2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
"100 tam puan üzerinden sınav puanları hesaplanacaktır. " buradan çıkan sonuç birincinin puanı 100 e tamamlanacak bu kesin. Eğer standart sapma denilen şey bu oluyorsa standart sapma var ama 1. nin puanın 100 e tamamlanacağı sonucu buradan net çıkıyor.
-
@popescu inşaallah dediğin gibidir. Ama bende soruların toplam değeri 100 puan yani eskiden okul notlari 10 puan veya 5 puan üzerinden değerlendirilme olayı gibi burada da 100 puan üzerinden değerlendirilir diye anladım yanlış mi yorumladim bilmiyorum ama boyle anladim
-
@cevatcobanli444 sapma var sapmasiz sınav mi olur dostum biraz rahat olun akışına bırakın
-
@amirim Üstad senin sınav nasıl geçti? Bu sınavın kaç netle kapatacağına dair bir fikrin var mı?
-
@amirim hocam ysk sınavı hakkında sapma konusunda düşünceniz nedir?
-
@amirim hoşgeldin.
-
@bivena tahminim 69 net yetecek gibi. Ben yeterince emek vermediğim için bu sınava pek olacağını sanmıyorum nasip bakalım
-
Ayrıca arkadaşlar 35 yaş şartına takılan kimler var . Önümüzde tekrar seçim var birlik olunursa çözülebilir bu konu bazı çalışmalar olacak gibi sanki toplu olarak bizde bastırırsak sonuç alırız
-
@amirim ne yapalim ne önerirsin
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@bivena tahminim 69 net yetecek gibi. Ben yeterince emek vermediğim için bu sınava pek olacağını sanmıyorum nasip bakalım
Aynen Hocam nasipten öteye geçilmiyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Yorum için teşekkür ederim
-
@amirim ben varim hocam. Sadece kaymakamlikla mi ilgili yoksa a grubu geneli icin mi bir calisma olabilir sizce?
-
@amirim ben varım bastırabilseydim mülakatı geçerdim üstadım
-
@makif34 Hocam sizi 2017 den hatırlıyorum sanki. Daha önce derece yapmıştınız diye aklımda kalmış. Acaba doğru kişi misiniz?
-
@bivena yoo derece yapmadım fakat 2008 te kazanıp 10 ay sonra 2009 temmuzda mülakata giren biriyim o zaman ilk girişim de kazanmıştım ilk girenlerden hep çekinmişimdir
Askerlikten dönüp kazanan bir bebeydim -
@amirim bende destek olurum her yönüyle yeter ki biri kumanda etsin arkası gelir sayfada bu dertten müzdarip olanlar da var sen söyle biz yaparız Amirim
-
@sbf1983 a grubu için duydum ben geneli
-
@amirim hayirlisi hocam.
-
@sbf1983, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@amirim hayirlisi hocam.
Elimizden gelen destegi veririz hep beraber.
-
40 yasinda mi memur oluncak 3 yil da adaylik sureci 43 yasinda asaleten memur atanmak bir tuhaf
-
@kaya87 hocam halihazirda kamuda calisanlar icin aslinda mantikli gibi ama yine de bazi kurumlar belli bir yastan sonra biz kurum kulturunu veremeyiz diye dusunebilirler. Tabi bu benim sahsi dusuncem 10 yildir kamu personeliyim. Aksi dusunceye de saygim sonsuz.