2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@economist4692 stratejim dershaneye gitmek :))
-
@new_user hocam anlatım değil de 2016 hakimlik kampında baskı ve yazım hataları diz boyuydu. ondan sonra daha başka kitap veya setini almadım nohutçu'nun. ve son olarak anayasa hukuku & vatandaşlık diye bi kitap çıkarmış, cep kitabından az daha hallice bu kitap ve fiyatı 21 TL. gözüne dizene dursun ne deyim.
-
@new_user dershane harici ??
-
@economist4692 benim başka fikrim yok hocam
-
benim stratejim hayırlısı demek oldu hocam
-
@fc-real-gdp hocam dediğiniz doğrdur baskı hataları filan vardır ama belki aceleye gelmiştir bilmiyorum, son cep kitabı mahiyetindeki kitap ise gerçekten çok pahalı ve gereksiz sonuna kadar haklsınız
-
- katılıyorum
- 3 ayda bir baskı yenileyip yüksek fiyatla piayasaya sürer
- kanunları kopyala yapıştır ile soru bankası hazırlar
- baskı hatası mağdurları çoktur
- fakat rakipsiz şuan piyasada
-
Kaymakamlık kampı nasıl, tavsiye eder misiniz?
-
@corleone hocam kaymakamlık kampını ben tavsiye ederim hatta yeni baskısı biraz erken çıksaydı ben de alacaktım dersahneye filan gerek kalmazdı o zaman, ama tabi beğenmeyen ve eleştiren arkadaşlar da var
-
@new_user Yeni baskısı çıktığında almayı düşünüyorum ben de.
-
@corleone geç kalmış olabilirsiniz, ben yayınevini aradım ağustos 15 dedi, başka kaynaklara da bakın derim
-
@new_user Baya geçmiş. İnsan Hakları, Anayasa ve İdare Hukuku kaynakları lazım.
-
Sayın Nohutçu ile bir sefer çay içmişliğim de vardır, artniyetli biri olmadığına inanıyorum. Ticari kaygıları var mı bilemiyorum, kaynakların fiyatının fazla olması doğru mu derseniz bir emek var ortada ve bunun fiyatına da emekçi karar verir. Üniversite eğitimi mükemmel olsun, devletimiz buna çabalasın da kimseye ihtiyaç kalmasın, şikayet yanlış odağa yapılıyor. Tek seferle kişisel analiz yapmamı mazur görün ama.
Kitaplarını yorumlama bahsine gelecek olursak 2016 yılında Kaymakamlık Kampı ile bir, bir buçuk aylık süre zarfında hazırlandım ve 62 aldım. Orta seviye birikimim vardı tabi. Hem İnsan Hakları, hem İktisat konusunda eksikliği ziyadesiyle fark ediyorsunuz. Ancak İdare, Anayasa söz konusuysa onun üzerinde bir kaynak tanımam.
-
@corleone bende ahmet hoca nin kanunnamesi var güzel fakat baskı hataları mevcut acikcasi themis çıkartırsa themis almayı dusunuyorum
-
Anayasa ve idare hariç diğer dersler çalışılabilir.Kitap beklemeye gerek yok.
-
Dostlar başvuru hala açılmadı sanırım
-
@fenecus yok hocam açılmadı acaba sisteme yüklenme saatimi var ki
-
Tahminimce saat 10.00 da başvurular açılır. Tamamen tahmin belli olmaz
-
Başvuru linki açıldı arkadaşlar hayirlisi olsun ins
-
hayırlı uğurlu olsun herkese