2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@refik-soydam kesinlikle adil değil. Ne incik cincik kanunları okuyup girenler var birde az biraz giren neredeyse dışişleri bakanı seviyesinde bm ak sözleşmeler çalıştım soru yok:) ama klavuzu kaç kere okudum su sonucu çıkardım doğru sayısı yanlışlar düştükten sonra kalan sayı 100 tam puan üzerinden hesaplanacak dedi. En iyi yapan kişiyi 80 diyelim 100 yapacaklar ona göre de dağılım yapıp 400. Kişiyi veya kişileri belirleyecekler ki bunu yapmalarının sebebi kaç sınavlardir puan hesaplamaları yüzünden düzeltmeler yapmasıdır. Kolaya kaçma yolu yani hak hukuk adalet isi hikaye maalesef .
-
@varetopilfredo eğer ösym bu dediğini uygularsa sonuçlar açıklandığında aynı sırada 10 larca kişi denk gelmiş olacak... ama 400 kişi sırasını max 410 kişi ile liste tamamlanır... (70 i gecme koşulu gerçekleşirse..)
-
@refik-soydam ya 70 dediği net değil puan. bende bu puanı nasıl hesaplayacaklar diye basit soruyorum. klavuzda yazan ham puan ve sınav puanını açıklayan olursa sevinirim.
-
66.5 netle umutlanmayalim mi?
-
Şu Mülakatı Geçersem Herkese Benden Sucuklu Oralet, @Şakir'e Yok.
@paretowilffredo Sana Kivi Çayı Ismarlayacağım. Gönlü de Kendisi gibi Tropik İnsan, Güzel İnsan.
-
@tyr61 mnatıklı olan bu.. ve hakimlik gibi 70 barajı da kalkmış değil, umarım dediğiniz gibi uygular... ama altını çizeyim kılavuzdan fena kıllandım..sadece bunu derince dile getirmek istedim.. hakkımızda hayırlısı olur umarım
-
@mavkav her soru 1 puan, kaç net yaptıysanız o puanı alacaksınız diyorlar. Tekrar belirtiyorum ben aynen şu soruyu sordum: "sınav birincisi 85 net yaptıysa 85 mi alacak 100 mü?" beni 10 dakika bekletti telefonda sonrasında "beyefendi yetkililerim ile görüştüm kaç net yaptıysanız o puanı alacaksınız, 85 yapan da 85 alacak" dedi.
-
@sucuklu_oralet bunu nasıl başarabileceğinizi izaha gerek yok sanıyorum:) ayakkabı eskitme oranınıza bağlı:) ya da iletişim kurumlarına bir iki ay şişik fatura ödeme maliyetinize:) hem şahsınızın hem milletimiz için hayırlı olması dileklerimle.. tekrardan canı gönülden tebrik ederim ve içtenlikle başarılar dilerim..
-
@murky böyle bir şey mümküm mü hocam ?
-
@murky tam da bu noktayı acıklasın diye ösym yazdım.. ikisi aynı şeydir diye resmi yazı yazarsa bana buradan paylaşırım ben de.. orada telefonla verdiği cevap ikisi de aynı şey... uygulamada da bunu ederse... gerçekten saçma olacağını yazıyoruz biz de
-
@varetopilfredo evet ben anlatamadım kimseye3 gündür net demiyor ham puan diyor oda hesaplanması için kat sayı gerekiyor anlatamadım bitürlü 84 net yapan birinci 100 sonra oluşacak kat sayıyla birinciden ham puan oluşarak 4400 kişi sıralanacak kat sayıya göre 65 neti olan kişinin atıyorum ham puanı 76 orda bitti 400 sıra kimse niye anlamamakta israr ediyor standart sapma neki zaten bi kat satı oluşacak
-
@mavkav doğrudur o zaman sizin dediğiniz.
-
@mavkav, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@murky böyle bir şey mümküm mü hocam ?
Hocam benim kafama yatmıyor, böyle olabileceğini düşünmüyorum. Ama çok emin ve kesin konuşuyorlar.
-
Ayrıca kılavuzda yazanlar da söylediklerini tevsikliyor.
-
Adlı hakimlikte nasıldı hesaplama hatırlayan var mi
-
@gncfb 2014 örneği var önümüzde birinci olan 91.750 puan almıştı... kılavuz yazısı birebir uyuyor nerede ise.. asıl kıllandığımzı yer de burası aslında..
-
Veya s apmasiz sinav olmuş mu bu zamana kadar
-
@gncfb en mantıklısı budur. klavuz da belirtmemişler hocam sorun o. geçmiş yıllardaki hakimlik sınavalarının klavuzlarına baktım en ince ayrıntısına kadar standart sapma puanlarını yazmışlar her ders için.
-
@murky devlet dairesinde çalışırsanız bazen bilmediğiniz konuda karşı tarafı egale etmek icin kesin ve kendine güvenli şekilde konuşulur ben şerh koyuyorum bu size verilen açıklamaya memur bu bilmiyorlar genelde
-
@sehri-emin Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi yirmi (20) tam puan üzerinden; Alan Bilgisi Testi seksen (80) tam puan
üzerinden ayrı ayrı değerlendirilecektir. Bu değerlendirme yapılırken Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi konuları
ile Alan Bilgisi Testi konuları kendi aralarında eşit olarak puanlandırılacaktır. Buna göre; Genel Yetenek ve Genel
Kültür Testi’nde bulunan 5 konu ile Alan Bilgisi Testi’nde bulunan 10 konu ayrı birer alt test olarak
değerlendirilecektir. Bu 15 alt test için adayların ham puanları ayrı ayrı hesaplanacaktır. Her alt test için sınava
giren adayların ham puanları kullanılarak ortalama ve standart sapma değerleri bulunacaktır. Bulunan ortalama ve
standart sapma değerleri kullanılarak her alt test için adayların ham puanları, ortalaması 50 ve standart sapması 10
olan standart puanlara dönüştürülecektir. en son ki hakimlik klavuzu.