2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@can-mavi hemfikirim kıymetli kardeşim ağzına sağlık
-
@can-mavi kardesim o kadar kurcaladik ettik 1 soru 1 puan gibi duruyor insallah aksi olur ama.
Duyum konusunda da sikayet etmedim ama garip buluyorum ilk kez boyle bir duyumla karsilastim kagitlarin okunmasi bitti vs yazsa tamam da icerik paylasilmis bugune kadar boyle bir seye rastlamadim diger sinavlari cok bilmiyorum tabi boyle bilgiler onceden geliyor mu -
@y-oguz90 hocam yukarıda kaç defa yazdım. Hocanın kesin olarak söylediği tek şey kağıtların okunduğunun bittiğini söylemesi. Adam puan konusunu kendi fikri olarak söylüyor zaten. Bana o şekilde aktardı. Başka kişilere kesin ifade kullandıysa onu bilemem.
-
Net sayılarını yanlış hesapladığımı ve aslında 71.5 netim olduğunu görünce ne güzel mutlu olmuştum. Sonra foruma girip önce standart sapma olayını, sonra 73 net muhabbetini görünce bundan sonraki sınavlar için temel atmışız dedim. Geçen seneki sınavdan sonra da böyle demiştim, temel üstüne temel atıyorum
-
@27ömer27 Hocam ben de biliyorum kararnameyle kanunda farklı hükümler olduğunda kararnamenin geçerli olduğunu ama son yapılan kararname değişikliklerinin hepsi kanunda farklı düzenlenmiş ama sınavda kararnameler doğru kabul edildi en az 7 - 8 soru var bunlarla ilgili. Geçiş dönemi olduğu için önce kararnamelerle değişiklik yapılıyor sonra kanun değişebilir. Burdada yönetmelikle kararnameyle yapılan değişiklik farklı birr şekilde düzenlenmiş bunu söyledim. Açıkcası Kanun ve Anayasada ki maddeler hakkıyla okunup anlaşılırsa son yapılan değişikliklerin hiçbirisi anayasaya uygun değil . Zaten Ayıntap adlı arkadaş kanunla ve kararnameyle düzenlenen bir konuda kanun geçerlidir derken kendisiyle çelişiyor. Çünkü kanundaki ifade zaten bir kararnameyle değişmiş . Bu arada şıktaki ifadeyi aynen yazıp değişiklik yazıp google da aratırsanız yönetmeliği bulabilirsiniz.
-
@ugur1144 yukarda ilk cümlede yanlış yazmışım kanunun geçerli olduğu yazacaktım.
-
@ugur1144 bulamadım Kardeşim eğer yönetmeliğin ismini yazarsan bakarız son güncel haline zira kanunda yapılan değişliğin yönetmeliğe işlenmiş olması gerekir bazılarıngeç işleniyor çünkü
-
@larendeli hocam sizden once sanirim son of anatolia nickli arkadas hem ysk hem kaymakamligin kacla kapattigini yazdi. onu da zan altinda birakmayayim bir arkadasim o hocadan bilgi almis dogru mu yanlis mi bilmiyorum diyerek paylasti.
Sizin tahmini dediginiz hocayla ayni hocalar mi -
@27ömer27 Valilik ve Kaymakamlık Birimleri Teşkilat, Görev ve Çalışma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
-
@can-mavi hocam ben şikayet ettim ne diye duyum var mı diye merak edelim 27 eylülde sonuçlar demişler biraz sabretmek gerekir.Hani bugün sonuçlar ile alakalı içeride tanıdığım var kaç puan ile kapattı diyenler mülakat zamanı geldiğinde içeride tanıdığım var mülakat benim için sadece formalite diyen kişilerle aynı zihniyete sahip insanlar.Herkes bir şeyleri merak ediyor anket yapılıyor tahmin ediliyor ama bunca insan 27 eylülü beklerken beyler bilgi aldım abi tanıdık diye bir şeyler öğrenmesini asla doğru bulmuyorum şahsi düşüncem tamamen.
-
-
@orion, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi hocam ben şikayet ettim ne diye duyum var mı diye merak edelim 27 eylülde sonuçlar demişler biraz sabretmek gerekir.Hani bugün sonuçlar ile alakalı içeride tanıdığım var kaç puan ile kapattı diyenler mülakat zamanı geldiğinde içeride tanıdığım var mülakat benim için sadece formalite diyen kişilerle aynı zihniyete sahip insanlar.Herkes bir şeyleri merak ediyor anket yapılıyor tahmin ediliyor ama bunca insan 27 eylülü beklerken beyler bilgi aldım abi tanıdık diye bir şeyler öğrenmesini asla doğru bulmuyorum şahsi düşüncem tamamen.
eğer mülakata kalırsan aynı fikirlerinin devamını dilerim
-
@ugur1144 ben demiyorum T.C Anayasasının 104. Maddesi diyor neyse sen bilirsin
-
@ayıntap Bende aynısını diyorum zaten eğer anayasaya bakarsak senin doğru dediğin şıkta kararnameyle kanunda değişmiş. Anayasada kanunla açıkca düzenlenen bir konuda kararnameyle değişiklik yapılamaz diyor.
-
@ugur1144 Ayrıca konu bu değil sadece anayasaya vurgu yaptığın için bunu belirttim zaten anayasaya uygunluk kriterine bakarsak elimizde soru kalmaz.
-
@popescu ORTALAMA DAHA MAKUL BI DUZEYE GELSIN CUNKU BU IS SIKTI ARTIK OLASILIKLARI GOZ ONUNDE BULUNDURMAK LAZIM TANIDIGIM FILAN YOK 56 58 NET YAZILDIYSA 91 NET YAPANIN DA OLDUGUNU VARSAYIP YAZMAK LAZIM KI YAPAN VE SOYLEMEYEN DE OLABILIR
YANI KISACASI HAZIRLIKLI OLMAK LAZIM HER SONUCA
-
@dlkaptan ÇOK TESEKKUR EDERIM EMEGIN ICIN BU NETLERI ORTALAMA DAHA MAKUL BI SEVIYEDE GOZUKSUN DIYE YAZMANI RICA ETTIM TANIDIKLARIMIN NETLERI DEGIL YANI
-
Ösym farklı bi kurum en başta insanin emeğine saygı duyulması lazım bu tür bilgilerin sızması son derece rahatsiz edici...
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Ösym farklı bi kurum en başta insanin emeğine saygı duyulması lazım bu tür bilgilerin sızması son derece rahatsiz edici...
Yıllarca soru caldirtan kurumdan bahsediyoruz. 2016 kaymakamlık soruları çalınmış haberlerde vardı. İnsan sorgulamakta haklı.
-
@tyr61 Liyakata göre adam alınmadığı için halen, bunlar başa gelmeye devam edecek dostlar.