2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Kutluay K. Nın insan hakları kitabını okuyan var mı? Kitabın içeriği hakkında bilgi verebilecek?
-
Uyum khk leri ile cumhurbaşkanlığı 1 sayılı kararnamesi bu hafta sonu yayımlanacaktı galiba. Yayınevleri de bu kararnameleri bekliyor olabilir. O yüzden acele etmeyip iktisat insan hakları Türkiye ekonomisi konularına yoğunlaşmak bize daha faydalı olacaktır.
-
477 SAYILI KANUN İLE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA
KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME az önce yayınlandı.
http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/07/20180704.htm&main=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/07/20180704.htm -
@circassian, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Kutluay K. Nın insan hakları kitabını okuyan var mı? Kitabın içeriği hakkında bilgi verebilecek?
Güzel özetlenmiş mevzuatla desteklenmiş bir kitap çalışılabilir.Ama hiçbir kitap insan haklarında yeterli değildir.
-
@circassian Kutluay deyince tüylerim diken diken oluyor
-
@aslan-reyiz hocam kitaplar ne zaman çıkar bir bilginiz var mı
-
@greyfalcon hocam ben kaymakamlık kampını aldım pek beğenmedim kanunname serisini aldım ama güncel değil malesef.
-
@idealistbiri keşke almasaydınız biraz daha bekleseydiniz güncel şekilde rahat rahat çalışırdınız 10 güne gelmeye başlar bence kitaplar
-
@freeboy ben Şubat ayında almıştım Mart ayında ilan bekliyordum açıkçası acaba çok değişti mi bende ki kanunname serisi
-
az önce zafer çarşısından geldim, yaklaşık 15 günde çıkabilir diyorlar ama o bile kesin değil, savaş yayınlarını aradım, kaymakamlık kampı ne zaman çıkar diye sordum ağustos 15 dedi, güncel kaynak için dershanelerden birini aradım idare hukuku yetişmez dediler, öğrencilere fasikül şeklinde not dağıtacaklarmış. deshaneye gitmek ilk defa mantıklı görünüyor.
-
@new_user ağustos 15 gibi bir tarih çok geç olur.Bunu düşünüp baskıyı hızlandıracaklardır diye düşünüyorum ama arayıp bilgi almışınız.umarım agustosa bile kalmadan çıkar.
-
@hakim89, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz hocam kitaplar ne zaman çıkar bir bilginiz var mı
Bu ayın sonunu bulur hocam.Daha güncellemeler devam ediyormuş.
-
ağustos 15 dedi hatta belki uzayabilir, dershanelerden biri idare hukuku kitabı yetişmez dedi
-
Şahsi görüşüm kitap filan beklemeyin biran önce en güncel kaynağı alıp başlayın. Özellikle idare hukukunda bugün kitap çıksa yarın bir değişiklik olabilir . RGden takip edilip değişen kısımlar güncellenebilir. Ben 106.dönemde hazırlandığım kaynakları kullanmaya devam ediyorum . Anayasa da zaten değişen maddeler belli, ona göre önce değişiklikler öğrenilip sonra kitaptan bakılırsa sağlıklı bir çalışma sağlanmış olur kanaatindeyim. Herkese kolay gelsin.
-
@timuçin katılıyorum kardeşim, ama ben sürekli değişiklikleri takip edemem gözümden kaçan şeyler olabilir diyenler varsa onlar için en iyi seçenek iyi bir dershane bence.
-
Bir ara themis yazılıyor dendi arkadaşlar ağustos ayı çok geç kötü zamana geldik ıns halledebiliriz hayırlısıyla
-
@idealistbiri hocam, ahmet nohutçu pişmanlıktır.
-
@fc-real-gdp hocam o kadar da değil, ben adamın kitaplarına çalışarak girdiğim tüm sınavları kazandım. anlatımını beğenmiyorsanız o başka tabi.
-
Nohutçu Hocaya haksızlık yapmayalım lütfen.
Ben sadece onun kitaplarından hazırlandım ve yapılan son 3 sınavın ikisini kazandım birinde de direkten döndüm.
Ahmet Nohutçu gayet kaliteli hazırlık kitapları çıkarıyor. -
Hocam sürekli resmi gazeteye bakıp bunları çıkarmak hele ki şu sıcaklarda gerçekten zor olacak ama yapmalıyız başka seçeneğimiz yok.Sizler neler düşünüyorsunuz nasıl bir strateji izleyeceksiniz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.