2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@esnaf61
geçen sene saat 3 gibi açıklanmıştı. -
@memleketsevdası harbi mi
-
açıklanacaksa eğer ya sabah 10 da duyulur şu saatte acıklanaca dıye.. ya da 16.00 dan sonra direk açıklanır..
-
@popescu Hocam günlerdir ne tartışılıyor bu platformda haberin yok mu? Yani 70 netin altında kapatacağı hemen hemen doğru.
-
@refik-soydam Nasip olursa eğer ilk kaymakamlık mülakatım olacak bu. Daha önce başka kurumların mülakatından elenmişliğim var ama hani insan sevdiği birinin yanında heyecan yapar, yerinde duramaz, şaşırır ve tarif edemediğim duygular yaşar ya işte o sevdiği biri hep gönlümüzde kaymakamlık mesleği oldu hocam. Diğer kurumların mülakatında çok rahat olmama rağmen bu sınavın nedense yazılısı bile beni hayal alemine götürüp getirir hep. Gönlümüz hizmet aşkıyla doluverir hocam en ufak umut kırıntısında..
-
@memleketsevdası deme yav.. ben o kısımları okumamışım saolasın
-
@larendeli 69.25 de benim tahmini hocam:)
-
@shadowmoon Ben de 69.25 diyorum.
-
@memleketsevdası nerden bilinen bir gerçek dayanaginiz ne.
-
@memleketsevdası kaynak kim hocam?
-
şu forumda kaynak sorup durmayın:) kim kaynağını yazar buradan mantıklı olun... isimler yeri takma adlar kullanıyoruz:)... onun için zevkli ve veri alabiliyoruz zati:)
-
Bende tahminimi yapayım ve sınav defterini kapatayım kendi adıma. 68.50 kapatma noktası olacaktır diye düşünüyorum.
-
70.5 netim var 2 defa soruları ve cevaplarımı değerlendirdim netimin +2-2 olabileceği ihtimalini düşünerek sabırla sonuçları bekledim ta ki cumartesi günü bazı sürprizlerin olabileceğine dair haberler çıkana kadar. Bu haberler de kendi açımdan arafta kalınca sonuç itibariyle 3 haftadır yapmadığım hesap kitabı son 3 gündür yapıyorum.
-
Erken Açıklama Beklemeyin Arkadaşlar. ÖSYM'de üst düzey yönetici sevdiğim bir abimizle, KPSS neden erken açıklandı, Artık tarihlerden önce Bekleyelim mi ? Sonuçları diye, Sohbetimiz olmuştu. Kendisi, LYS tercih sonuçlarının ve KPSS açıklanmasının aynı güne denk geldiğini ve sistemsel yoğunluk ve hatayla karşılaşmamak adına İstisna bir uygulama olduğunu iletmişti.
-
@sucuklu_oralet ilkbahar alesin 1 hafta öncesinden açıklandığının nedenini de sorar mısınız ?
-
@Sucuklu_Oralet iyidir hoştur , yazilari da samimidir. Asla trol değildir. Biz seviyoruz yazilarini, sevmeyen okumasin madem. Mor püsküllü kalemine kuvvet hocam
Bi ara da niye mor onu anlatirsin
-
70 netin altına düşmesi kanun hükmü değil arkadaşlar, gönül inanmak istediği şeye daha çok inanıyor.
-
Erken açıklanma konusunda katı olduklarını sanmıyorum plan program dahilinde ilerlerler ancak yoğunluğa göre esnetebilirler bence atıyorum persembe günü Lys veya büyük bir sınavla ilgili işlem olsa belki de açıklayalım aradan çıksın mantığındadırlar diye tahmin ediyorum
-
Linklerden durum nedir ?
-
@mavkav Hocam Genel Gerekçeler, sınav açıklanmalarının çakışmaması vesaire. Kaymakamlık açıklanma tarihinde, ÖSYM Sınav, Başvuru, Sonuç yoğunluğu gözükmüyor. Bana aktarılan off-the-record bilgiyi sizlerle paylaşıyorum. Bilgi Paylaştıkça Güzeldir.
@Richie-Rich Dostum, Bir şey Anlatalım dedik, Troll adam bize "Troll" diyor Nickine gelince, Şu Dolarları Bozdur da. Kur rahatlasın