2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@amirim ösym ile imzalanan protokol değişti deyin tam olsun :::)):) (sadece ucuk bir örnek tahmini:)
-
@refik-soydam kitlendim sayfaya şaşı olacam @amirim seni bekliyoruz hocam patlat bombayı kanser olduk burada ardarda yakmaktan
-
@fthgny dereyi görmeden paça sıyırmamak lazım, ....çok az kaldı allahdan
-
@mia_1071 dün akşam yansaydı buralar ne vardı şimdi ne oldu ki ...
-
@amirim bilgi varsa söyle,4 gun sonra açıklanacak zaten,biginin değeri zaman geçtikçe azalacak,israf etme bilgiyi
-
@amirim anladım hocam o zaman bu seferlik bizim aracılıgımızla destek vermeyen arkadaslarımızı affediyosun ve bilgini bizimle paylasıyosun (ha yok dersen gene canın sagolsun krall)
-
@amirim kullansak dükkan senin başkan :))
-
@amirim hocam gel naz etme mesaj alındı fazlasıyla zaten bundan sonraki etkinliklerde herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapar inşaallah
-
@amirim buna inanmak istiyorum
-
@fenecus inşllah.. birliğe katkısı olur
-
@refik-soydam inşaallah kıymetli kardesim zaten geçen yıl vd önceki süreçte olduğu gibi birbirini kırmadan bir süreci götürmek için siz de dahil birçok arkadaş gerekli yapıcı eleştiriyi yaptı ve yapıyor bu sağlandığı anda gerekli dayanışma da kendiliğinden gelecektir
-
Birlik dediğiniz insanların çıkarları bitene kadardır. Biz çok gördük yıllardır. Not verirsin, akıl verirsin, yol gösterirsin, dost olur, gider mülakatı geçer mesajına cevap vermez. 6-7 yıldır çok insancık tanıdık makamın değiştirdiği. Abi abi deyip arkandan dolanıp işi bitince tanımazlıktan gelenleri..
Geçin efendiler, geçin! Birlik dediğiniz TDK’da bir kelime...
-
@fthgny sıkıntı çıkarı olduğu halde birlik olamama zati hocam:) .. sanki başkası etsin banane havası... yoksa eleğini asmışa gel demek ne haddimize:)
-
Harry potter teyze 60li netlere dusucek demistim inanmadiniz alin 70 puan yapan 400 kisi cikmamis
-
@fthgny kardeşim belliki hepimiz gibi sen de bu hususta yaralısın ancak hep kötüyü görürsek insanlara zerrece itimadimız kalmazsa hayat çekilmez olur düşüncesindeyim selametle..
-
@orion https://twitter.com/benneizledim/status/1043202128968380416 o teyze bu teyze olabilir mi?
-
@orion, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Harry potter teyze 60li netlere dusucek demistim inanmadiniz alin 70 puan yapan 400 kisi cikmamis
Fena güldürdün hocam, sandalyeden düşebilirdim. Allah da seni güldürsün.
-
@fthgny tespit güzel kardeşim
-
Haftaya yeni başlık altında görüşmek üzere..ne oluyorsa, ve oldu ise herkes için en hayırlı sonuçlar olmasını dilerim, Allah'ım yar ve yardımcınız olsun....
-
70 net yapan kişi çıkmamışsa girenlerin çoğu fos demektir.28000 kişi de 400 kişi çıkmaz mı yahu ozmn bu sınav 2000-3000 kişi arasında geçer -geçmez tuhaf yani