2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@avukatbey dostum virgülüne sonrası yani ,22 olan kısmi güldürdü beni onu soruyorum
-
@kaya87 aynen hocam ben de takdir etti m:)
-
Ya şu guy sınavı 4 şık olan , her sınavda bir önceki yollara ait soruları da birebir içinde barındıran sınav değil mi ?
Çok yüksek yapan Arkadaşlar napıyorsunuz Allah aşkına ego tatmini yapacaksınız diye niye insanların umudunu kırıyosunuz. Guy ve Dguy sınavıyla KAYMAKAMLIK sınavını nasıl bir tutup yorum yapıyorsunuz ?
65 alanda umutlansın 70 alan da 80 alanda . Herkes netinin aşağı yukarı getirisini bilip sınavı kazanıp kazanamayacağını az çok tahmin edebiliyor bunu sizlerin dillendirmesine gerek yok. Bu sınavın en güzel yanı sınav sonrası yaşanan heyecan. Bi zahmet bırakın da insanlar bari sonuçlar açıklanana kadar umutlansın.
-
@sehri-emin Bizimolan yanlış hesaplamışım şimdi farkettim ayık kafayla.d.d 68.25 netim varmış lennnn.d
-
Her net 1 puan ama 70 net üstü yapan 400 kişi yoksa o zaman çan eğrisi tarzında bir şeyler yaparlar ösym o yüzden net konuşamıyor
-
400 kişilik isim listesi göndermek zorunda hakimlik sınavlarında epey sıkıntı yaşadılar sonra 70 puan barajı kalktı
-
Bekleyelim görelim nasıl bir şey ortaya çıkacak tarihin en garip sınavının en garip sonuçları olacağı kesin
-
@kafdağınınarkası idari hakimlikte kalktı mı 70 barajı adli de yok onu biliyoruz da
-
@avukatbey hocam senın memleket nere
-
@ese03 Denizli
-
@kuzeyinkızı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kafdağınınarkası idari hakimlikte kalktı mı 70 barajı adli de yok onu biliyoruz da
İdaride 70 barajinin kalkmasi bir şey ifade etmiyor. 80-85ten asagi kapatmiyor zaten.
-
@ese03, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Len abey afyonlu sandın di mi
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ese03, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Len abey afyonlu sandın di mi
valla öyle sandım len :)) emme yakınımışız gene de
-
@murky afyonluları sevmeyiz birazcık gabe olurla.d.d
-
-
@avukatbey afyonlulardan ne gördün canı sağolasıca
-
Tivitırda 142 kişinin katıldığı bir ankette
60-65 net arası %42
66-72 net arası %27
72-80 net arası %14
80-91 net arası %17Ne kadar gerçekçidir orası tartışılır.
-
@murky egeliyiz diyola emmee sucuğu da gömügömüveriyolaaa hiç ot yemiyolaa.d.d
-
@conmaynard yakın
-
@kaya87 Geçen sene derece yapmıştım bu sınavda 80 netin altındayım dostum. O sınavla bunu kıyaslamak doğru olmaz diye düşünüyorum