2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
27 Eylül Cumartesi..
-
@popescu Perşembe kardeşim
-
@gencburokrat doğru abi ekime bakmışım
-
@aslasorma temenni o kardesim
-
Face grubunda bir arkadas her sorunun esit degeri olacak sapma yok 70 net 70 puan yazmis 2014'te oyle oldu yazmis
-
@y-oguz90 peki acaba o sınav ilanında adaylar 70 puan barajını geçmesi gerekiyor vs diyor muydu ? Yani hem sapma olmazsa hem de 70 barajı olursa mülakata 300 kişiden fazlası kalmaz
-
Testteki doğru cevap sayısı adayın bu testten aldığı ham puanını oluşturacaktır. Testteki her sorunun puan değeri
aynı olmak üzere, yüz (100) tam puan üzerinden değerlendirme yapılacaktır. 100 tam puan üzerinden 70 ve daha
yüksek puan alan adaylar, en yüksek puanlı adaydan başlanarak puan sırasına konacaktır. 70 ve daha yüksek
puan alan adaylardan, ilan edilen kadronun (60), 4 katı olan 240 aday mülakata katılmaya hak kazanacaktır. 240.
adayla aynı puanı alan diğer adaylar da mülakata katılmaya hak kazanacaklar ve İçişleri Bakanlığı tarafından
yapılacak mülakata çağrılacaklardır.Yani 2014 ilanı ile bizim ilan arasında belirgin fark var , o sınav ilanında her şey belli
-
@can-mavi standart sapma olmayacak olsaydı yukaridaki gibi açıkları, ancak bizde de her soru 1 puan anlaşılan , gy gk ile alan arasında katsayı farkı yok , her doğru sayisi 1 puan olmak üzere ham puan hesaplanacak sonra da sapma eklenecek bence
-
En sıkıntılı dönem olan sonuç bekleme dönemi başlamış. Geçen seneden az çok muhabbetimiz olan arkadaşlar var, umarım başta onlar olmak üzere herkesin gönlüne göre olur.
-
@can-mavi hocam gruba uye degilsiniz sanirim 70 baraj olayini arkadasa sordum tam olarak yazdigida su
http://i.hizliresim.com/Z3B1vV.png -
@can-mavi sanirim 70 i gecemeyen kazanamayacak hocam insallah oyle olmaz 1.yi 100e tamamlayip o sekilde sapma gelir aksi halde dediginiz gibi 400 kisi tamamlanamayabilir. Bizim sinavda gk-gy alan farki zaten yok
-
@makif34
Tanin
Tür
Gazete
Kuruluş tarihi
1908
Dil
Türkçe
Son yayım tarihi
1947
Genel merkez
İstanbulİkdam, 5 Temmuz 1894 ve 31 Aralık 1928 tarihleri arasında İstanbul'da yayınlanmış günlük siyasal gazetedir.
Vakit, 1917 yılında yayın hayatına başlayan ve 1934'e kadar bu adla, 1934 yılı Ekim ayından 1938 yılı Aralık ayına kadar Kurun, 1948 yılı Ocak ayından 1949 yılı Aralık ayına kadar ise Yeni Gazete adıyla İstanbul'da yayımlanan günlük gazete.
Tasviri efkar Şinâsî tarafından yayınlanan gazetenin ilk sayısı
Kuruluş tarihi
1862
Dil
Osmanlı Türkçesi
Son yayım tarihi
1925Albayrak Gazetesi ilk defa 1 Mart 1329 (14 Mart 1913) de İttihat ve Terakki Fırkası tarafından yayınlanmaya başlamıştır.21 Şubat 1921 tarihli ve 132 sayılı nüshasıyla ömrü tamamlanmıştır.(erzurum)
Tamamen soruyu anlayamamamdan kaynaklaniyormus,aslinda bu gazetelerin hepsi hem mondrostan once hemde sonra varmis iste benim error verdigim noktada buydu aslinda uc gazetenin mondrostan sonrada var oldugundan kesinlikle emindim ,iste istanbul anadolu ayrimini cakamadim sinavda fazla bilgi sorudan etti beni ,soru yapici mondrosu katmasa bir sey yoktu
Aslinda soruyla ilgili hic bir sey bilmesem albayrak secenegini isaretlerdim ,mesela kadin haklari konferansini bilmiyordum ve ankarayi isaretledim cunku bagiriyordu ,ayni bunun gibi
Ben bu sinava bir ay calistim calismasamda ayni neti yapardim heralde cunku can sikacak kadar fazlaca bi sorunun calismayla falan alakasi yok resmen sallamaya tesvik -
@gncfb, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@pirinçkimirinçki gül bakalım o kadar eminsin netlerinden peki benim netim 67 ama 60 65 arası net yapan arkadaşlarda mülakata girecek dikkat et dediğim aralıkta olmayasın
netlerimden emin olduğum için değil, 73-74 netin altında kapatacağına ihtimal vermediğim için. Umarım senin dediğin gibi olur.
-
@y-oguz90
2014 ilanında her soru eşit gibi bişey yazıyor ama bizim ilanda yazmıyor öyle bir şey.Keyifleri nasıl istiyorsa öyle yapacaklar bence . En güzeli öyle olur. -
@cevatcobanli444 iyisi mi şu başlığa bişey yazmayalım herkes biraz rahatlasın bence sorular sorular bitmiyor ama bizi bitiryor be hocam
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@y-oguz90 peki acaba o sınav ilanında adaylar 70 puan barajını geçmesi gerekiyor vs diyor muydu ? Yani hem sapma olmazsa hem de 70 barajı olursa mülakata 300 kişiden fazlası kalmaz
Kesinlikle katiliyorum.Her net 1 puan ise eger bu sinavi 400 kisi gecemez gibi görunuyor. Cok acimasiz olur çünkü 67 ile 72 arasi muhtesem bir yigilma var.
-
İlk 400 e gireceksiniz ama çeyrek puanla, yarım puanla, bir puanla liste dışı kalacaksınız.. Düşünmesi bile zor Allah kimseye yaşatmasın..
-
@y-oguz90 benim 2014 te 61 doğrum vardı 76 puan geldi
-
@kafdağınınarkası birinciyi 100 puana tamamlayacaklar
-
Birinci 2014 te 73 doğru yapmıştı