2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Arkadaşlar tartışmayı daha fazla uzatmayalım.
@AvukatBey hocam senin yazdıklarını görüyorum biraz dikkat edersin umarım bundan sonra.
-
@avukatbey Kardeş sen bu tavrınla bu yaşına kadar başına bela almadan iyi gelmişsin. Allah uzun ömür versin.
Kimsenin böyle densizlik etmeye, hakaret etmeye, bizim mekanımızda ve dahi dostlarımızın olan bu mekanda burada ahkâm kesmeye hakkı yoktur. Haddini bilecek böyleleri. Bu mekan güzel insanların muhabbet edeceği yer, bir daha uğrama buraya kardeş.
-
@ofa Hocam bu 2 oldu yorumlarınızda ''yenisin galiba'' ifadesi. Acaba forumda yenisin mi demeye çalışıyor diyorum ama yok. Ben ilkokulu bitirdim lgs ygs lys girmedim kpss de girmedim Ösym ile yeni tanışıyorum hocam yeniyim evet. 40 günü 30a düşürdü diye buna sevinmiyorum sevinmicem de siz sevinmekte özgürsünüz. Sonuçların açıklanma gününü belirtti diye de sevinmiyorum ve Ösym'yi kutlamıyorum. Ne zaman açıklayacağını söylemesi milyonluk kurumun başarısı olarak mı algılayalım önce sınavın puanlamasını söylesin burda kimsenin midesi bulanmasın.. Alıştırılmışız beterin beterine az daha iyisi olunca sevincez mi yani eskiden şöyleydi böyleydi, eskiden de bu kadar belirsizlik yoktu. Ve evet söyledikleriniz ösym savunur nitelikte bunun farkında olmanıza sevindim umarım siz de Ösym'nin uygulamalarının yeterli ve yerinde olmadığını yeniden idrak ederiz kanlı bıçaklı olduğunuz kurumu ben eleştirirken ona göre bana savunursunuz. İyi forumlar.
-
arkadaşlar hiçbir yere varamıyoruz, konuştuğumuz konuların bizlere hiçbir faydası olmuyor maalesef, konuyu değiştirelim başka şeyler konuşalım diyeceğim ama yeni bir konu da bulamıyorum, sizin aklınıza gelen daha eli yüzü düzgün bir konu varsa onu gündeme getirin artık bu konuları kapatalım.
-
anladigim kadariyla sapma yok ve 73-74 net civari kapatti. (1 ya da 2 sorunun iptal oldugunu dusunuyorum)
-
İstatistik kurumunda çalışan bilişim personeli tanıdığı aradım.. ösym nin puan hesaplamasıyla istatistik kurumunun bir fişi yok dedi.
-
@veda normalde Tuike gönderi oluyor mu hocam her sınavda ÖSYM tarafından ?
-
@paretowilfredo reis şu meseleye bi sen el atsan çıkamıyoruz işin içinden
-
O kadar tecrübem var yıllardır girerim bu sınava 70 net yapan herkes mülakata kalır yok yüksek kapatırsa ben bayaaa bi yaşlanmışım demektir.
-
@cengizkan2 hayır dostum. TÜİK’le filan hiç alakası yokmuş. ÖSYM kendisi okuyup kendisi değerlendiriyormuş.
-
@idyah bana ösym nin tüm günahlarından çorba yapıp bu çorbayı savunuyorsunuz diye gelmeyiniz lütfen!!! tartışılan konu belli tekrar dönüp okuyabilirsiniz ben daha fazla da uzatmak istemiyorum başarılar dilerim
-
Osym yuzunden birbirinizi kirmayin arkadaslar. Iki gorusun de kendince hakli taraflari var elbette. Osym kaymakam adaylari arasina nifak tohumlari ekemez. Cunku oncelikle birey olarak bize yakismaz sonrasinda da mulakatta tanisacaklar olacak belki egitimde donem arkadasi olmak var.
-
TÜİK, Genelkurmay ,Mit Cumhurbaşkanlığı heryere gönderiyorlar :)) yapmayın arkadaşlar Ne TÜİK’i :))
-
Sınavın bütün degerlendirme süreci ösym tarafından yürütülüyor arkadaşlar.Ayrıca o hoca nin asistan tiplemesi hiç bitmez bunu bilin .sakin olun bekleyin dediklerinin pek doğruluğu yok şu anki durum da ....
-
@amirim ben de merak ediyordum ki bu hoca
-
@rhadamanthus puanlık oynamayı bilen her şeyi bilir bence
-
@kafdağınınarkası geçen gün 73 altına düşmez diyordun kardeşim sanki
-
Dostlar biraz önce hocayla konuştum 75-76 DOĞRU BEKLENTİM BU YÖNDE DEDİ hadi bi duanızı alırım...
-
@fenecus 75 dogru var kardesim 11 de yanlis oluyo muymus
-
@fenecus Hocam tesekkur ederiz ama 76 dogru geri kalan ne? 24 yanlis varsa 70 net olur