2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@fenecus Yükleyemedim hocam bi sıkıntı oldu sanirim..Bahsettiginiz 2014 sınavı sayısal bilgileri..
-
@ayraan hocam ben hukuk mezunu ıldupum içinve hakimlik sınavına odaklandığım için iktisatla hiç alakam olmadı yani 88 sorudan 73 doğru m var ama bu yine de iyi değil çünkü diğeriktisat dışında 5-6 yanlışla sınavı geçmem gerekiypdu. Demwk ki sınav çok zor ve bir o kadar da gereksiz sorularla doluymuş.
-
@dnd "buyuk ihtimalde bende kalamam mulakata" demişsin ya zaten bu içi boş yorumundan sonra sen zaten kalma dostum gerçekten kalma.
-
@rhadamanthus tamamdır
-
@mavkav bazi insanlar var soruyu guzel cozuyor ezber muthis ama gel gor ki mulakatta iki kelimeyi bir araya getiremiyor,acikogretimden sinavi birinci olarak kazanmis birine biz buna ne sorsak zaten bilir yormayalum diye dusunup prosedur olsun diye Avrupa birliginin ortak para birimi ne diye sormuslar adam euro diyememis kalmis oyle elemisler mesala adam ders calismaktan gunluk seyleri bilmiyor,bilgi yarismasina geken 6 dil bilen adamlarin turkce basit bi deyimi bilmeyip ilk soruda elenmesi gibi
-
@mavkav bennce iyi ben de ilk dwfa girdim iktiaatsız 73 doğrum var. Sınav formatı ve soruları hakimlik gibi olsaydı 80 netle çav bella derdim.d.d
-
Bu orta gelir sorusunda üst -orta gelir de yer alıyoruz ama nihayetinde orta gelirde de yer alıyoruz şıklar biraz sıkıntılı değil mi sizce?????
-
@dnd ben ilk defa girdim soruların ezberlenerek veya dediğiniz gibi aöf mezunların yapacağı sorular olduğunu düşünmüyorum. öyle bir yöntemle derece elde etmek varsa biri çıksın ve ben yaptım desin:) eğer 400 kisiyi de çağırıyorlarsa hepsine eşit muamele edip sözlü sınava göre sıralamak daha doğru geliyor bana. yinede tecrübeli arkadaşlar yazılı sınav derecesinin ne denli sözlüyü etkilediğini daha iyi bilirler.
-
@new_user ben emin degilim bazi cevaplardan o yuzden oyle dedim kesin konusmak istemiyorum ayrica yetersizsem almasinlar zaten,masallah sizin yorumlariniz o kadar dolu doluki varsin benimkide bos olsun,kimseyi yargilamak benim haddime degil ama kaymakam adayiyim diye dolasan birinin uslubu boyle olmamali bence
-
@avukatbey tebrik ederim hocam benim iktisatsız 66 doğrum var. iktisatı nasıl halledicez?
-
@mavkav Birinci ayrıdır 2. ile 400. eşittir dostum
-
@mavkav aof mezunu alan cocuk gercekten iyiymis ama hakkkini yiyemem en yuksek puani o almis bayadir calisiyomus mulakata girenlerden biri bizim bi hocanin arkadasiymis galiba o anlatmistu gazide dersteyken,kirk yilin basi cocuga iyilik yapalim yormayalim dedik elimizde patlati diyodu
-
%25 sınav %25 mülakat performansı %50 referans
-
@mavkav iktisatta ön yargını kırıcan başka bir şeye gerek yok abi.
-
@fenecus birinciysen birincisindir ikinciysen hiçbirşeysin mi diyosun
-
Şimdi son durum forumda bir tane 80 üstü var. İyi neti olup yazmayan var mıdır acaba forumda? 80 üstü reel arkadaşından falan duyan oldu mu ya da?
-
@popescu temeli kitaptan mı videolardan mı atayım dostum
-
@makif34 Eyvallah hocam,sağolasın.
-
@mavkav video hocam
-
@dnd 69 yapınca bilen adam olmuyor da 70 yapınca bilen adam mı oluyor yani?
- dururken 400. kişinin girmesi doğru değil ne demek? O zaman mülakatı kaldıracaksın. direk ilk 100 ü alacaksın. Sonra da insanlarla iletişim kuramayan, halkın dilinden anlamayan, mahkeme duvarı gibi dikilen kaymakamlar var diye ağlamayacaksın. (Mülakattaki adaletsizlik ayrı bir konu, 1. girsin 400. girmesin demek ayrı konu)