2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@rhadamanthus merak etmeyin hocam.. kısmetten öte köy yok.. benim hesaplamam göre de 74. 74.5 aralığında kapatacağıdır... ama kimsenin saldırısını almak istemiyorum lütfen sadece benim topladığım verilere binayen yazıyorum.. gerçek veriler ösym elinde kalan tüm veriler gerçekte olana uzaktır, ve kısmet ise ve hayırlısı ise herkes için olur inşllah...
-
@k-k İnşallah sizin dediginiz gibi çıkar Hocam.
-
@refik-soydam Hocam beni ayakta tutan tek istatistik şu...Şimdiye kadar bir asagi bir yukari genelde yuzde 75 lik basari orani mulakata sokmus adaylari...Simdi bu sinavda da ayni durumu goz onune alirsak ve arti olarak yanlislarin dogrulari goturdugunu ve sinavin ters kose yaptigini da buna katarsak normal sartlarda 70 e kadar dusmesi lazim..Bekleyip gorecegiz Allah buyuk.
-
@rhadamanthus gerçekten içtenlikle, hem şahsınız hem de tüm forum yazan veya takip edenler için yazıyorum hayırlısı ise inşllah olur herkes için... allah yardımcısı olsunn yolculukta olan herkese..
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@rhadamanthus merak etmeyin hocam.. kısmetten öte köy yok.. benim hesaplamam göre de 74. 74.5 aralığında kapatacağıdır... ama kimsenin saldırısını almak istemiyorum lütfen sadece benim topladığım verilere binayen yazıyorum.. gerçek veriler ösym elinde kalan tüm veriler gerçekte olana uzaktır, ve kısmet ise ve hayırlısı ise herkes için olur inşllah...
sanmıyorum hocam.
siz bile 78 ancak yapabildi iseniz .
kaldı ki liste ~130 kişi oldu ve yığılma 69-72 arasında.
ki bu arkadaşlarımız sürekli mülakatlara kalan kişiler.
ben de 70-72 arası olacağını öngörüyorum. -
@k-k yok benim dediğim 74. 74.5 kısmına doğrunun yanlışı götürme olasılığı yok... orasının ilk örneği bu kestirmedim n oluru... bu seviyede yanlışın götürme olasılığı olmasa idi kapatırdı... eklemeyi unuttum..
-
En son yapılan test sınavında Türkiye'de ilk 1200'e giren p37 adayları ile yapıldı ve ilk 240 kişi mülakata kaldı, 80 soruda doğru yanlışı götürmediğinde 63 doğru ile kapattı , oranlarsak 100 soruda 78,75 doğruda kapatıyor , 240. Adam için net olarak da 74-73 net (240. Kişi) şimdi o sınava 1200 kişi girdi ama en iyi 1200 kişi girdi , burada yeşillik olsun diye giren çok fazla , ben 75 netin ilk 250 de olacağını 70-72 net bandında inanılmaz yığılma olacağını düşünüyorum.
-
Aslanreis nerde buarada hesabını kapattı galiba Helallik alacaktım çok emeği geçti bize çok yardımcı oldu sınavı kötümü geçti acaba İnşallah değildir burda en çok kazanmasını istediğim kişidir umarım kesin sonuçların açıklanmasını bekleyip balkon konuşmasına hazırlanıyodur. Onun gibileri burda bulmak zordur herkes unuttu onu bir iki kişi hariç insan oğlu böyle işte inşallah sende kazanmışssındır reiss
-
@serdaristanbullu Çok mantıklı katılıyorum. Yığılma 68-70 net arası bana göre de. O zamanın 1. si kaç net yapmıştı bilginiz var mı?
-
@tr23 maalesef hatırlamıyorum hocam.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@mavkav her soru 1 puan, kaç net yaptıysanız o puanı alacaksınız diyorlar. Tekrar belirtiyorum ben aynen şu soruyu sordum: "sınav birincisi 85 net yaptıysa 85 mi alacak 100 mü?" beni 10 dakika bekletti telefonda sonrasında "beyefendi yetkililerim ile görüştüm kaç net yaptıysanız o puanı alacaksınız, 85 yapan da 85 alacak" dedi.
osym nin yaptıgı hicbir sınavda boyle bir durum olmamıstır...85 yapan 85 alacak diye...85 yapanı 100 e tamamlar gerisi standart sapmayla yukselir...15-20 puan...boyle deilse baska bi durum var...
-
@tr23 sapma olmadıktan sonra yığılma 10 15 net arası olsa da önemli değil malesef. ÖSYM bakalım bu sefer neler saçmalayacak
-
2016 yazili sinavinda standart sampa ile 73 puan alan aday ilk 400 arasina girmis simdi bu sene yapilan sinavin ters kose yaptigini goz onunde bulundurarak ve netlerin de bu kadar dusuk oldugu asikarken evham mi yapiyoruz acaba diye dusunuyorum?
-
@refik-soydam tamam hocam 2014 te 100 e tamamlamamislar 1. 91 almış ama sınav 100 soru değil 80 doğruymuş 80 soruda 91 net yapamayacağına göre o sınavda sapma uygulanmış demekki.
-
@samoel, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@mavkav her soru 1 puan, kaç net yaptıysanız o puanı alacaksınız diyorlar. Tekrar belirtiyorum ben aynen şu soruyu sordum: "sınav birincisi 85 net yaptıysa 85 mi alacak 100 mü?" beni 10 dakika bekletti telefonda sonrasında "beyefendi yetkililerim ile görüştüm kaç net yaptıysanız o puanı alacaksınız, 85 yapan da 85 alacak" dedi.
osym nin yaptıgı hicbir sınavda boyle bir durum olmamıstır...85 yapan 85 alacak diye...85 yapanı 100 e tamamlar gerisi standart sapmayla yukselir...15-20 puan...boyle deilse baska bi durum var...
tam burada 2014 yılı birincisine neden 91.750 puan verdiler? sorusunu yöneltmek isterim hocam...
-
@conmaynard tam ben de bunu diyorum 80 soruyu 100 e uyarlayıp yukardan aşağıya vermeye başladılar ... ama kimseyi 100 e tamamlamadılar... sadece 100 uyarlaması ettiler
-
80 soru ise 1 soru 1.25 puan olmuyor mu? 91.75 ise 73 dogru vs. Yanlis mi dusunuyorum
-
@sbf1983 tam hatırlayamıyorum hocam 4sene oldu ama oralarda bir doğrusu vardı arkadaşın..
-
Kılavuz açık bir şekilde, "100 tam puan üzerinde değerlendirilecektir." demiş.100 net yapan babayiğit varsa o zaman herkes yaptığı net nisbetinde puan alır ancak yoksa (ki yoktur 100 net yapan) puanı 100'e tamamlayacaklardır diğerlerininde puanları frekanslara göre arttıralacaktır.
-
Merkez goc uzman yrd na girmistim orada 100 soru her soru 1 puandi. Kac dogrun varsa puan da oydu ama tabi az alim vardi onda.1. Olan mesala 89 puan gibi