2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Standart sapıyoruz galiba sıkı durun kemerlerinizi bağlayın:))
-
@makif34 güzel benzetme ama öğrendiğim bu
-
@fenecus Hocam size zahmet forumda yazılan bilgiyi de teyit edebilir misiniz? sonuçlar belli miymiş gerçekten en azından onu bilelim
-
@dlkaptan hocam sorular açıklanmadan önce bu sitede bile "genel sekreter encümen üyesi değil ki" diyen arkdaşlarımız oldu, kaldı ki bu arkdaşlarımız sınava hazırlanmalarına rağmen bu bilgiyi gözden kaçırmışlar, bir de sınava öylesine girenlerin halini siz düşünün. bu sınav için Resmi Gazete'den kanun indirip kaç kişi okumuştur Allah aşkına biz okuduk şu halimize bak :)))))
-
@new_user sayın hocam ortada %1 ihtimal dahi olsa 25 binin %1 i 250 kişi yapıyor, genel sekreter sorusunu yapamayan başka soruyu yapabiliyor, bu çalışırken yoğunlaştığınız alanla ilgili, mahalli idarelere yüzeysel bakmıştır, yani genel sekreteri bilememekten yola çıkıp sınavın 1000 kişi arasında geçtiğini söylemek pek rasyonel durmuyor.
-
@dlkaptan hocam sınava öylesine giren öyle bir büyük yığın var ki kendi çevremden biliyorum sırf test diye sınava giren var düşünün
-
@dlkaptan genel sekreteri bilememekten yola çıkarak kesin çıkarım yapmıyorum neticede tahminde bulunuyoruz hocam, kanaatimce işini gücünü bırakıp bu sınava hazırlananların sayısı 1000 i geçmez, sınavın test olması ve kpss puanı istememesi başvuruları uçurdu hepsi bu.
-
73 ile kapatmis diyen arkadaş bir aciklama yapsa cok iyi olacaktir.
-
@idyah dostum benim arkadaşımın kardeşi bu öğrendiğim kişi ancak kusura bakmayın direk tanımıyorum o sebeple iki de bir başka bişey sormak çok münasip olmaz. Sadece netleştirdiğinde kesin bilgi için tekrar soracagiz zaten standart sapma olayı varsa boşverin 67-70 arası bi netle kapatır heralde
-
@fenecus haklısınız hocam teşekkür ederim
-
@pablomu sayın hocam yani muhakkak öyle olan vardır lakin onun başarılı olamayacağının garantisi nedir? hadi 1000 kişi çalışsım emek versin yarışacak olanlar onlar olsun diyelim, geriye 24 bin kişi kalıyor bunların hepsi sallayıp yapsın soruları %1 i nin yani 240 kişinin 73 net yapma olasılığı mevcut mu? Matematiksel olarak mevcut. Geri kalan 160 kişiyi de çalışanlar doldursun.
-
Arkadaslar son durum ne simdi 73 netle mi puanla mi kapatiyor. 73 netse ben kopru aramaya cikayim listede 71 dedim ama 72.25 netim
-
@dlkaptan 25 bin talep kısmına da pek inanasım gelmiyor:) ösym böyle bir sayısal veriyi bilgi edinme ile vereceğine de inamıyorum:D
-
@dlkaptan istatistik falan güzel bilim dalıda biraz da realist olmak lazım sınav biraz kasıntı idi çalışanların hali ortada çalışmayanın var siz düşünün
-
@refik-soydam yani geçen sınav(2017) 15.964 başvuru var, test için muhtemel gözüküyor 25 bin.
-
Çalışanlar min.derecede çalışmadan giren dünya kadar aday atanlar tutanlar bir dünya.çalışanlar %10 u geçmez sınavda onların arasında geçer
-
@dlkaptan 27 sinde göreceğiz:D onu da
-
PUBG BEKLEME ALANINA DÖNMÜŞ HE BURASI
-
ARKADAŞLAR AKŞAM TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın
-
@dlkaptan net mi doğru mu puan mu bu 73?