2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@can-mavi hocam sizin attığınız fotoğrafı atmış. Kim olduğu önemli mi? Soy adınız Çelik mi yoksa
-
@can-mavi gruptaki üyeleri aratıyorum belki çıkar
-
@larendeli yok yahu değil, o foto da bana bir arkadaşımdan geldi
-
@can-mavi tek kelimeyle güvenilir biri. Can çelik de sınav tarihlerini aciklanma zamanlarını vs. Doğru bilgi veren bir arkadaşımız
-
@rhadamanthus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar 70 net uzeri yapan 400 den fazla kisi varsa bu puanlama neyi degistirecek?
Asil durum bu zaten.
-
@can-mavi bizim gibi dınava hazırlanan biri kardeşim. Biryerde görevli falan değil diye biliyorum. 2 yıl öncede görüyordum facebookta o arkadaşı
-
grupta çelik soyadlı 159 kişi var ama AN ÇELİK OLANLAR BENİM SAYDIGIM 10 TANE
-
@yakup-cemil teşekkürler kardeşim, can çelik'in ismini duymuştum geçen seneki sınav aşamasında, o yollamıştır nohutçu'ya... ayrıca o foto daki kişi de ben değilim, ben sadece forumda Cimer'den gelen yazıdan bahsedildiği için görseli paylaştım. nohutçu iletisinde bana mı laf atmış
-
basvuruyu yapan adem eser
-
her sınavda iptal edilen soru çıkar, sınav sonrası sınavın nasıl değerlendirileceği bilinmez, kimin neye göre sıralandığı sonuçlar açıklandıktan sonra bile anlaşılamaz, her sınav için dünyanın parasını ister, paraların nereye gittiği de belli değil, İDT'ler bile bu kadar karlı kurumlar olmayı başaramadı, bu sene hariç sonuçların ne zaman açıklanacağı bilinmez, soruların birilerine verilip verilmediği hala soru işaretidir, daha başka bir sürü şey var da aklıma gelmiyor şimdi. bu kurumun acilen yeniden yapılandırılması, kuruma çekidüzen verilmesi lazım acilen.
-
ayrıca nohutçu'nun paylaşımındaki kendi yorumuysa hayatta itibar etmem, saygıdeğer hocamız bizi çok düşünüyorsa ilk başta 1 ayda 3 kitap çıkartacağım diye her sayfasında hata olan kitabı piyasaya sürmezdi
-
@rhadamanthus standart sapma varsa bolumune gore daha dusuk yapan biri 70 uzeri yapanin onune gecebilir.
yoksa hic birseyi degistirmez. kontenjan nedeniyle mulakata kalamadiniz yazisi ile karsilasilir.
-
ahmet hocanın ösym cevabını yanlış yorumladığını düşünüyorum... ösym son cümlede altın vuruşu etmiş... daha nesine yorum edebiliriz ki? ham puan net sayısına o da sınav puanına eşittir demiş.. daha ne desin ösym.... evirip çevirmeye gerek kalmadığını düşünüyorum
-
@varetopilfredo Onu diyorum bende...Bu konusmadan standart sapma olmadigi ve sadece birinicinin netinin 100 puana tamamlanip soru basi puan hesaplandigi anlasiliyor..Sahsi fikrim 70 net uzeri yapan 400 den fazla kisi oldugu..Bu durumda da bu hesaplama hicbir seyi degistirmez
-
@can-mavi size laf attığını zannetmiyorum
-
@ugur1144 eğer o donemi serbestlesme olarak alıyorsa cevap 1950 değil 1946 olmalı
-
@refik-soydam “altın vuruşu etmiş” sürekli anlatım bozukluğu yapmak zorunda mısın?
-
Verilen cevap dogruysa altinda bir sey aramaya gerek yok hesaplama icin son cumlede belirtmis net=puan. 70 net alti icin uzucu bir durum olacak gibi. Bakalim kac kisi daha uzucu olacak.
-
@uzmanyrd anlatım bozuklukları müfredat dışı kaldığı için sorun teşkil etmiyor hocam rahat olmanızı tavsiye ederim:)
-
@refik-soydam kitleye hitap ederken de umarım müfredata göre hareket etmezsin. Yoksa ben rahatım şükür