2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@rhadamanthus ben haber vereyim de hocam artık ne çıkarsa bahtımıza
-
@larendeli Hadi inşallah kardeşim :))
-
25 Eylül 2018 Salı
Erken aciklanma ümidi... -
Ne vakit foruma girsem
Sayfada hep duyumlar olurdu
Troller kuş gibi gülerdi
Bir duyum aklımı alırdı
Sessizce bir hesap yapardım
Beynimin hücrelerini yakardım
Net tahminlerine bakardım
Üşürdüm, içim ürperirdi
Felaketim olurdu, ağlardım -
@richie-rich Güzel Dileklerin için teşekkür ederim. Umarım Senin de gönlüne göre olur.
Mor Püsküllü bir kalemim var, Bol Bol yazar Çizer. Değerli vakitlerinizi ayırdığınız için Saolun, Varolun
-
Sessizliğin sesi hakim boş duvarlarda, çıtırtı olsa kıyamet kopacak gibi havadaki koku.
-
@çölkaplanı "SUCUKLU ORALET HİKAYESİ"
Yıl 2002 Lisedeyim, Mahallenin Hızlı abileriyle takılma fırsatı elde etmenin haklı gururunu yaşıyorum. Hiç Unutmam Tarık Abi (Şuan Torbacılıktan 25 sene içeride), gel Bebe seni de götürelim Kahveye biraz ortam gör dediğinde. Dünyanın en mutlusuydum, Belki Kaymakam olsam şuan o kadar mutlu olamam, Çocukluk İşte. Ağır Abilerle gittik bir sabahçı kahvesine, Sabahçı Kahvesi dedim de, Bir Ferdi Tayfur Eksik Kahve'de.
O zaman Batakta balkonculuk yapıyoruz, Kareye oturmak Mümkün değil. Tarık Abi (Torbacı) , Cevat Abi (Tır Şöförü), Ercan Abi (Hem Kasap, Hemde Halısaha'ya Sivri Burun Ayakkabıyla Gelen Hırçın Bir Defans), Dursun Abi (Serbest Meslek, İrtica İşleri, Karapara işleri)
Garson Geldi Ne istersin dedi, Sucuklu Tost mu Oralet mi Diye İçimden Düşünürken. Tarık Abi Söylesene Lan Bebe, diyerek Bağırdı. Ürkek bir Ses Tonuyla "Sucuklu Oralet" demişim. Tarık Abi, Getirin Buna "Sucuklu Oralet" dedi. Dediğim Gibi Kare Çok Tehlikeliydi, Kahveci garsonlar herkes ürkerdi. Sonuçta Geldi Bir Oralet, Baktım Cidden içine Sucuk Koymuşlar. Mahallenin Ağır Abileri, Onlar ne Derse O olur. -
@sucuklu_oralet kardeşim seni severim ama biraz baydın artık gerçekten.
-
@new_user pek samimi gelmiyor bana.
-
@new_user Dostum Nickin anlamını sordu diye, Hikayesini Yazdım. Herkese iyi forumlar.
-
@sucuklu_oralet bizim uni de bi ufuk vardı. Bence sen ufuk sun. Ufku çok açık.
-
Vallaha hikayenin sonunu okuyana kadar nicki sucuklu omlet olarak okuyordum .asıl şaşkınlık bu değilmis ama oralette sucugun ne işi var yav
-
@new_user adam hakiki troll çıktı
-
@bozkırlı1 İçinden söyle bunları içimi baydın yaa birden karamsar oldum senin yüzünden:))
-
@georgehagi ya trol filan değil ama sanırım burda biraz ilgi görünce hikayelerin dozajını arttırdı bence :))
-
@new_user bu forum beni gülmekten öldürecek herkesin komik bi yanı var burda
-
Arkadaşlar soru iptali olduğu zaman ösym duyuruyor mu bunu ? Geçen sene 1 soru iptal edilmiş sonuçlar açıklanmadan mı duyurdu ?
-
Ne trollü yahu sadece kendine has bir üslubu var arkadaşımızın. Abartmayalım lütfen herkese troll yaftası yapılır oldu. @Sucuklu_Oralet Sayıştay sınavında ilk sınavda 75 neti olmasına rağmen adaletsiz olur diyerek ikinci sınava başvuran, 2. sınava da giremeyince sınavı geçersiz olan biri. Eğer 2. sınava başvurmasaydı Sayıştay sınavının da birincisiydi. Değerli biridir, her yazılanı okumak zorunda değiliz nihayetinde.
-
Bu troll muhabbeti nedir ya o trol bu troll yeni üyeler troll muhalifler troll nicki kötü olan troll cümlealem troll
-
@murky kardeşim hayata karşı karakterli bir duruşu varsa ne mutlu ona, ama bu bizim ilgi alanımıza girmiyor maalesef, tamam hikaye tadında bir şey anlattı okuduk geçtik ama yeter değil mi? torbacı selahattin, tırcı muhittin filan nedir bu yani. isteyen istediğini yazar tabiki ama ben de istediğimi "hakaret" olmaması şartıyla eleştiririm.