2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@cevatcobanli444 kardeşim yarama resmen tuz bastın... o kadar çalıştık ki, bir ay çalışan adamlarla aynı durumda olmak gerçekten çok ağır, tabi öz eleştiri de yapmak lazım, soruları tekrar analiz ettiğimizde 77-80 aralığında olmamız lazımdı en azından bu benim adıma böyle, evet sınav hakikaten çok kalitesizdi ama biz de hatalar yaptık maalesef
-
bu sinavda iktisat ile baska bir dersi yapan arasinda sapma olmucakmi?ayrica 70 alti alanlar umutlanmaSin burdaki yazilanlari gorunce,netim 66.6,turkce 4 yanlis olmasa 70 ustundeydim
-
@dlkaptan hocam güzel bir çıkarımda bulunmuşsunuz öncelikle tebrik ederim @Larendeli kardeşimde güzel yorumlamış aşağı çekmiş bir iki net daha ben assagi çekeyim o zaman çıkmamış candan ümit kesilmez hesabı. Hocam şunu da dikkate almanız lazım o halde soru sayısı arttıkça hata oranı da artar. Bu sınavda boş çok bırakıldı en az 7-8 hatta 10 çok düşürücü soru vardı dostum sen hele 2 daha düş ki millet ekmek yesin:)
-
Foruma üye olmayıp dışarıdan netlere ve yorumlara bakan arkadaşlara sesleniyorum Gelin üye olun netlerinizi paylaşın yorum gücümüz artsın
-
Merhaba arkadaşlar 72.25 net. Listeye ekleyebilirmisiniz
-
Arkadaşlar genel kültür/yetenek 27net alan 40 net.Bir hafta çalıştım. Mulakata kalır mıyım Bilmiyorum. Hayırlısı artık.
-
@albayrak58 bir hafta çalışınca yaptığın netler daha mı kıymetli sayılıyor kardeşim?
-
-
Vefatının yıl dönümünde Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nu rahmetle anıyorum.
-
@new_user hocam @Albayrak58 kardeşimin suçu yok soruyu soranlar adam gibi soru sorsaydılar çalışanı ayırt edebilseydiler o zaman durum farklı olurdu. Sınav çalışanla calismayani ayırt etmedi. Çok yüksek net yapanlara sözüm yok zaten çalışmasaydılar bu kadarını yapamazlardı resmen calismayanlara yakın netlerimiz
-
@böğürtlen teşekkür ederim. Çok doğru bir tespit.
-
@bivena Allah rahmet eylesin.
-
@albayrak58 rica ederim yaptığın net sayısı inan bir yıla yakındır iyi çalışıyorum aramızda fazla bir net sayısı yok. Ama çok iyi yapmissin
-
@new_user hocam en az 74-75 yapabilirdim kendi adima sonradan bakinca anladim. Ankaraya 2.5 saat mesafeden geliyorum sabaha 6 da yola cikiyorum ama son bir kac sinavdir sinav gecesi uyuyamiyorum 2 saat uykuyla sinavlara giriyorum bir konstrasyon yoksunlugu var bu sene bende. Kaymakamlik gibi sinavlar ufak basit hata kabul etmiyor. Nasipten otesi yok o ayri tabi.
-
@böğürtlen kardeşim Allah herkese kolaylık versin.Inan sınava oylesine girdim.Kisa notlara göz attım.Genel yetenek gerçekten kolaydı.Alanda celdirici bayağı soru vardi.Bircogunu zaten yanlış yaptım.Bu sınavda gerçekten dikkatli olmak gerekiyordu.Hem iyi çalışıp hem dikkatli olan arkadaşlar çok iyi puanlar alacaklar.
-
@new_user kıymetli mi değil mi bunu benim takdir etmem doğru olamaz.Takdir kamuoyuna aittir.Saygilarimla
-
Bu sınav 66 nette kapatacak. Atın fava bekleyin
-
@bivena daha nice Recep Yazıcıoğlu nun aramızdan çıkması dileğiyle...️inşaAllah
-
@fenecus hocam cikacaz bunun içinde emek veriyoruz ama ÖSYM amca değişik sorular soruyor bu yüzden teğet geçiyor
-
@böğürtlen ben arkadaşımızın suçu var demedim hocam helali hoş olsun ama "bir hafta çalıştım" vurgusuna ne gerek vardı onu anlamadım, etrafımızda bazı insanlar vardır bilirsiniz hep aynı şeyi yaparlar, ben zamanında öss'ye 1 ay çalışmıştım tercihlerimi bile başkası yapmıştı, kpss ye son bir hafta baktım vs. diyerek kendilerine zeki ve cool bir hava katarlar, açıkçası sevmiyorum böyle insanları, sözüm meclisten dışarı çoğu da yalan oluyor, ha bir de öss ye girip çok çok yüksek yapıp tercih yapmayan kişilikler de oluyordu, mezuniyetine bi bakıyosunuz iki yıllık sıradan bi bölüm bitirmiş oluyor, bu kardeşimizin bir hafta çalıştım diye vurgu yapması bana bunları hatırlattı biraz.