2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@Agor Eyvallah kardeşim var olasın.
Ben sessiz kalmak niyetindeydim ancak bir kaç şeyi izah etmek gerekliliği hasıl olduğu için yazıyorum, açıkçası bir daha da bu hususlarda bir şey söylemeyi düşünmüyorum. Sırf Kaymakamlık Sınavları özelinde son kaç sınavdır verdiğim bilgiler ortadadır, biraz maziye doğru bakan görebilir. Bu yönden yorum yapmayacağım, lakin şunu söylemem gerek bu konuda. Bu konuda bir 'tüccarlık' gayem hiçbir zaman olmadı. Memurların eski forumcularındanım, akabinde Facebook Grubumuzda da devam ettik bu tip şeylere. Hiçbir zaman bu işten şahsi bir kazanç gayem olmadı. Sadece tek bir derdim oldu. Ben bir şeyler duyabiliyorsam, bunu bu yarışta haksızca avantaj sağlayabilecek birileri de duyuyor. O zaman herkes duysun. Bu konuya dair daha fazla söz söylemeyeceğim ve %100 gözümle bir evrak görmeden de bu konularda bir şey yapmayacağım.
Yazdığım haberi okuyarak yorum yapsın istiyorum insanlar, benim haber verme dilimi beni tanıyan herkes bilir.
Bu haberde kullandığım dil bir DUYUM dilidir. Haberi tekrar incelerseniz bunu görebilirsiniz. Özelden soran arkadaşlar da oldu aranızdan, durumu izah ettim. %100 teyitli olmadığını, haberi de bu ihtimalin var olduğuna dair duyduklarıma dayanarak yazdığımı dile getirdim. Kurumlarda böyle bir söylentinin dolaştığını, -ki bunu duyunca bunu daha yakından duyabilecek arkadaşlarıma da danışarak- böyle bir ihtimalin var olduğunu yazdım. Özellikle seçtim kelimelerimi dediğim gibi haber orada duruyor. Tekrar okunabilir.https://www.tercihiniyap.net/haber/kaymakamlik-sinav-sonuclarina-dair-onemli-gelisme
Çok daha net bilgiler de verdik vaktiyle. Sınav tarihi söylediğimizde 17 Aralık tarihli Kaymakamlık sınavında, bize "Algı operasyonu yapan fetöcü bu adam, 17 Aralık'ta devlet sınav yapmaz." diyen yaklaşımdaki suizan ile bunun arasında benim nezdimde bir fark yok. O zaman ilan geldi bu tarihe, biz yine sükun ettik.
Niyetimiz, gayemiz bellidir ve nettir. Kimseye bir şey satmak derdinde olmadık hiçbir zaman. Güzel bir şeyler yapmak gayesiyle yola çıkıp da bunları görünce insan gerçekten üzülüyor. Kimseyi kırmayacak bir lisan kullanmaya çalıştık her zaman. Herkesi anlamaya, dinlemeye çalıştık.
Ama bu tip ithamlara artık katlanacak değilim. O nedenle bunları yazmam gerektiğini düşünüyorum artık. Polemik yaratmak isteğinde de değilim. Benimle bir sorunu olan varsa ve ithamlarında iddialı ve de ciddiyse buyursun istediği şekilde tartışalım, istediği gibi dökelim eteğimizdeki taşları. Buradayız.Herkese hayırlı geceler, iyi forumlar dostlar.
Hocam sizi bu denli kıran yazılara vakit sıkıntım nedeniyle bakamadım, geçmişe dönük okuyamadım ama yazma ihtiyacı duydum. Görmezden gelin o densizlikleri, burada yaptığınız şeyler o kadar çok insana yol gösteriyor ki insanları bundan mahrum bırakmayın. Hayatın her alanında kendini bilmeyenler, ağzından çıkanı kulağı duymayanlar olduğu gibi maalesef forumda da olmaya devam edecektir elbet. Siz sıkmayın canınızı, yaptığınız her şey için verdiğiniz emekler için Allah sizden binlerce kez razı olsun. Kalın sağlıcakla.
-
@daywalkers, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi
Kendisini yakinen tanirim.
Adamin dibidir.
Can.Mavi sizlere en dogru ve guncel bilgiyi vermek icin surekli calismaktadir. Kendim bizzat şayitim. Can.Mavi yi Küsturmeyin"Adam var adam gibi." Diyosun.
-
@krky Çok sağolun hocam Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Diğer taraftan bir sonuç açıklanma sürecini de öyle ya da böyle tamamladık. Bu forum değerli bir forum @paretowilfredo yu memurlar'da sayıştay konusunda getirdiği duyumlardan tanırdım, orada da çok değer verdiğim bir insandı. @can-mavi 'nin getirdiği bir çok duyumun yanı sıra 2018 sayıştay sınavında getirdiği duyumları unutmamak gerek, herkes p48 puan türü beklerken "o kadar emin olmayın" diyen insandı kendisi, o zaman da bir çok yaygara kopmuştu geride sadece boş tartışmalar kaldı.
Tabi daha burada yazamadığım belki yüzlerce değerli üyeye sahip bu üye. Bu insanların her şeyden evvel iyi niyeti tartışma konusu dahi yapılamaz. Duyumlar doğru çıkar yanlış çıkar adı üstünde "duyum" ama iyi niyet hep baki. Allah iyi niyeti daim kılsın, her şey öyle ya da böyle yoluna girer.
-
Şunun şurasında 24 saat kaldı inşallah sonrasında trollerden arınmış temiz bir mülakat sayfasında görüşmek dileğiyle
-
Aramızda mülakata kesin kalacak olan bir arkadaş mülakat başlığını açsın şimdiden
-
Face de dört tane link açık diyorlar acaba yskmı kaymakamlıkmı
-
@hakimim_25 41 42 43 44 boş şuanda
-
O linkler yarın içindir...
-
2 sınavdan biri gelir öyleyse @north-remembers
-
Yarın 10:00 da ikisi de açıklanır..
-
Ben acikladim hadi bakalım hayirlisi.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4642/2018-kaymakamlik-mulakat-sureci/2 -
@modesteptt, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Ben acikladim hadi bakalım hayirlisi.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4642/2018-kaymakamlik-mulakat-sureci/2Sonuçlar flash tv'de mi
-
Aynı evlendirme proğramindaki songüle döndük o evlenemicegini bilip programa katildi.bende kazanamicagimi bildigim halde öyle heycanla bekliyorum
-
@krky Flah tv den günün ve gecenin sıcak haberini alma olasılığımız sizin takip ettiğiniz kanallardan yüksek gibi hocam:)... frakans değişimi ederek... ankara kısmına çevirmek lazım alıcı kısmı:d... bugün gönderilen sinyali alamama ihtimaliniz doğar:)
-
Bu sinavlarin sonu cok tuhaf. Mulakata giriyorsunuz ve eleniyorsunuz en sonunda elde var sıfır; bir tesekkur belgesi vs ariyor insan:) bu garibime gitmisti; hatta bazen sunu dusundum biz iyi kotu memuruz isi olmayana memurluk falan teklif edilseydi diye koskoca kaymakamlik sinavini kazanmissin. neden derseniz su anda b kadro memur olmak icin bile p3 ten 90 a yakin puan almak gerekiyor. Bu sinavi kazananlarin cogu zaten kamuda vs dogrudur ama yeni mezun da var ve surecler cok uzun.
-
@refik-soydam valla sinyali alan almıs bize dağ engeli var...nereye cevirsek alicini saga sola tekrar cevir dediler artik anten girısine çatal takıyoruz.:)
-
@sbf1983 hocam her mülakata plaket verilse bazı arkadaşların duvarında boşyer kalmaz :)))))
-
@krky sinyali alan kısmı kastınızı da aşarak gerçekten yer yer alıcı kısmı kuvvetli olup sinyali havada kapanlar oldu oluyor:)... sizin kast ile çatal kaldı ise bize o da başarı, yolda yürümek bile şerefti:)
-
@ofa beşten fazla alana ek bir şey verseler diye düşündüm nedense:)
-
@refik-soydam üstad bazilarinin DNA sinda var sinyal sistemi.