2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@new_user soru 2 hangisi üyelerinden değildir
-
@new_user varlık fonunu soru edebilecek yürek bu ülkede hiç bir komisyonda yoktur içiniz rahat olsun SORULMAZ:)
-
@refik-soydam Mgk'nın başkanı ya da politika kurullarının başkanı kimdir diye bir sorunungelme ihtimali varsa bu da gelir sıkıntı yok bence.
-
@new_user EKONOMİK bağıntıları nedeni ile gelmeyeceğini iddia ederim:) hatta kaç yıl oldu bir tek sınavda soru olabildi mi?
-
ne oldu şimdi kaçla kapatır neye karar verdik?
-
@popescu hocam kafanızda şunu kurun 100 le kapatcak deyim endişenizi bi kenara bırakın ben öyle yaptm kafa miss
-
@popescu biz mi karar veriyorduk:).........amele olarak epey konuştuk, patron ÖSYM konuşmasını bekliyoruz:)
-
Ösym'nin Balkon konuşmasını bekliyoruz . Sonuçta o neder se o
-
@refik-soydam yok hocam ya o açıdan düşünmemek lazım bence, yani böyle bir sorunun sorulmasında hiçbir sakınca yok, yani adamlar ne diyecekler ki, niye türkiye varlık fonunun başkanını soruyorsunuz mu diyecekler :)) sıradan bir idari teşkilat sorusu, yıllardır sınav sorusu olmaması da bir kriter değil çünkü yıllardır sorulma potansiyeli olup da sorulmamış bir sürü konu var değil mi :))
-
@new_user adımı koyarım komisyon bu kurumu soru haline getiremez::):)
-
@refik-soydam son iki sınavda kurumun tanımını, bünyesinde hangi kuruluşları barındırdığını filan ezberlemiştim fazla bilgi göz çıkarmaz hocam :))
-
@new_user bu kurum 3 5 sene sonra ülkemizin gündeminde en az 1 yıl oturacak zati:) bunu görmek lazım... onun için o günlerin gündemi bugüne çekmeye çalışan komisyon üyelerinin emeklilik yaşı gelmiş olmalı:)....ama bilgi bilgidir:D
-
sayfada konuşacak konu da kalmadı. acilen açıklanmalı sonuçlar
-
@larendeli hocam ysk sınavı ile de karşılaştırmasını yapmıştık sapma olur mu olmaz mı konusunda Cimere yazan hocam vardı burada bana cevap geldi de size geldi mi acaba?
-
ben şimdi çıkıyorum sabah girdiğimde en az 15 sayfayı doldurun arkadaşlar :)))))
-
Kalmadı ya konuşacak bir şey yeni netler duyan olursa yazsa iyi olur.
-
@north-remembers Ben Cimere yazmadım hocam. Siz nasıl bir şey yazdınız ve nasıl bir cevap geldi acaba? Paylaşabilir misiniz?
-
Yazili sinav sonuclarinin aciklanacagi donemde ve de ozellikle mulakat sonrasi ucar buralar:) ama mulakat donemi de sessiz gibi oluyor sanki yanlis hatirlamiyorsam. Mulakat sorusu paylasan fazla olmuyor ama bu sene foruma ben dahil katilim fazla daha cok paylasim olur. Ama bu sene ben yokum mulakatta o ayri:)
-
@larendeli Yazdığım Yazı
T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ MAKAMINA;
TALEP KONUSU : Yüksek Seçim Kurulu Seçim Müdürü Alımı Sınavı Hakkında
02.09.2018 Tarihinde Yüksek Seçim Kurulu tarafından ÖSYM'ye yaptırılan 'Açıktan Atama Yoluyla Seçim Müdürü Alımı' sınavına dair yayınlanan klavuzda ve ilan metninde sınavın değerlendirilme esaslarına dair yeterli bilgi bulunmamaktadır. Bu bilgiye ulaşabilmek için gerek Ösym çağrı merkeziyle yaptığım görüşmelerde gerekse Yüksek Seçim Kurulu ile yaptığım görüşmelerde sınavın nasıl değerlendirileceğine dair yeterli bilgiye ulaşamadım. Her iki kurum tarafından verilen bilgi yalnızca '' Yanlış cevapların hesaba katılmayacağı, doğru cevapların 100 puan üzerinden değerlendirileceği'' şeklindedir. Ancak sınav genel kültür- genel yetenek ve alan testi olmak üzere iki ayrı başlıkta yapılmış olup bu testlerin kendi içlerinde nasıl değerlendirileceği, kaç puan üzerinden hesaplamaya dahil edileceği, sınavda standart sapma uygulanıp uygulanmayacağı gibi konularda net bilgilere yer verilmemiştir. İlanda yazılmayan hususlar hakkında her iki kurum çalışanlarıyla yapılan görüşmelerde ellerindeki bilginiz yalnızca bundan ibaret olduğunu ve hesaplama sistemi hakkında kendilerinin de net bir bilgiye sahip olmadıklarını belirtmişlerdir. Hesaplama yöntemindeki bu belirsizliğin tarafım ve sınava giren diğer adaylar adına ileride herhangi bir mağduriyet yaratmaması adına en kısa sürede bu hususta bizlerinin bilgilendirilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.CEVAP
Yüksek Seçim Kurulu Açıktan Atama Seçim Müdürü ve Seçim Müdür Yardımcısı Giriş ve Seçim
Müdürü ile Şube Müdürü Görevde Yükselme Sınavı Kılavuzunda (https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/YSK/KILAVUZ_26072018.pdf) belirtildiği şekilde değerlendirme yapılmıştır . Bilginize sunar, başarılar dileriz.100 kere okuduğum kılavuzu bana aynı şekilde geri gönderdiler kısaca
-
@amirim reis ne diyosun bu sapma mevzusuna ?
Bu sapma işini ösymmi bilir, İçişleri Bakanlığı mı?