2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
1 puanlık fark arasına onlarca kişi sıkışmıştı gecen sınav da....
-
@larendeli onu baz alma kardeşim o adli dir, en son idari sınavına 26000 kişi katıldı ben 78 doğru ile 84 puan aldım ve 114. oldum, kapatsa kapatsa 75-76 doğru ile kapatmıştır ki o da 70 net yapar aslında
-
@larendeli hocam benim 67 netim vardı o sınavda ve sıralamam 2bin küsurdu.67.5 ile kapatmadı, yanlış hatırlamıyorsam 73-74 civarı kapattı.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@larendeli onu baz alma kardeşim o adli dir, en son idari sınavına 26000 kişi katıldı ben 78 doğru ile 84 puan aldım ve 114. oldum, kapatsa kapatsa 75-76 doğru ile kapatmıştır ki o da 70 net yapar aslında
pardon ondan önceki sınavda 114. olmuştum, en sınavda 78 doğru ile 148. olmuştum
-
@can-mavi foruma göre 70 - 70,25 - 70,5 -70,75 arasında 20 kişi var sayın hocam.
-
67 netiniz mi doğrunuz mu vardı
-
@conmaynard 67 netiniz mi doğrunuz mu vardı .
-
@ugur1144 yanlış doğruyu götürmüyordu,67 doğrum vardı.
-
@city-of-justice bu mesajı kastettim hoca belki farklı sınavlar olabilir sizin söylediğinizle @can-mavi
-
@dlkaptan daha önce yazmışsınızdır muhtemelen ama hatırlamıyorum şuan,
size göre 400. kişinin neti kaç olacak? -
arkadaş netten bahsetmiş yani 74 doğrusu olan 67,5 net yapar 78'le 114. olunan sınavda 74 doğru için 600 olabilir.
-
@ugur1144 78 ile 148
-
@can-mavi Arada 450 kişi var 4 doğruluk aralık için çok değil diye düşünüyorum.
-
@ugur1144 olabilir kardeşim 74 ile kapattıysa 67,5 net yapar , eğer en son hakimlik sınavında yanlış doğruyu götürseydi 67,5 net ile kapatacaktı
-
@larendeli o yazıyı ben yazdım dostum 67.5 doğru değil tekrar söylüyorum 67.5 net yapan 2016 idari hakimlik sınavında mülakata kaldı ve sonlara doğruydu. 2016 idari hakimlik sınavında 600 kişi mülakata girdi ve o arkadaş 585. siradaydi yanlış hatirlamiyorsam şimdi bu seneki kaymakamlik sınavına gelirsek 400 kişi mülakata kalacak ve arada 200 kişi oynayacak yani 2 net artirinca 69.5 net yapar dedim yani 69.5-70.5 netle kapatmasi yüksek ihtimal dedim.
-
@can-mavi O sınava giren biri olarak bu yılki kaymakamlık sınavıyla bir karşılaştırma yapabili misiniz?
-
@ugur1144 emin ol bu sınav daha zordu, işin açıkçası 5 yıllık bi kpss sınav mülakat sürecimde ösym nin son 3 yılda yapmış olduğu test sınavları arasında bu kaymakamlık girdiğim en ters köşe sınavdı diyebilirim
-
@ugur1144 Hocam bu bir kıstas değil ama benim girdiğim salon 30 kişilikti ve gelmeyen 2 kişi vardı. Elbette 28.000 kişinin hepsi bu yarışın içinde değildi ancak kaç kişinin bu sınavı 5 yıllık memuriyet şartının aranmadığı son yazılı sınav fırsatı olarak görüp oturup çalıştığını bilemeyiz.
-
@ugur1144 Bu seneki kaymakamlik sınavı, 2016 idari hakimlik sinavina göre en başta çok saçma bir sınavdi saçma sapan sorular vardı birebir karşılaştırmak zor olur açıkçası hakimlik sinavinda hukuk ağırlıklı ancak kaymakamlik sınavı iktisat ağırlıklı bir sınav. Ancak yine de bu seneki kaymakamlik sınavı çok saçma ve zordu kim ne derse desin kaymakamlik sınavları içerisinde zorlukla kiyaslanabilecek tek sınav var 2012 kaymakamlik sinavidir 2012 yılındaki kaymakamlik sınavı zor ve sacmaydi yine aynı yani bu seneki kaymakamlik sınavı...
-
@new_user bu sorunun cevabı sınava gerçek manada kaç kişinin hazırlandığını saptamak ile verilebilir sayın hocam. Kaç dersane vardı kaymakamlık sınavı için kurs açan? kaç sınıf vardı ? kaç kişi katıldı ? bunlara dışarıdan da hazırlananlar için de makul bir sayı eklersek belki de yarım puanlık + / - sapmayla 400. kişinin neti çıkarılabilir.