2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
bence şu savcılık mış cimer miş, şikayetmiş konularını kapatalım, ondan sonra kimse bir şey paylaşmıyorve aslında 2 haftadır olan şeyleri yeni duyuyoruz
-
@city-of-justice hocam ben idari hakimlikle kıyaslamanın doğru olduğunu düşünmüyorum, bir kere orada çok farklı konular var (matematik, geometri, ceza hukuku, vergi hukuku, borçlar-medeni-medeni usul vs), o sınava adam gibi hazırlanıp kaymakamlık için 1 hafta bile çalışmayan, ya da benim gibi kaymakamlık için yardırıp idari hakimliğe girmeyen bir sürü insan var.
-
@can-mavi aynen öyle.. bu sene forum verileri epey geriden takip ediyor:( eskiden daha hızlı olurduk.. bu sene ritim tutturamadık galiba... birbirine fazla sardık..
-
@city-of-justice hocam başından beri 69,5-70,5 aralığını çağırıyorsun muhtemelen getireceksin çağıra çağıra
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi aynen öyle.. bu sene forum verileri epey geriden takip ediyor:( eskiden daha hızlı olurduk.. bu sene ritim tutturamadık galiba... birbirine fazla sardık..
aynen öyle, bir şey duyuyorum teyit ettirmeye çalışırken bir bakıyorum 'ohoo 2 haftadır belli o ' diyorlar
-
@dlkaptan Aslında 70 netin altına düşeceğine inanmıyorum ama bir ihtimal 69.5 net olabilir diye o aralığı koydum 2016 idari hakimlik sınavına göre değerlendirdigimizde
-
@can-mavi artık sonuçlar zamanı geldi... umarım mülakat sürecinde de bu birbirine saldırma işine devam etmeyiz... yoksa milletin 2 hafta önce bildiğini biz anca yeni konuşuyor oluruz... kimse öğrendiğini yazamıyor daha kötüsü teyit etmeden dedikodu gibi herkes her şeyi yazıyor... onlara denilen laflar da asli bilgi gelişine engel oluyor.. şahsi olarak bu sene kendi yorumlarım dışında tek veriyi aktarmak istemedik tepkiyi ve belki de hukuki varacağı yeri kestiremedim.. o ortam oluşturulamadı.. ve galiba bu sene daha fazla o troll tipleri geldi...:(
-
@new_user idari hakimlik sinaviyla birebir kiyaslamak hatalı olur ancak giren kişi sayıları aynı keza kaymakamlik sinavinin da kendine göre zor kısımları var : idare hukuku (bu sene efsaneydi saçma sorulariyla beraber) , iktisat, Türkiye ekonomisi, Türkçe... Bir de 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor o yüzden herkes boş bıraktığı sorular oldu ortalama 5 soru boş bırakıldı dersek bir de 3 senelik açık uclu sınavı sonrasında ilk kez yapılan test sınavı ve birçok tecrübeli kurt insanlarin bile kötü yaptığını düşünürsek 69.5-70.5 net baz olarak alınır diyorum.
-
@refik-soydam aynen öyle düşünüyorum kardeşim, kazanırsam hepimiz için kazanamazsam sizin için mülakat başlığı daha sakin geçer inşallah
-
@city-of-justice hocam böyle 69,5 diyorsun ya gerçekleşmesi için o kadar dua ediyorum ki :)) hem bizim için hem de emek verip de karşılığını alamadığını düşünen arkadaşımız için harika bir netice olur, gel biz bunu 68 nete çekelim tam olsun :)))
-
@city-of-justice son yargıdakı yere son derece önem veriyorum ben de... bu sene ösym kurtları bile fena benzetti:( gerçekten soruların içerik olarak zorluğundan olmasa da soru kökleri gibi değişikliklerle oldukça zorlayıcı oldu en iyisine bile rahatlıkla 10 yanlış yaptırttı...
-
-
SINAV 66 NET. PUAN OLARAK 73 İLE KAPATACAK. AT FAVA BEKLE GÖR.
-
@çölkaplanı hocam 66 mı iyice gözünü çıkardın sen de :)))
-
@new_user hocam bekle gör ben diyim bak bu sınav puan olarak 73 ten fazla kapatamaz.
-
Merhaba arkadaşlar, daha önce de söylemiştim; ben de 65-66 net bandında kapatacağını düşünüyorum. Forum dahil diğer tüm sosyal medya mecralarında netini belirten kişilerin %70’i hayal kırıklığı yaşayacak. Her test sınavının kaderi bu maalesef... Kolay bir sınav değildi, hepimiz bu konuda hem fikiriz ancak böylesine garip bir sınavın yüksek kapatmasını beklemek karamsarlıktan başka bir şey değildir. Ülkemiz için en ideali ne ise o olsun...
-
Milletin baş baş bağırıp 75 ten aşağı kapatmaz demesi 83 puan civarı yapar.
Ulan guy bile 83 ile kapatamiyor -
arkadaşlar, 70 netin altının listeye dahil olması konusu netlik kazanmadı... bu konu da bilgiye erişmede çapa sarf etsek (ösym kastım yok ama bakanlıklar bazında) daha sağlıklı olacak gibi... yoksa 400 kişilik liste edilirse ne olacağını az çok tahmin edebiliyoruz..
-
@refik-soydam min 70 net demek
En iyi ihtimalle ortalama 75 doğru 25 yanlış demek.
Ysk müdürlük kaymakamlığı göre oldukça kolay olmasına rağmen onun 75 doğru civarı kapatması bekleniyor 875 kişi kalacak mülakata.
Yani demem o ki kaymakamlıkta( yanlışın doğruyu götürmesini bir kenara koyarsak)
75 doğru yapacak 400 kişi çıkmaz.. -
@çölkaplanı çıkar demedim hocam... ama listenin illa 400 olacağı net değil? isterse 100 olsun denilirse ne olacak? bu konu da netlik dedim...