2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@refik-soydam bunu anlatmaya calisiyoruz ama arkadaslarin hosuna gitmedigi durumlar oluyor ayni durum kaymakamlikta da olucak insallah fazla uzulenimiz olmaz.
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kaya87 herkes kızsa da sonuç değişmiyor hocam, yüksek olmasını kimse istemez ama sonuçlar açıklanınca.... farklı şey olmuyor.. dguy en basit örnek oldu sanırım.. yakında ysk ve bizimki de farklı olmayacak... zati genelde sınavlara girenler aynı yerlerde beliriyor... ve çok fazla sapma olmuyor sınavlar arasında...
yav he tamam biraderim sen derece yaptın.
tamam sensin.
sabahtan bu yana yazmıyim diyorum ama,
yeterince tatmin olmadı mı şu ego acaba!!!şurada 80 üstüne sen de dahil çıkmış adam yok,buranın birçoğu da bu sınavın gediklisi. hala yüksek yüksek diyorsun.
-
@k-k yuksek degil kardesim sadece 64 ler 65 ler konusuluyor diye yazdim ben.
-
@refik-soydam Valla daha önce çokça hakimlik sınavlarından elendik hatta 90 puanla elenmiş 69 puanla arkadaşım ise mülakatı geçmişti.sonra dedim sktr et.d.d bu sınavda da elensem pek koymayacak bana.zaten çocuk büyümüş, baba benle oyun oyna der.d.d mite falan mı başvursam napsam.d.d
-
@kaya87, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@k-k yuksek degil kardesim sadece 64 ler 65 ler konusuluyor diye yazdim ben.
lafım sana değil biraderim.
Ben de diyorum 70 altı zor gibi.
ama bazı arkadaşlar kusura bakmasın ben yaklaşımlarında ego görüyorum. -
@istihbarat_mia ’dan haber yok ya da gözümden kaçtı. Bugün önemli bilgilerle gelmesini umuyordum.
Ösym’yi bizzat aradık sapma yok dediler, herkese söylendiği gibi.
Şöyle bir soru sorduk : Yani şunu anlamalı mıyız 70 nete 70 puan gelecek dedik. Dediler ki ; öyle bir şey diyemeyiz.Sapma yok ama bınu da diyemeyiz.Dalga mı geçiyolar biz mi anlayamadık
Dguy ve Guy için yorumum; yanlış doğruyu götürmüyormuş ve çok zor bir sınav değilmiş ki 83 ve 78 ile kapatmış.Burda 73-75 doğrusu olanlar 68-69 net bekliyorlar bunu da hesaba katarak yorumlamak gerekir bence. -
Perşembe günü yeni sinavla ilgili bilgi alip paylasirim diyen bir arkadasimiz vardı. Napti öğrenebildi mi bi sey ?
-
@k-k bu konuda usta diyebilecegimiz arkadaslar var elbette onlara saygimiz sonsuz. Nacizane gorusum kendimizi zora alistiralim insallah sevindirici haberler ve sonuclar aliriz da burasi coşar.
-
@refik-soydam bunu anlatmaya calisiyoruz ama arkadaslarin hosuna gitmedigi durumlar oluyor ayni durum kaymakamlikta da olucak insallah fazla uzulenimiz olmaz.
Kardeş yanlış anlamada yani her iletinde insanlara yüksek olacak boşa heves yapmayın demek için farklı farklı cumleler kurmana gerek yok anladık .sen tahminini yapıyorsun kendi hesabınca bizlerde yapıyoruz .yüksek kapatacak diyene kimse bişey demiyor mesele burda .neden insanlar kiziyormus gibi bir ruh haline girdin.yüksek kapatacaksa kapatsin sorun nedir.sınavı kendi içinde değerlendirip bu sonuca varmanı anladık da guy sınavıyla bu sınav arasında nasıl bir korelasyon kurup sonuç elde ediyorsun .her sınav farklıdır.o sınava kpss için çalışan biri girip 70 üzerine rahat rahat çıkar. Kaldı ki o sınavların cevapları da açıklanmadı bu sınav gibi.yani ortada doğru sayılarının netliği bakımından bile benzerlik yok.o sınava giren adam kendince bu kadar net bekliyorum diyor burda ise cevaplar açık seçik. Herkes 1 2 soru hariç ne yaptığını biliyor.bizler 80 puana gelebilir derken umut mu dağıtıyoruz?onceki sınavların hepsi o civarlarda kapamış bu sınavın onlardan yukarıda kapaması için olağanüstü bir sebep varda biz mı bilmiyoruz
-
@k-k ego olmaz mı, onu geçtim bi yerde " allah rabbim, inşallah, " ben kaymakam olursam şöyşe olucam", "biz çok fakirdik bla bla bla" en büyük referans allahtır" gibi abartılı, gerçeklikten uzak ya da emrahvari acıklı kelimeler cümleler duyarsan bil ki ego burada. Bu arkadaşlar kaymakam olursa bi de sen egoyu o zaman gör bizimolan nnn.d Nerde o elit bilgili avrupa görmüş laik demokrat kaymakam adayları:))
-
@metinoktay anlasamadigimiz nokta ben 80 puana gelmez demedim benim elestirim keske 60 nete dusse ama temkinli olmak gerekir diyorum. 80 puana gelmicekse zaten 400 kisi de cikmaz kazanan
-
@metinoktay hocam korelasyon kelimesini kullanmandan ötürü soruyorum işletme mezunu musun
-
Sinirler gergin. 3 gün foruma bakmama kararı aldım kimse kusura bakmasın. ️
-
@fenecus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@metinoktay hocam korelasyon kelimesini kullanmandan ötürü soruyorum işletme mezunu musun
yok dostum ekonometri. Cümle içinde de iyi yakıştı ama ha
-
@metinoktay ikinci tahminimde oydu onu yazmadım ama
-
@metinoktay sizin hesaplamalariniz dogrudur o zaman.
-
Soru iptali varmı bunu bilen varmı ösym den arkadaşı olanlar bi haberi var mı
-
@gss15 73net soru iptali olmadan mı söylenen
-
@metinoktay anlasamadigimiz nokta ben 80 puana gelmez demedim benim elestirim keske 60 nete dusse ama temkinli olmak gerekir diyorum. 80 puana gelmicekse zaten 400 kisi de cikmaz kazanan
İnşaallah düşer dediğiniz gibi.
-
@metinoktay konusarak sorunlari halledebilmek ne guzel