2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kaya87 kardeşim ipe sapa gelmez yazını gülerek okudum Yani benim hiç işim gücüm yok sana ortam beni kabullensin diye ugraşacam herkes benim söylediklerime biat etsin falan filan pes doğrusu Kardeşim bana ne sanal manal ortam benim için gerçek hayat önemli her şey sanaldan manaldan ibaret değil. Yani ben onu büyük bir latifede bulunarak yazdim
Tam sizlik yazmisim o zaman.
-
Kaliteyi iyice düşüyorsunuz yazık ediyorsunuz elinizde olanları da kaybetmeyin seviyeli şekilde devam edin ...
-
@amirim tamam
-
Size istediginiz kaliteli ortami saglayayim efendiler. Ben cekileyim. Basini agrittigim arkadaslar kusura bakmasin. Benden bu kadar. Arkadaslar böyle istedi.
-
@kaya87 takip ediyorum sıkıntıların coğunluğu senden çıkıyor. Gruptan ayrılma kararının sonuna kadar arkasındayım yolun açık olsun...
-
1 hafta kaldi 1 hafta daha sabredin arkadaşlar kimseyi kırmanın kavga etmenin bir manasi yok herkes bu sinava emek verdi hayatindan feragat etti bu sebepten herkes mulakata kalmak istiyor bu sebepten kendisini mulakat dışı birakacak her iletiye savaş açıyor ama gerek yok siz ne desenizde olan oldu osym nasıl puanlari hesaplamak isterse oyle hesaplayacak mulakata kalamasanizda benden tavsiye cok üzülmeyin mulakata kalanlarda cok sevinmesin sonucta 100 kisi alinacak mulakatta alinmayan 300 kisinin hayal kırıklığı mulakata kalmyanlarin hayal kırıklığından 10 kat daha fazla olacak yasadim biliyorum ondan tek Allah'tan tek dileğim mulakatini gecemeyecigim sinavi bana kazandirmasin sizinde dualariniz dilekleriniz bu yönde olsun Allah herkes hakkında hayirlisini nasip etsin
-
Hayırlı akşamlar herkese dostlar uzun zamandır sessiz sedasız takip ediyorum forumu malum sınavın puan hesaplaması konusunda farklı görüşler var herkesin kendine göre mantıklı açıklamaları duyumları olabilir. Fakat öyle ya da böyle sınav bitti. En geç 1 hafta sonra açıklanacak. Birileri kazanıp birileri kaybedecek. Allah bu mesleğin hakkını verebilecek vatan millet sevdalısı 100 kişiye nasip etsin bu kutlu mesleği. Bu arada benim de 72 netim var heyecanla bekliyorum
-
Troll içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@kaya87 Hadi güle güle sana.
-
@mülkiyelii burada hiç de fikirlere saygı yokmuş herkes mi egolu olur arkadaş ya.
-
admin belli bir süre yeni üyeler bu başlık altında yorum yazamazsın olmaz mı?
-
Troll saldirilar bir amaci da burayi malumlara cevirmek herhalde. yalniz adminleri takdir ediyorum cok hizlilar, kac tane okuyamadigin troll gitmis basliga girdigimde sadece ileti kaldirilmis yazisi ve yasakli bir yeni uye goruyorum.
-
Forum olarak ciddi bir troll saldırısı altındayız bence dikkatli olalım
-
Adamı yasaklıyorsun yeni hesap açıp geliyor. Maşallah bu ne azimdir.
-
@ugur1144
Aynen dogru algılamisiniz -
Trol muydu neydi bilmiyorum ama kendiliginden ayrilmasina sevindim @Kaya87 nin.
-
Çarşı karışmış yine :)) şuradaki toplulukla haftada bir cs go ya da halı saha maçı yapsak herkes pamuk gibi olur aslında :))
-
@kaya87 kardeşim çok takılma yazılan çiziline. Ben herhangi bir taşkınlığına şahit olmadım şu ana kadar. Almak istediğin sonucu buraya yazmanda da bi beis yok, aldırış etme. İyi forumlar
-
@grotius123, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Trol muydu neydi bilmiyorum ama kendiliginden ayrilmasina sevindim @Kaya87 nin.
1 saat önce üye olmuşsunuz. Yazdığınız tek ileti de bu. Sizin troll olma olasılığınız daha yüksek görünüyor
-
@grotius123 birr yıllık olmuş üyeliği böyle trol mu olur hocam siz de:) sizin üyeliğiniz 1 saatlik mesala? bana mı dedin demeye kalmaz birazdan tükenir mürekkep yazamayabilirsin:)