2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@kaymakamadayi_00, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar soru iptali olduğu zaman ösym duyuruyor mu bunu ? Geçen sene 1 soru iptal edilmiş sonuçlar açıklanmadan mı duyurdu ?
Aynen kardeşim , sonuçlarla birlikte duyuruluyor soru iptali de , aynı anda yani.
-
@new_user hocam senin eleştirine değildi benim tepkim "troll" yaftasınaydı. Şu sıra moda oldu forumda herkese troll demek, üsluptan rahatsız olmak başka troll demek başka.
-
@serdaristanbullu Eyvallah hocam
-
@new_user Mizahı olmayanın, İzahı Olmaz derdi Sevdiğim Bir Büyüğüm. Birileri Eleştiriyorsa, Doğru Yoldasın Derdi aynı büyüğüm.
***Dostlar, Paylaşımlarıma bakarsanız, Sınav ilanlarının gelişi, Sınav Süreçleri, Geçmiş Sınav Tecrübeleri, Sınav Analizleri, Sınav Açıklanma konusunda Dirsek temaslarıyla Edinilen Bilginin Paylaşımları, Elimden geldiğinde Özelden Mesaj atıp, Destek ve yardım isteyen tüm arkadaşlarım "Baş Tacı" olduklarını Görebilirsiniz.
@murky Baş Tacısın Dostum.
-
"mizahı olmayanın izahı olmaz" bu ne güzel edebi bir cümleymiş öyle. Yapma be kardeşim kafiyeli cümle kuracağım diye zorladıkça zorluyorsun ve inan ki yapmacık oluyor. mizah tabiki hayatımızda olsun ama her şeyin bir yeri ve zamanı ayrıca bir dozajı olmalı. Neyse artık böyle paylaşımlara devam edeceksen benim adıma yapılacak en iyi şey senin mesajlarını atlamak olacak, hem boşuna kalp kırmamış oluruz.
-
@new_user surada 1 aydir kacla kapatir ve hangi soru iptal olur muhabbeti cevrildi. hala da devam ediyor aciklanmasina iki gun kaldi. iki tane guzel ani paylasmis arkadas. ne var bunda?
-
@varetopilfredo senin için bir problem yoksa mesajlarını keyifle okursun, ben bundan sonra okumayacağımı söyledim, ayrıca eleştirilerimi de bizzat kendisine yaptım avukatı değilseniz araya girmeyiniz lütfen :))
-
@sucuklu_oralet "baş tacı" saygıdeğer hocamızdan çok duyardık:) öğrencisi misin acaba
-
forumda ölüm sessizliği hakim:) cenaze varmış gibi sessizlik:) yok mu güzel haberler..........
-
@refik-soydam Hocam gelebilecek en güzel haber netlerin 65 lere kadar düşmüş olmasıdır o da çok çok zor .
-
Zaman daraldıkça stress artıyor haliyle açıklanacak olmasının heyecanı bir tarafta diğer tarafta acabalar hakim fazlasında gözümüz yok emeğimizin karşılığını alabilirsek yeter çok şükür. Var mı 68-71 net aralığında hissediyorum kazanacağım diyen veya olmayacak sanki sınırda kalacağım her zamanki gibi hisseden
-
@sbui61 türkiyede zor diye bir şey yok.. erişim sıkıntısı yaşayanlar var maasef:(
-
67-68 kapatır bakalım kaç puan gelecek o netlere
-
Zaman geçsin diye bir de tahmin listesi mi yapsak
-
@refik-soydam Hocam heyecan dorukta. İstiyorum ki her daim birileri bir şey yazsın Özellikle bu son günler de sık sık, acaba kaydırma mı yaptım? Soruları yanlış mı hatırladım? Gibisinden vehimler geliyor. An oluyor kazanma duygusuyla doluyor içim , an oluyor kaybetme duygusuyla... Sanki sonuçlar her daim açıklanıyor da her seferinde kaybedip kazanma duygusu yaşıyorum. Bu süreçte çok sınav gördüm ama insan; hayaline hem bu kadar yakın, hem de bu kadar uzak olunca bambaşka duygular yaşıyor. Siz tecrübeliler olarak anlatın bir şeyler hocam. Aklınıza ne gelirse. Hem heyecanımız yatışır, hem zaman geçer, hem bilgi olur
-
Şuan gelebilecek en güzel haber düşük kapattığı haberini verebilecek sağlam bir duyum olurdu. 2 gün sonra da burası mülakat sonucuna kadar bayram yeri
-
ÖSYM akşama doğrumu açıklar ?
-
@bivena yapmayın hocam inanın bu süreçte yazılı kısmının tüm aşamaları en az stresli en kolay aşaması... sonrasında aslında büyük stres ve sıkıntı var.. bunun için bence lütfen çok daha sakin olunuz.. ne olursa olsun ösym verdiğiniz optik değişmeyecek ve ne olursa olsun bunun karşılığını DEĞİŞME olasılığı olmadan alacaksınız.. değişme olasılığı olmadığı için kesinlikle içiniz rahat olmalı.. sonrası iç,in asıl alalh buyuk kolaylıklar versin herkese
-
@larendeli netim 73, tahminim 72.25 ile kapatacağı yönünde.
-
@popescu 70 net ve üzeri yapanın ilk 400ü dolduracak kadar olmadığı bilinen bir gerçekken 72.25 netle kapatır demek de biraz enteresan yani:)