2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@istihbarat_mia, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@metinoktay Hayır hayır alınmadım mesele şu 3 günlük dünya kimsenin dediği kanun değil kişisel düşünce sadece kırmaya yada rencide edici sözler söylemeye gerek yok bunu diyorum ve alınma falan yok onun içinde yazmadım zaten.Bekleyelim görelim vaziyetler neler diye.Birde katsayı olayı için burada tartışmak bence boşa kürek çekmek sonucu zaten göreceğiz yakında ösym kendine düşen görevi,ayarlamaları yapıcaktır nasipten ötesi yok tevekkülle birlikte yapılacak tek şey anı yaşamak hepsi bu.
Kardeşim kusura bakma sana değil de can.mavi nickli arkadasa söylemek istemiştim. ama olsun senin de o tarz bir kaygın olusmustu. Bu tarz forumların amacına hizmet ediyorsunuz emekleriniz azimsanmayacak değerdedir gözümde Allah razı olsun.mesela ben sadece konular hakkında yorum yapan bir üyeyim ama sizler ve can.mavi gibi arkadaşlarımız elini taşın altına sokup kurumlarda tanidiklariniz vasıtaasiyla bizleri aydinlatiyorsunuz.verdiğiniz her bilgi çok ama çok muhım. Belki de sınava calismaya bile başlıyor insanlar .ne güzel bir iyilik. Onun dışında puan hesabına yine dönersek şu ham puan ile sınav puani arasindaki anlam farkını çözersek olayı netlestiririz.sizce ham puan dedikleri her testten doğru ve yanlış sayıları üzerinden kalan netler midir?kısacası Türkçeden 8 doğru 4 yanlış 7 net kalır. Bu türkçe testinin ham puanı mi oluyor ?
-
@metinoktay işine gelince böyle işine gelmezse Bilgi veren iftiracı. Bak o da güzel hikaye.. buradaki arkadaşların sınav duyumlarını öğrenemeyenlerin hakkına girersin desek ortalığı ayağa kaldırırsın. Çünkü sınav duyumu vermeleri işine gelir. Geçen sene pareto Ösymden Bilgi alıp Sınav geç açıklanacak dediğinde de aynı tepkiyi verdin mi? Orada ÖSYM’den Bilgi alınması sana göre normal de benim bir hocanın aktardığı iddia edilen bilgiyi hocaya sormam mı yanlış?
Yok hoca böyle bir şey dememiş de iftira atıyormuşuz. Hadi oradan.. -
@larendeli amma uzadı bu konu....hangi hoca dedi vallah gidip soralım bitsin şu iş....
-
@larendeli, üslup ?dil bilgisi? Tanışma ? Niye kızdın hocam ?seni tanımam etmem.iftira atılmış olabilir derken seni kastetmedim ben.ya da kurs hocasindan böyle bir Bilgi var diyen kişiye de kastetmedim. Birisi kurs hocasi böyle demis diye buraya taşıdı. Taşıyan kişiye demedim ben.o lafı ilk kez ortaya atana dedim. Yazdıgin cumleden de bişey anlamadım maalesef. Sanırım bana çıkarci demek istedin.neyse ben yine de sana veya buraya bilgi aktaran kisiye iftira ediyor demedigimi belirteyim de belki yanlış anladıysan uzlasiriz.ayrıca benim sınav ilanı hakkında verilen bilgi ile ders calismaya başladığımi ya da plan yaptığımı sanıyorsan yaniliyorsun. Son olarak burda paylaşılan bilgilerin yanlış cikmasina da hiç kizmadim .niye kızayim.ben planlarımi o islere göre yapmam. Geçen sene sınav geç açıklanacak diyen birisı vardiysa ben görmedim. Görseydim bile o konuyu taban puan duyumu ile ayni hassasiyete koymazdım. Cunku hiç alakasi yok. Orda hesaplanmış bir şey yok.
-
@larendeli, Pardon .o hocayı sonradan arayan sizdiniz o zaman. Kimseyi münakaşamiz ile oyalamaya hakkimiz olmadigi kanaatindeyim.Son olarak ben sizi düşünürek o lafı etmediğimi tekrar belirtip verdigim kirginlik nedeniyle affiniza siginarak konuyu kendi adıma sonlandiriyorum.
-
@istihbarat_mia hocam merhaba biz de sizden haberler bekliyoruz dünden beri.Siz ufacık da bir şeyler öğrendiyseniz söyleyin , inanan inansın inanmak istemeyen okumasın bence
-
(ALINTI)Az önce sınav 83 'le kapattı diyen sahtekar zavallı ÖSYM aradım sınav kağıtları henüz okunmadı böyle bilgilere itibar etmeyin yarın değil sınav 27 sinde açıklanacak dediler.
YSK grubunda gördüm bunu . Zaten ihtimal vermiyordum ÖSYM’nin böyle bi bilgiyi sızdıracagını ama en azından iciniz biraz rahatlar .
Yukarıda paylaştığım YSK sınavı icin geçerli tabi iddaa hem YSK hem Kaymakanlık icin olduğu icin haliyle iki iddiası da çürüyor bu duyumu veren zaatın.Cimere yazılan yazılara da aynı cevapların gelmesi muhtemel
-
Arkadaşlar kaç gündür okuyorum tartışmaları. Bahsedilen kurum ÖSYM. Böyle bir bilgi sızması imkansıza yakın. Kapalı devre sistemi var onu geçtim sızdırana 5 yıl hapis gibi büyük yaptırımlar var. Kim böyle bir şeyi göze alabilir? Sonuçlar 27 sinde açıklanacak. Burada bu kadar birbirinize düşüp, kendinizi strese sokmanın ne anlamı var. Az daha sabredin, 2 haftadan az zaman sonra neyin ne olduğunu hep birlikte öğreneceğiz zaten.
-
@cevatcobanli444 gelişme yok daha
-
@refik-soydam levent ersin yakın eğitimi arayabilirsin...
-
bir tane 85 net bilgisi var, kaynak sağlam listeye ekleyebiliriz.
-
@popescu gün gectikce yuksek netler ortaya cikmaya basladi
-
@kaya87 abi mit ajanı gibi çalışıyoruz girmediğimiz delik kalmadı, kuytu köşelerden çıkardık bu netleri.
-
@popescu eyvallah kardesim. Inanki ben forumda arkadaslar kiziyor diye soyliyemiyorum. Emek veriyosunuz Allah razi olsun.
-
@kaya87 yüksek nete mi kızıyorlar abi?
-
@kaya87, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@popescu eyvallah kardesim. Inanki ben forumda arkadaslar kiziyor diye soyliyemiyorum. Emek veriyosunuz Allah razi olsun.
Hocam ne alakası var yüksek net yaptı diye kim kızacak. Sizin çevrenizde mi yüksek yapanlar?
-
@murky kardesim @k-k kardesimle normalde de gorusuyoruz ona da soyledim 70 ile 75 arasi 5 kisi, 75 80 arasi 7 kisi, 80 85 arasi 4 kisi, 85 üstü 2 kisi var ve forumdan uzaklar.
-
@popescu suclama kelimesi yerine inanilmaz yapilamaz goruyorlar yalan olabilir vs soylemleri olabiliyor.
-
@kaya87 facebook için söylüyorlar onu abi, buradan birinin arkadaşım şunu yaptı dediğinde itiraz eden kolay kolay çıkmadı, ulaşmaya çalıştığımız veriler onlar zaten.
-
@popescu zaten 80 ustu 50 60 kisiyi gecmez ama onemli olan yigilmanin oldugu puan araligi. 70 ile 75 arasi mesela.