2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@sucuklu_oralet hocam şu sucuklu oraletin bir hikayesi var mı :))))
-
-
Ben en cok komisyonun gercekte bana kac verdigini bilmek isterdim gerci 10-15 dakikada ne kadar ölcülür o ayri. Gercekten sen kaymakamlik yapamazsin deseler eyvallah derdim.
-
@agor eyvallah hocam güzelmiş valla
-
@sbf1983, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Ben en cok komisyonun gercekte bana kac verdigini bilmek isterdim gerci 10-15 dakikada ne kadar ölcülür o ayri. Gercekten sen kaymakamlik yapamazsin deseler eyvallah derdim.
Keşke uygulamalı mülakat şansı olsa. Mesela sahiden 100 kadro mu var 2 kat mülakata çağır önce güvenlik soruşturması yap, temiz olmayanları ele. Sonrasında ver bir kaymakamın yanına 1 ay mesleğe haiz mi izle. Sonrasında istersen kadroyu doldurma, mesleği layıkıyla yapamayan herkesi ele. Ah Allah'ım düşündüğüm tüm bu adalet temelli düşünceleri gerçekleştiremeyeceksem nasip etme bana yüksek makamı. Ama Allah'ım düşüncelerime halel gelmeden nasip et bana bu makamları.
-
Arkadaşlar daha önce hiç konuşulmamıştır bundan eminim. İdeali olan insanlar için pek önemi olmadığını da biliyorum ama sonuç açıklanana kadar hem vakit geçsin hem de bilgi edinelim diye soruyorum; mesleğin iyi ve kötü yanları, maaş durumu yada aklınıza meslekle ilgili gelen farklı konularda neler varsa anlatın dinleyelim
-
@bivena, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar daha önce hiç konuşulmamıştır bundan eminim. İdeali olan insanlar için pek önemi olmadığını da biliyorum ama sonuç açıklanana kadar hem vakit geçsin hem de bilgi edinelim diye soruyorum; mesleğin iyi ve kötü yanları, maaş durumu yada aklınıza meslekle ilgili gelen farklı konularda neler varsa anlatın dinleyelim
Her ne kadar kanunda devletin temsilcisi olmasa da ilçede devleti temsil ediyorsun. Daha güzel ne olabilir ki kardeşim yetkin dahilinde ilçende adaletsizliklerle mücade edebilir, ilçedeki memurları denetleyebilir, insanlara sahiden yardımcı olabilirsin. Kaymakamlık bir garibanın en büyük devlete hizmet hayalidir bana göre. Geri kalan maaş vs hepsi boş bence. Ama maaşı normal a grubu Uzman maaşıdır, 3600 ek göstergesi vardır, bir de tabi kaymakamlık konağı vs vardır imkan olarak görürseniz.
-
Arkadaşlar, hepinize iyi akşamlar biliyorum burası kaymakamlık grubu ama sınava giren arkadaşlar elbette vardır YSK sınavının kaçla kapatacagina dair fikriniz nedir
-
@murky dostum duzelteyim ek gösterge 3600 değil 4800 dur. Ayrıca huzur hakkı vs. vardır özlük hakkı gayet iyidir.
-
Gaymakam olmak gibissi yohğ
-
@rakunosman Hocam bu yazı ne böyle trollsen defol git!
-
Trol trolü trollüyor:))
-
@mehmed-kemal hocam 66.5 nete, alan 13 yanlıs, gelme olasılı nedır bosyere umutlanmayalım mı
-
@mia_1071 Bu trollerle işimiz var arkadaş
-
@paspasbıyıkfuat Sen Trollerin Kralısın ama mülakata kalırsan da Kaymakamsın:))
-
@frudow Hocam bence 69 netle kapatır:(
-
Ya bu sonrasında saran arkadaşın ilk nicki avukatbey miydi bilen var mı? Eğer öyleyse bu nasıl bir işsizliktir arkadaş büroda işler yolunda değil anlaşılan, boşanmada şok kampanya falan yapmasını öneririm
-
@murky Allah kimseyi işsizlik ve akıl sağlığı yokluğu ile sınamasın. Bu işle uğraşan ya da uğraşanlar acaba neyi amaçlıyor? 2 dakika insanların tadını kaçırınca mutlu mu oluyorlar? Sadece 2 dakika güzel kardeşim bak değmez, kendi vaktini harcadığına değmez, yapma.
-
@agor hocam valla sen de iyi çalışıyorsun yalnız anında ban. Admin maaşları yatıyor mu düzenli :))
-
@murky ne maaşı, cebimizden para çıkmasın da ekstra, gerisi mühim değil.