2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@bf24 eyvallah kardeşim sağol
-
@elif-atılgan hocam son saniyede önce doğru yapıp sonra değiştirerek yanlış yaptığım 3 adet soru vardı, standart sapmayla birlikte yaklaşık 8-9 puan kaybettim bu yüzden ama yine de 84 küsür puan almıştım 199. olmuştum.
-
@new_user hocam mülakatta ne sordular ayrıca nasıl karşılıyorlar ve değerledirmeleri kaç dk sürüyor???? Teşekkür ederim.
-
@sehzade hocam mülakat ortalama 7 dakika sürüyor, iktisattan soruyorlar anayasadan soruyorlar, mesela bana bebek endüstri nedir diye sormuşlardı biraz zorlanmıştım açıkçası ama adaylara karşı yaklaşımları gayet pozitifti, komisyon üyelerinden biri biraz sertti diğerleri güler yüzlüydü
-
ÖSym takvimine kaymakamlık ilanı geldi gördünüz mü
-
Ya ben devlet personelinde yayınlandığını biliyodum sadece ösym'de yayınlandığını şimdi gördüm kafa çorba oldu tabi normal
-
@new_user sert olan hangisiydi hocam, soldaki, sağdaki, ortadaki?
-
@fc-real-gdp soldaki
-
@new_user hocam size göre soldaki mi kafam karıştı
-
@fc-real-gdp hocam şimdi böyle karşına aldığında solda kalıyor kapıya doğru :)))
-
@new_user anladım hocam şimdi, mülkiye teftiş kurulu başkanı oluyor.
-
@fc-real-gdp evet hocam teftiş kurulu başkanı biraz sertti diğerleri daha güler yüzlüydü
-
yargı yayın evinin 2019 T.C Anayasası soru bankası çıkmış ilgilenenler için
-
Kanunname'yi bekliyorum Ahmet hoca yakındır günceller umarım.
-
@hkubradgn bulamadım dediginiz kitabı.Size zahmet linki gonderebilir misiniz ?
-
@mülkiye1859 https:// www. yargiyayinevi. com/u164761/kpss-gy-gk/kpss-gy-gk-soru-bankalari/kpss-vatandaslik-soru-bankalari/yargi-yayinlari-2019-t-c-anayasasi-tamami-cozumlu-soru-bankasi.html
-
@hkubradgn hocam siz inceleyebildiniz mi kpss ayarında mi nasil
-
@hakim89 kitap bugün yayına çıkmış henüz yeni sipariş ettim içerikle ilgili bilgim yok maalesef
-
@hkubradgn sagolun hocam iyi calismalar
-
@idealistbiri inş günceller ahmet hocadan beklenmeyecek kadar hatalı bir basım olmuş kaymakamlık kampı