2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Sıfır beklentiyle sınav sonucunu bekliyorum muhtemelen sıralamam 3000 lerde falan gelecek
-
@sbui61 haberi şimdi gördüm, haberin de yüzde yüz doğru olduğuna inanıyorum bu forumu oluşturan arkadaşların kesin bilgi olmadan bu haberin yayınlanmasına izin vereceğini düşünmüyorum aksi halde çok insan hayal kırıklığına uğrayacak.
-
@popescu İyi olan kazansın ne diyelim.
-
@amirim bunu boşuna paylaşmaz diyerek son yorumumu yapayım :))
-
@popescu Hocam benimde gönlümden geçen inşaallah haberin doğru olduğudur ancak sizin de dediğiniz gibi aksi halde hayal kırıklığı olacaktır sözü benim de söylemek istedğimdi.
-
@böğürtlenn Sizin netiniz kaçtı acaba?
-
Haber kesinlikle asilsizdir. Umut tuccarligi son zamanlarda popüler hale gelmiş
-
@enteresanthink neye göre kesinlikle diyorsun?
-
Mesele tüccar olmamak. Umut tüccarlığı kadar umutsuzluk tüccarlığı da kötü Geride durmak daha güzel.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Mesele tüccar olmamak. Umut tüccarlığı kadar umutsuzluk tüccarlığı da kötü Geride durmak daha güzel.
Bu arada yorum yapan kimseye tüccar falan demedim. Mesele "kesin" konuşmak. Hiç kimse kesin olarak ne olacağını bilemez ya gerek yok böyle keskin yorumlara.
-
70 netin altına düşmesi zor arkadaşlar, 71-72 bandında kalacak muhtemelen. Zaten bişey kalmadı inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
-
@enteresanthink iki ay gibi uzun bir aradan sonra tekrar hoşgeldiniz.. uyum sorunsalından dolayı KESİN ibaresi galiba.. en azından sizin dilinizle... bilmem ne oligarşisinde kesinlik olmaması lazım.... her şey olabilir...(oligarşi istediği sürece)
-
@sucuklu_oralet abi forumda laf söylenecek son adamsın. Söylenenleri okurken şoktan şoka giriyorum:)
-
Gereksiz tartışmalarla enerjinizi tüketmeyin. Bunca zaman bekledik şunun şurasında perşembe gününe ne kaldı biraz daha sabredin. Sonuçlar açıklansın ak koyun kara koyun belli olacak işte o zaman duyumların gerçekliği üzerine konuşuruz.
-
@kamucu2106 Burada laf edilcek bi ton adam varken bu abimize haksızlık ediliyo.
-
68.5-70.5 civarinda net bekleyen biri olarak sansimi yari yariya görüyordum. 70in üstünde 400 kişi olmadigi haberinden beri iyiden iyiye umtlanmaya basladim. İnsan ister istemez hayal kuruyor. Hayal kirikligina ugramayiz inşallah.
-
41den baska acik link yok sanirim tam gununde aciklanacak herhalde
-
@kamucu2106 @alparslan Cansınız Güzel Kalpliler.
-
@eşref-i-mahlukat sinav aciklaninca göreceğiz kesinlikle. Çil yavrusu gibi daligilir bunların hepsi
-
@enteresanthink, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@eşref-i-mahlukat sinav aciklaninca göreceğiz kesinlikle. Çil yavrusu gibi daligilir bunların hepsi
Şaaak bir 10 milyar dolar satarım. Millet şaşırır ne oluyor hani rezervde yoktu sonra şaaak bir 10 milyar dolar daha, olmadı şaaak bir 10 milyar daha. Çil yavrusu gibi dağılır bunlar