2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
70 net ve 77-78 puan
-
@kaya87 o kadar mantıklı geliyo ki...
-
@kaya87, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
70 net ve 77-78 puan
Ben de tam olarak böyle olacağını öngörüyorum.
-
@new_user. 68-71 bandında kapatır bence yani netim 68 olduğu için söylemiyorum ama içimden geçenler bunlar. Yüksek yapanlar elbette vardır her sınavda olduğu gibi.
-
@avukatbey inşallah kardeşim, 68 ile kapatırsa buradaki diğer arkadaşlar adına da çok sevinirim.
-
Umut fakirin ekmeği, bence 67 ile kapatacak
-
@cevatcobanli444 cevat netin 67 mi bak söyliyim 67yle zor kapatır.d.d
-
@avukatbey adımla seslendin nasıl ağırıma giti , nası kırgınım .d
Cevat değil adım Nusret mayın gemisini döşeyen komutanın adı Cevat Çobanlı. Bu da genel kültür bilgisi olsun
Netim 67-68 civarında ama bence düşük kapatacak , içime doğdu. -
@cevatcobanli444 bu böyle giderse 76 netle kapatır maaşallah açık artırma gibi hergün biri çıkıp ekleyin şu kadar net diyor ve söylenen netlerinde maaşallahı var
-
Sağdan soldan duyumlarım doğruysa 73 neti kesinlikle düşmez tek ihtimal yalan söylemeleri tabi yalan söyleyenden değil kaymakam insan olmaz
-
@kafdağınınarkası Duyumların nedir dostum?
-
Bu kadar kalitesiz sınav yaparlarsa olacağı bu
-
@kafdağınınarkası Kardeşim yüksek net yapan birilerini mi duydun onu soruyorum?
-
@avukatbey her paylaşımı faul olur mu bir insanın. Trol olduğunu düşünmeye başladım.
-
@fthgny ulan toprak altında falan mı büyüdün naptın.d ailende falan espri yapan yok mu senin, yoksa kurtlar vadisindeki iplikçi nedim sen misin.d.d
-
@fthgny 68.22 gibi yanlış bi puan hesabınyapıp listeye yazdırmıştım sence ben troll müyüm polat alemdar.d
-
@cevatcobanli444 kapatsın tabi kardeşim ben çok isterim
-
@avukatbey senin gibileri gördükçe İmam Gazali’ye bir kez daha hak veriyorum.
-
73 puanla kapacatacak olayı basit bir olay değildir...onemsenmeyecek es gecilecek zannettiğiniz nuanslar belki bircogumuzun kaderini belirleyecek olaylardır.bu olay takip edilmelidir.kaymakamlık sınavına 73 ysk ya 82 ile kapatacak denmiş. kaymakamlık sınavı için suan itiraz dilekceleri var .bunlar degerlendirirlip puan 73 un altında bir degere dusebilir.ama bu duyumu paylasanı masum gosteremez olayın uzerine gidilmelidir.kim paylastıysa duyumuda hangi dersane hocasından aldıysa ifadesine basvurulsun...
-
@fthgny İmam gazali'den başka birini bilmiyorsun değil mi ?:))