2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@mia_1071 63 net varmış çok kötü yapmış
-
@city-of-justice bu sene son şansıydı sanırım onun.
-
@mia_1071 dogrudur hocam ben ilk defa gelince oraya anlamlandiramamistim.
-
Yiğit YILMAZ faceden mesaj attı, burada üyeliği olmadığı için yazmıyormuş, bir şeyi düzeltmemi rica etti, Nohutçu'nun ekibinden olmadığını ve derslere de girmediğini söylemiş, bilginiz olsun
-
@can-mavi Yigit Yilmaz eski sınav birincisi, oturmus bir kitap hazirlamis..Dedigi gibi derslere girmiyor, Nohutcu ile de alakası yok.
-
@mia_1071 insallah hocam.
-
@conmaynard Kuru pasts nerdeydi ki ben görmedim. Su bile içemedim heyecandan
-
@rhadamanthus Ben derslere girdiğini zannediyordum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim sizin şahsınızda da Kendisinden özür dilerim. İletirseniz sevinirim arkadaşlar
-
-
@27ömer27 hocam ilk gün girenlerdendim ben Personel GM bir işi çıktı yaklaşık 2 saat ara verildi o yüzden ikram edilmiş olabilir
-
@can-mavi yazıda net sayıları ham puanları vereceğini ve net sayısından elde edilen puanın 100 tam puana tamamlanacağı söyleniyor. Yani 1. Kaç net yaptıysa 100/x den çıkan sonuçla herkes netini çarpıp puanını bulabilir. Anladığım bu.
-
@uzmanyrd o nerede söyleniyor kardeşim. resmen doğrudan anlayalım hiç yorum yapmayalım diye açık açık yazmışlar ''ham puanları (net sayıları) sınav puanları olacaktır'' diye
-
@can-mavi aynen. En son cümle tamamen yorum yapmamıza kapatılmış
-
Net sayısı= ham puan=sınav puanı
İnşallah 73 puan doğru değildir.
-
100 tam puan uzerinden hesaplanacak dedigi şu..75 netin mi var 100 uzerinden 75 puan...Artik bu kesinlestigine gore arkadaslarin da dedigi gibi umarim 73 soylentisi dogru degildir...ancak 70 uzeri 400 den fazla kisi oldugunu da dusunuyorum.
-
@can-mavi kardeş 100 tam puana dönüştürülecek demiş arkadaş doğru söylüyor orda dememiş ki 69 net 69 olacak diye netleri 100 tam puan üzerinden hesaplanacak demiş her soru 1 puan dememiş
-
@gncfb Kardesim donusturulecek diye bir sey demiyor....
-
@gncfb kardeş Allah aşkına nasıl dememiş ''ham puanları (net sayıları) sınav puanları olacaktır'' demek ne demek
-
Tamam orası doğru bi şey demiyorum ona diyorki yaptıkları net sayıları puanları olacak diyor orası doğru haklısın ama bak şimdi orda 100 tam puana dönüştürülecek yazıyor yani 85 net yapan 1. Arkadaşımıza 85 puan verilecek öyle bir açıklama varmı yada 1 net 1 puan diye varmı öyle bir açıklama 85 net yapan 100 puan oluşacak kat sayı net çarp yani bu demek istediğim 1 kişi 85 2. Kişi 84 3. Kişi 83...... böyle 70 kadar sıralanacak öyle olurmu anlamıyorum 400 kişiyi öylemi sıralanacak 1 net 1 puan kesin derse dememişki anlamadım
-
@gncfb Kardes nerede " DÖNÜŞTÜRÜLECEK" yazıyor? Senin ham puanın net sayın eger netin 100 olsaydı ham puanın = tam puan olacaktı...100 tam puan uzerinden degerlendirilecek diyor..Yani senin 75 netin varsa 100 tam puan uzerinden 75 puanin var demektir...