2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@conmaynard hangi hesapta bu?
-
@ese03 KPSS & Kurum Sınavları
-
Şimdiye kadar 160 kişi oy kullanmış ben doğruluk payının düşük olduğu kanatindeyim
-
Arkadaşlar kolay gelsin, iyi fgeceler.
Elinde kaymakamlık ve ysknın pdfi olanlar varsa rica etsem gönderebilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim. -
@conmaynard ben o ankete katıldım
-
Hala su 73 olayi dogru mu diye dusunuyorum ve nasil ulasabiliyorlar bu bilgiye aciklanmasina daha 13 gun varken
-
Gerçekten herkes çok yıprandı, Allah gönlümüze göre versin sonucu beklemekte fayda var elden bir şey gelmiyor.
-
@y-oguz90 o hocanın dersini izleyen birileri var mı acaba bu forumda, bir şekilde tam olarak ne dediğini anlayabilsek çözeriz olayı, hoca belki öyle umuyor, ben de bu kadar erken öğrenilebileceğini sonuçlanabileceğini sanmıyorum
-
@kaymakambey1 sonuclanmis olabilir hocam daha once de yazmistim 28bin kisi osym icin 2 günlük iş. Ama disari bilgi verilmesi hic dogru bulmadim yalan haber olmasini umuyorum
-
Hadi diyelim kaymakamlık 73 net ile kapattı çokta imkansız değil ama 875 kişinin mülakata kalacağı ve doğrunun yanlışı götürdüğü YSK nasıl 82 ile kapattı onu aklım almadı bir türlü.
-
@conmaynard inşallah doğru değildir ya 82 doğru nasıl kapatabilir hayır ösym'nin içinden nasıl sızabilir ki ya aklım hayalim almıyor.
-
@conmaynard ysk da yanlış doğruyu götürmüyor diye biliyorum.
-
@mia_1071 yanlış doğruyu götürmese bile 875 kişinin mülakata kalacağı bir sınavin 82 ile kapatması çok ütopik geldi bana hocam.Burdan yola çıkarak 73 duyumuna itibar edemiyorum.
-
@conmaynard 73 le de kapatabilir mülakata giremeyedebiliriz sonuçta bi sınav tüm ihtimaller olası. Benim huzurumu kaçıran bu tarz bilgilerin böyle rahatlıkla normal gibi ulaşılabiliyor ve dışarıya bilgi veriliyor olması.
-
@mia_1071 İtibar etmememin sebeplerinden biriside bu.OSYM'nin dışarıya bilgi aktarma konusunda çok katı olacağını düşünüyorum ya da öyle umuyorum.
-
@conmaynard inşallah kardeşim. Ben de itibar etmek istemiyorum buna
-
Daha yeni evime girebildim. Ankara, Kastamonu ve Yalova turundan sonra İzmir'deyim. 68 gibi bir net hesapladım. İlk sınavımdı, daha fazla çalışmam gerekiyormuş. Bir sonraki sınava inşallah. Forumu takipteyim.
-
Kaymakamlık 73 puan ysk 82 doğru ile kapattı duyumuyla gelenlere nasıl inanabiliyorsunuz anlamıyorum.Hiç mantıklı gelmiyor üstelik böyle bir şey gerçekse bile ösymde çalışan kişiler işten atılmayı filan istiyor herhalde.
Sınav sorularını yayınlarken bile izinsiz paylaşımı aktarımı suçtur diyor kitapçık yayınlanırken sınav sonuç tarihi belli sınav sonucuna dair herhangi bir bilginin sızdırılması doğru veya yanlış tamamen suçtur.
Eğer böyle bir şeyin doğrulu varsa olmasa da dair ben bunu kendi adıma şikayet ederim.15 gün önceden ösymden tanıdığım var bilgi aldım 73 ile kapatıyor bu tamamen suç şikayet edilmeli böyle bir şey varsa bile.ösym dediğimiz kurum bakkal mı esnaf mı kardeş aramızda kalsın bizimkiler okumuş 73 ile kapattı ama tüm ülkeye yaymayın forumdakiler bilse yeterli mi ? Böyle bir şeyin sızdırılması hem suç hem kurumu hem de kaymakamlığı zedeler.umarım aksini düşünmüyorsunuzdur.
-
Forumdaki eski arkadaşlar gayet iyi bilir her dönem böyle birileri çıkar zehrini salar ve gider
-
Arkadaşlar böyle dönemlerde ister istemez elimiz kolumuz bağlanıyor kolay değil tabi yılların emeği var durum böyle olunca her haberde çabuk savruluyoruz doğru olmadığını bildiğimiz halde içimizdeki acabaya engel olamıyoruz madem öyle bende dozajı artırıyorum :)))))
Madem umut istiyorsunuz alın size umut bu sınavda 2 soru için itiraz fazlaydı eğerki iptal edildiyse 73 şehir efsanesi doğruysa 71 net yapanlar için bir şanş doğar mı doğar
Umutsuzluk isteyenler içinde tabi 2 soru iptal edildiyse puanlamaya dahil edilmediyse 73-74 netler ile vedalaşabilir miyiz
Fazla takmayın sonucu değiştirme şansımız yok söylediklerimiz temenniden ileriye gitmiyor malesef