2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi hocam 2014 te kaçla kapattı hatırlıyor musunuz?? Ayrıca burada en sinir bozucu durum ösym nin bula bula bu sınavda bizi bulup doğru yanlış muhabbetine girmesi o kadar sınav yapıyor aklından geçirmiyor kaymakamlığa gelince dur bu yılda şöyle hesaplansın mazallah aynı hesaplanırsa ayıp olur
kardeşim bunu ösym belirlemiyor, bakanlık protokolde istemiş bunu
-
@pablomu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi hocam kpss de herkes full mu yapıyor 1.ler 100 alıyor iki senedir açık uçlu kaymakamlik sinavlarinda da 1.ler 100 alıyordu şimdi açtım baktim listeye 1. 100 alması standart ösym uygulamasi işte
standart sapmadan kardeşim o, standart sapma yok ki bu sınavda
-
Ayrıca 2014 yılı sınavına p37 puanına sahip 1200 kişi katıldı.
-
@bendeniz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi 2014'te 100'e mi tamamlamışlar? Gerçekten çok absürt bir hesaplama yöntemi. Eğer söylendiği gibiyse Türkiye'nin hemen hemen en başarısız kitlesi buraya toplanmış, başarılılar pek uğramamış demektir.
2014 te 100 e filan tamamladıkları yok, 2014 te 80 soru vardı ve 1 soru 1,25 ediyor
-
73 netim var tir tir titriyorum şu an..
-
Sınavın açıklanma vakti geldi geçiyor bile
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
73 netim var tir tir titriyorum şu an..
Ben 72.75 ile.
Ve daha da kötüsü tam 5 sorumu değiştim sınavda ve hepsi yanlış çıktı. Sınırda kalırsam çok koyacak bana çok... -
@k-k inşallah kazanırız hocam, ben de geçen sene sınırda kaldım.
-
Hepimiz aynı yolun yolcularıyız. Birileri kazanacak birileri kaybedecek. Fakat üzücü olan sınav puanının hesaplanma şekli ve soruların kaymakamlık için gerekli olan diğer kanunları kapsamaması oldu. Kader diyelim kısmet diyelim nasip diyelim ne dersek diyelim ama bu bizim kuşak çok cekti bu ÖSYM’den!
-
73 var netim var ama hiç sevinemiyorum uçurumun kenarındayım
inşaallah soruları doğru hatırlamışımdır. -
@moonlight bu işte bunu anlatmaya çalışıyoruz kimse anlamıyor 1. Yi 100 e tamamlamadan puan hesabı yapamaz tamamlayacak ona göre 1 net kaç puan olduğu ortaya çıkınca diğerlerini ona göre sıralayacak
-
@esnaf61, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@moonlight bu işte bunu anlatmaya çalışıyoruz kimse anlamıyor 1. Yi 100 e tamamlamadan puan hesabı yapamaz tamamlayacak ona göre 1 net kaç puan olduğu ortaya çıkınca diğerlerini ona göre sıralayacak
vay arkadaş haala aynı mevzuu, yokmuş öyle bir şey, 1 soru 1 puan dedi, ösym'deki kişi ilgili birime sorduktan sonra, hee ilgili birime mi sordu yoksa ilanı mı okudu orasını bilmem ama eğer 1 soru 1 puan olursa 2014 sınavının aynısı olur
-
@esnaf61 hocam adamlar öyle bir şey yapmayacaklarını söylemişler işte.
-
@murky nasıl değildir Aday 80 net yapmışsa 100/80 1 net puanını bulacak aday 85 net yapmışsa 100/85 yine 1 net puanını bulacak
-
Standart sapma biryana mülakata 400 kişinin altında kişinin çağrılmasının ihtimal dahilinde olmadığını düşünüyorum. Şayet böyle birşey olursa muhtemelen mahkemelik olacaktır. Ösym bu konuyu klavuzda yeterince açıklamamış ve sınav sırasında herhangi bir aday boş bırakarak diyelim ki 68 netin kendisine yeteceğini düşünmüş olabilir.
-
@can-mavi hocam işte 1 soru 1 puanla 1 net 1 puan çok farklı şeyler 1 net 1 puansa halimiz yaman
-
@larendeli öle bir sınav sistemi yok Hocam
-
Şimdi Yiğit Bulut Emekli Mi oldu, Sayın Cumhurbaşkanımız Varlık Fonu'na Geçmiş.
Emekli olmadan Kadro yokmuş, Oldu gençler 50 yaşına gelmiş, gençler gelse de el ense yapsak diyen, gün içinde hiç bir işlem yapmayan "Gelir idaresinde Uzman olan Dursun Amca'nın emeklilik Keyfini mi Bekleyecek"
***1 Emekli 1 İstihdam. Ne Kadar ekmek o Kadar Köfte.
-
@ofa yanlış haırlamayorsan 78 küsür puanla kapadı hocam ya da 77 küsür
-
Arkadaş nasıl ulaşmış ÖSYMye ben şuan asla ulaşamıyorum :)) 10 dakikayı geçti hala bekletiyorlar