2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@can-mavi iyi akşamlar,bu yazının altına yazmak istedim.70 netim var mülakata kalamayacığımı kabullendim neredeyse. 25 yaşındayım 2 yıldır sadece bu sınava asılıyorum artık pes diyeceğim ilk 400 e giremezsem
Asıl yazma amacım: bu platformdan kaymakamlar çıkacaktır süreç sonunda onlardan nacizane isteğim; ülkede her yıl onlarca insan düğünlerde maganda kurşunuyla can veriyor bunun en aza indirilmesi.
düğün sahipleriyle veya silah kullanmaya müsait etkinliklerin sorumlulariyla 5 dk lık ciddi bir uyarı sonrası zannetmiyorum böyle ölümler yaşansın , en azından hizmet verdiğiniz ilçede bunu engelleyebilirsiniz. -
@rhadamanthus Yüksek kapattı hocam. Umarım Kaymakamlık için böyle olmaz. Dguy için 80 altı bekliyorduk ama 83 ile kapattı.
-
beklentiler kısmında çok iyimser oluyor muşuz , artı 3 puan ekleme mantıklı... kabul edemesek de 73 e alışsak iyi olacak, bu defa tersten düşünmeliyiz... 73 tabanlı düşünüp, düşük olursa fazla sevinir... olmasa da alıştırmış oluruz kendimizi.... 73 kısmı bu sınav için artık çok makul bir yer gibi gözüme gelmeye başladı..
-
Bir yanım mülakata kaldığımı söylüyor 2 dakika geçmeden kalamayacağımı söylüyor hangisi ağır basıyor derseniz kalamayacağım galiba hayırlısı olsun 67 net hesapladım ama 69 yada 72 net olabilir son beş dak 2 sorunun sıkkını değiştirdim hiç aklıma gelmiyor ne yaptım kararsızdım 6 boş sorununda (iktisat) hangisini boş bıraktım son anda 3 tanesini işaretledim ama hatırlamıyorum açıklansaydı bu sınav beynim rahat etsin düşünüyorum devamlı bıkkınlık geldi valla birde standart sapma var yok meselesi çıktı ben her şeyi akışına bıraktım rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin bana ve herkese hayırlı akşamlar
-
@refik-soydam bu 73 net mi puan mı hocam nedir? Eğer netse, millete helal olsun, gerçekten başarılı olmuşlar. Çok zor sınavdı, helal olsun gerçekten.
-
@gncfb sen ilk 60 net ile basladin 72 nete kadar cikiyorsun..cevaplarini hatirlamiyorsan eger iskence etme kendine...
-
@refik-soydam yuksek netleri gorunce kiziyor arkadaslar hazirlikli olmak lazim
-
@gggc00 daha cok artiran olcak kardesim hatirlamayanlar hatirlayacak eksik hesaplayanlar dogru hesaplicak sonuclar aciklaninca. Gecen seneden farki bu. Gecen sene herkes yuksekten soyluyordu bu sene de tam tersi herkes 1 veya 2 net eksik soyluyor.
-
Dersaneye gidenler netleri/puanları yükseltmiş anlaşılan...68 netle güle güle bana:)
-
@gggc00 haklısın kardeş ben öyleyim kendimi kandırmak istemiyorum Ben en dip netimi söyledim ne gelirse altı gelmez ama didik didik ettim soruları benim her sıbavın böyle KPSS sınavımda böyleydi açıklandı 91 almıştım ç.kendimi çok hırpalamıştım o günler bakalım hayırlısı
-
Egolar zirve yapacak
-
Dguyla guyla bu sınavı kıyaslamak abes bence gaza gelmeyelim 68 net 70net civarı bekliyoruz hala sakin olalım
-
@gncfb, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar artık bir şey demiyorum sapma var Yok fark edermi rahat olun rabbim alnına yazmışssa mülakata girmeyi kaymakam olmayı hiç bir şeyin önemi Yok kimsenin kalbini umudunu kırmayın açıklanınca zaten üzülen üzülecek sevinen sevinecek belki sevinen sonunda üzülecek unutmayın 400 kişiden 100 kaymakam adayı alınacak allah cc hakkımızdan hayırlısını nasip etsin inşallah
Sabah bu yorumunuzu okumuştum. Hem size hem bize hatırlatmakta fayda var çünkü Rabbim yazmışsa eğer olmazlar oluveriyor.. Ben de tam sınırdayım. 68, 69, 70 civarı gelebilir. Yaptığım basit hatalar, yanlış okumalar geliyor aklıma ama hep demek bu hayırlısıymış diye söylüyorum kendime. Yapacak bir şey yok hocam artık. Sakince, sabırlı olarak açıklanmasını bekleyeceğiz. Rabbim milletimize hayırla hizmet edecek kişilere nasip eder inşallah.
-
@pablomu 68.22yle kapatsın bu sınav.d.d
-
@bivena amin kardeş boşverdim zaten kafamız balon oldu neyse ne yaptık bi şeyler ben çıkacaktım görevli koymadı dedi çıkış vakti geçti 45 geceyi bekleyecen bende boş durmitim diye cevaplarımı kontrol ettim etmeseydim keşke allakbullak oldu olan oldu daha yapacak bi şey Yok
-
@avukatbey dostum 68.22 nasıl bir puan daha önce de aynısını yazmissin merak ettigimden soruyorum
-
@avukatbey gel 27 eylül gel
-
@sehri-emin yemin ederim hesap makinasından böyle bi sonuç çıktı.d.s işin garibi tüm sorulara hangi cevabı verdiğimi de hatırlıyorum. Yani bu netin ne altı ne üstü gelecek
-
@avukatbey benim için artık nette, puan da aynı şeyi ifade ediyor hocam...
-
@kaya87 herkes kızsa da sonuç değişmiyor hocam, yüksek olmasını kimse istemez ama sonuçlar açıklanınca.... farklı şey olmuyor.. dguy en basit örnek oldu sanırım.. yakında ysk ve bizimki de farklı olmayacak... zati genelde sınavlara girenler aynı yerlerde beliriyor... ve çok fazla sapma olmuyor sınavlar arasında...