2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@sucuklu_oralet eyvallah kardeş
-
Ben vaktinde açıklanmasına razıyım. Geç açıklanmasın yeter ki.
-
@Sucuklu_Oralet Kardeşim ben sana hikayenin ilgili baydın demicem baya içtenlikle anlatmışsın nedenini. Değişik bir rumuz kullanmışsın herkes saygı duymalı anlamını merak edenler vardı samimice cevaplamışsın anlamadim arkadaşlar neden rahatsız oluyor. Begenirsin begenmezsin. Dostum şimdilerde trollerde moda oldu burdaki arkadaşların nick ini değiştirerek yapmaları.@can-mavi , @Agor ağır gibi arkadaşlarımıza yapılmıştı. Yakında sucuklu kuşburnu veya sucuklu adaçayı diye bir troll gelirse ben şaşırmayacağım:)))
-
@böğürtlen ilham vermeyin şu trollere, ilham vermeyin.
-
68,5 netle son 10 kişiden biri olacağım gibi bir his var ve sorular açıklandığından beri devam ediyor. 1 net 1 puan dediklerinde de, standart sapma, katsayı yok dediklerinde de hiç umutsuz olmadım. Hayırlısı bakalım.
-
@gencburokrat Benim tahminim de bu hocam 68,5 netle kapatabilir. İnşallah daha da düşer
-
3 ihtimal var hesaplamalarıma göre; 70 - 70,25 ya da 70,50.
-
@larendeli Daha da düşmesini isterim ben de, son haberden sonra düşeceğine olan kanaat de arttı zaten.
-
Şu an her şey hazırdır canları isterlerse hemen açıklarlar ama bence de bekletecekler perşembeyi. Perşembe 14.00 YSK 16.00 kaymakamlık açıklanabilir.
-
2 günümüz kaldı. Aslında bu süreçler güzel süreçler sınav açıklandıktan sonra bazılarımız için şu an halihazırda var olan umut yok olacak bazılarımız için ise mülakat denilen o çok zorlu süreç başlayacak. Ondan sonrası tamamen karanlık mülakat ne zaman olur, ne zaman açıklanır kim bilir, kim bilir
-
Gecen seneki kalitenin onda biri yok bu yil forumda. Surekli bi agiz dalasi. Usandik.
-
@serdaristanbullu dostum özel değilse senin kaç net vardı listede göremedim bağışla?
-
KAÇLA KAPATACAK ?
Öncelikle Ahmet Nohutçu Hocanın, Kitap ve Kaynakları Fena değil. Hoca olarak sevilebilitesi var. Ancak, Ticari olarak bakmaya başladı artık olaylara. Bakın Kaynakları çok iyi olupta Diğerleri neden Piyasa da Değil ? (Erdal Ünsal, Ferhat Yıldız, Nurettin Bilici vs.)
İlk başka Ahmet Nohutçu, 75 civarı kapatacağını söylemişti. Kaynak : Kendisine mesaj atan öğrencileriymiş. Daha sonra Bandını git Gide düşürdü 67-68 bandında Umut tacirliği yapmaya. Keşke tek Beyanda bulunsaydı, Gönül ister ki düşük kapatsın. Ancak, bu açıklama 64 alan kişinin bile umutlarını yeşertiyor. Geniş kitleye hitap ettiği için bence söylemler daha doğru olmalıdır. Şahsi Fikrim böyle.
*** Kaçla kapatacak tahminlerini rafa kaldırabiliriz. Zaten sınav öncesi 75-80 net yapmam lazım kazanabilmek için diyorduk, sınav esnasında bu bant aşağılara çekildi, 70-73 bandı kendini kritik gördü. Daha da aşağıya düşmez diye düşünüyorum. Umarım yanılırım, Daha çok insan mutlu olur. Ancak, Objektif bir Pencereden bakıldığında değerlendirildiğinde böyle gözüküyor. Dediğim gibi Ahmet Hocayı, Ticari düşünceleri dışında severim ancak, dediği gibi 67 zor gözüküyor. İnşallah onun iddiası tutar, Ben Kaybederim.
-
Şu an ne 67 ile kapatırsa şaşıracağım ne de 75 ile kapatırsa öyle bir sınav..
-
Yüksek net yapanlar tahminini de yüksek tutarken düşük nette kalanlar daha düşük tahminde bulunuyor..Şahsen benim görüşümde 72-73 net aralığıydı ancak çok ciddi bir haber geçildi 70 üzeri 400 kişi yok diye..Şimdi bu haber göz ardı edilerek yorum yapılıyor... Belli ki @amirim de daha da ciddi duyumlar var ancak öğrenemeyeceğiz..Tekrar söylüyorum sınavın şeklini soru sayısını hatta ve hatta tam tarihini bile bize duyuran bu platformun böyle bi haber yapması gayet ciddiye alınacak bir olay...
-
@rhadamanthus muhtemelen aktardıkları doğru çıkacak. Aslında gerek forumdaki puan sıralaması gerek de Facebook'ta yapılan ankette (ki facebook'ta fazlasıyla troll olmasına rağmen) tüm istatistikler düşük kapatacağını gösteriyor. Lakin biz inanmak istemiyoruz "yok ya düşmez o kadar" diyoruz. İşin doğrusu bu. Şunu yazarken dahi "yok ya düşmez o kadar" dedim düşünün
-
Daha önce bir iletimde aklımın 70 altına düşmeyeceğini söylediğini ancak içimden geçenin düşeceği olduğunu yazmıştım. Evet düşününce, verileri analiz edince 70 altına düşmesi zor görünüyor. Fakat 3 4 gün içinde özellikle kendisine güvendiğim için forum sitesinde paylaşımlar yaptığım tercihini yap sitesinin haberi gelince aynı zamanda bazı arkadaşların duyumlara binaen tahmin yaptıklarını düşününce 70 in altına indiğine dair inancım arttı. Burada da aklıma gelen şey şu oluyor. Eğer 70 üstünde 390 kişi olsaydı bunun İçin böyle bir söylenti bile çıkmazdı. Yani bana göre de en az 60 70 kişi vardır açık kalan. Velhasıl 68 küsürleri daha makul görüyorum şu an. Ancak birçok kişi beklediğinden düşük alabilir. Ben de.. Nasip tabi inşallah daha da düşer en makul olan birincinin puanını 100 e tamamlama işini kılavuza açık açık yazmayan ÖSYM İçin ve bizi hala bekleten ÖSYM İçin bir şey demiyorum. Yorumsuz...
-
@murky Mesleği çok istememizden ve sınav sonucu beklerken yaşadığımız stresten dolayı sanki kazanamayacakmışız gibi hissedip karamsar olmamız çok normal..Ben de bu haber yapılana kadar karamsardım açıkçası..Ancak dediğim gibi bu platformda sınav ile ilgili bir duyum kılı kırk yarıdıktan sonra haber veriliyorsa bu haber birilerinin kafasına estiği için yazılmaz...
-
haberin gerçeklik payı bir yana, haberin içeriğinin olması dahi ösym nin protokolü yorumlayıp kişilere verdiği cevaplardan farklı uygulamalar edeceği anlamına gelmez... ösym söz konusu olduğunda, her şeyin olası olduğunu asla unutmamak lazım..
-
70 i geçen 400 kişi haberi doğru çıkmazsa şayet 70 üzeri kapatırsa umutlarımızın canlandığı bu haberden sonra çok üzülürüz..