2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ugur1144 müsadenizle tek cümle eklemek isterim, mülakatın pek kafa yorulacak iş olmadığını da sanıyorum forumdaki herkes biliyordur....:(
-
Arkadaşlar Türkiye’de yaşıyoruz biz maç başladıktan sonra kuralların değiştirildiğini çok gördük eğer ösym ye direktif verilip standart Sapma olacak ya da 4 yanlış bir doğruyu götürmeyecek derlerse inanın 4 yanlış bir doğruyu götürmez
İşte benim güvencem devletimizin bu esnek kodlar ile istediği şekilde oynayabilmesi
Ben çok rahatım bu sebeple -
Bende zaten mülakat için kafa yorun demedim diğer konulara kafanızı yormayın dedim
-
@new_user dördünü de ösym ye göre dogru yapmisim ha iptal olursa 68.25 nete düsüyorum hocam masallah .d
-
@makif34 bu dediğinizin tekinin uygulanması dahi sınavı mahkemelik eder ve eczacılar gibi 3 yılda sonuçlanır..... ama hakimlikte olduğu gibi 70 barajı artık sorun teşkil ediyorsa sonraki sınavlarda bunu kaldırabilirler...
-
@refik-soydam o zaman winter is coming
Herşeye hazırlıklı olalım -
CAN ÇELİK ARKADAŞIMIZIN SINAVA DAİR YORUMU:
YSK için 875 kişi 70 puan alamazsa.... sadece 70 puan alanlar sözlü sınava çağrılacak, 875 kişi içerisinde olsa da 70 puanın altında kalanlar sözlü sınava çağrılmayacak ibaresi var. Kaymakamlıkta ise böyle bir ibare yok. İlânda açık bir şekilde, net hesabıyla ham puanlar oluşturulacak; ardından 100 TAM PUAN üzerinden puanlar hesaplanacak diyor. Birinci aday tam olarak 100 puan mı alır o da belirsiz.
Kişisel tahminim;
YSK için birinci aday ortalama 96 doğru/netle 96 puan; sonuncu kazanacak aday ise 75 doğru/netle 75 puan...
Kaymakamlık için birinci aday kaç puan alır bilemem ama 89-91 nette kalır; sınav da 64-66 nette kapatır. Bu sınavın kaç nette kapatacağına dair en büyük referans 2016 sınavıdır. -
@wagner06, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Ösym nin verdigi cevapta son iki cümle birbiriyle çelişiyor.
- Cumle: Ham puanlar toplanarak 100 tam puan üzerindenden sınav puani hesaplanacak
2.cumle: ham puanlar (net sayisi)=sinav puani
Sayet ikinci cumle gecerli ise, Sınav puani icin neden ham puan uzerinden sinav puani hesaplanacak.
Galiba ham puan dedikleri test test netler. Türkçeden diyelim 10 doğru 2 yanlış var 9.5 net yapar bu da türkçe testi için ham puan oluyor. Sonra diğer testlerin hamlari ile toplanıp sınav puani hesaplanıyor. ham puan /sınav puani ayrımı normal de 1 soru 1 puan tarzı ya da 1 net 1 puan sınavlarında olmaz sapma olan sınavların tabiridir ama bakalim artik. Ne demiş ünlü düşünür ;çıktım armut ağacına yedim hamini maminiyersiz oldu ama ne yapayim
- Cumle: Ham puanlar toplanarak 100 tam puan üzerindenden sınav puani hesaplanacak
-
@mia_1071 Ne YSK o kadar düşer, ne de Kaymakamlık. Diğer yorumlarına katılıyorum..
-
@safitürk69 bende yorumdan sonra kılavuza baktım. 70 puan ibaresi direk geçiyor zaten. Yorumu dikkate almayabilirsiniz
-
Allahtan sınav açıklanma tarihi belli ..
-
@mia_1071 ilan da doğrudan yazıyor
. 100 tam puan üzerinden 70 ve daha yüksek
puan alan adaylar, en yüksek puanlı adaydan başlanarak puan sırasına konacaktırkaymakamlık ilanı hocam... 70 puan alamazsan, "70 puanın altında puan alan adayların sınav sonuç bilgisinde ise “Kazanamadınız.” ibaresi yer alacaktır" bu ibarenin yer alacağını da detaylıca yazmışlar hocam..
-
@refik-soydam evet yukarıda belirttim zaten kardeş
-
@mia_1071 geç gördüm galiba pardon...
-
Ya benim gibi 60 netin altında kalıp aman yav nasılsa gelmez deyip hiç tartışmalara girmeyeceksin ya da yapabiliyorsan 80 net yapıp bir köşeye çekilip keyifle tartışmaları okuyacaksın
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Ya benim gibi 60 netin altında kalıp aman yav nasılsa gelmez deyip hiç tartışmalara girmeyeceksin ya da yapabiliyorsan 80 net yapıp bir köşeye çekilip keyifle tartışmaları okuyacaksın
"Keyifle tartışmaları okumak..."
son derece sakat,son derece sağlıksız ve de son derece "toplumsal tehlikeli" bir durum; dışa yansıtılmayan tehlikeli durum... -
Bu forumun çok faydası dokundu bana ama sınavlardan sonra psikolojim bozuldu resmen, mesajları okudukça... Kaymakamlıkta 71.25 netim YSK’da ise 83 doğrum var. Ve her ikisinin belirsizliği yıprattı beni. Açıklansa da rahatlasak. Daraldım cidden
-
Ulan neye inanacagimizi şaşırdık
-
Kaymakamlık sınavının belli bir kitlesi var öyle umut edildiği gibi çok düşük kapatmaz. Aşağı yukarı her dönem % 75 başarı sınavın kendine has +-5 oynar gerisi hayal bence
-
içimden bir ses ''tam 70 nete sabitlediler'' diyor ya hayırlısı bakalım...