2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@discotheque 27 eylul yaziyordu sinav sonucunun aciklanma tarihi. O yuzden zaten persembe gununden once aciklanmaz. Yoksa ben mi yanlis gormustum aciklanma tarihini ;)))
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ofa, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İnşallah tahmin ettiğiniz gibi olur arkadaşlar. Benim ilk tahminlerim 75 üstü rahat olsun 72-75 umutlu olsun 69-71 büyük sürpriz olması lazım şeklindeydi bugün ise fikrim pek değişmedi tam nokta belirtmek gerekirse 72-73 net derim dış etken soru iptali vs olsa en iyi 71-72 net daha da aşağısı çok iyimser olur
Ben de bu yoruma katılıyorum. Gerçekçi olmak gerekirse 66-67 nete düşmesi sahiden çok ütopik.
Hocam inşallah ütopyası gerçekleşen arkadaşlarımız olur canı gönülden isterim realist olarak düşününce böyle ama her zaman işler böyle de olmuyor daha önce sınavla ilgili etkenleri uzun uzadıya yazmıştım bu etkenlerin derecesi tahmin edilenden fazla olursa inşallah olur ve mülakat görürüz. Arkadaşlar ümidiniz kırılmasın sakın ve gerçek olsun
-
@tyr61 imalat öteki hangi soruydu?
-
@uzmanyrd işsizlik ile ilgili soru. Kayıt dışı ekonomi olan. Mahfi eğilmez yanlış dedi bir yazısında galiba soruya.
-
Tahminim 66-67 net yapan mülakata gider arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin nasibimizde varsa olsun hayırlı ise olsun beklemeye deVAMMMM....
-
Guvenilir dostumuz Can Celik "67 68 bandı olacağına inaniyor. Hatta dedi sinavdan sonra 67 68 diyordum. Simdi 66'ya kadar düşebilir. "
-
@yakup-cemil kimdir hocam bu can Çelik
-
''kim lan bu erol egemen'' repliği geldi aklıma
-
@yakup-cemil yorumlar hep aynı bide üzerine 400 dolmamış dediklerine göre sınav olduğu gibi negatif 66-68 net kaç puan gelir bilmem
-
@turgutkara güvenilir ve itimat ettiğimiz bir dostumuz. Kaymakamlikla ilgili duyumları öngörüleri olan bir zât.
-
@esnaf61 70 net üstü 400 kişinin olmadığı açık.. çünkü sinav gerçekten çok zordu. 69 neti olanlara hayırlı olsun, 67 68 ümitvar olsun dua ve tevekkül etsin.
-
-
@yakup-cemil 1net:1 puan denildi,standart sapmada nasıl 70 altına inecek hukuken mümkün değil.var mı bu konuda bir düzenleme????
-
@aramsamsam ihtimaldir ki protokol yenilenecektir. Hem standart sapmadan ziyade katsayı uygulanacak. 1.nin Puanı 100'e tamamlanıp, ilk 400 bu puana göre şekillenecektir.
-
@yakup-cemil hocam umarım yanılmaz o arkadaş emekli memurum bizim oğlan girdi sınava ben ondan daha heyecanlıyım hepinizin hakkında hayırlısı olsun
-
@turgutkara Allah gönlünüze göre versin. Insanoğlu hatadan, kusurdan hâli değil. Şuan en ehemmiyetli şey tevekkül etmektir vesselam..
-
@yakup-cemil hocam buna bende katılırım eğer istenen sayı sağlanamadıysa öğrencilerin lehine olacak şekilde isterlerse protokol yeniden düzenlenebilir diye düşünüyorum bu haliyle 70 net altı bile imkansız
-
Çok fazla umut satıldı , 65netteki arkadaşlar bile acaba gelir mi durumunda , 75 netteki tedirgin bi kaç soru yanlış gelir mi vs diye , acayip bi haldeyiz.
-
7-8 yıldır bu işin içindeyim. Bu sınavı da 5 defa kazandım. Azıcık tecrübeye inancınız varsa şunu gönül rahtlığıyla söyleyebilirim ki 70 netten aşağı düşecek!!!. Puan ayarlamasını ÖSYM bir çok kez yaptı. Bu sınavla aynı usulde 3-4 yıl önce yapılan Kamu Denetçiliği Uzman Yrdlığı sınavı 65 net yapanın 74 puan aldığı bir sınav haline gelmişti. Biraz rahat olun gençler.
-
@murky Bari kendi puanını sorsaydın, belki fısıldardı kulağına