2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@amirim açıklama yok mu?
-
Gözümüz kulağımız sende.. @amirim
-
@esnaf61, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
70 net yapan kişi çıkmamışsa girenlerin çoğu fos demektir.28000 kişi de 400 kişi çıkmaz mı yahu ozmn bu sınav 2000-3000 kişi arasında geçer -geçmez tuhaf yani
Hep öyleydi hocam. 28 bine ne bakıyorsun sen "belli mi olur ya bakarsın nasibimizde vardır da kaymakam oluruz torpilimiz de hazır" düşüncesi ile bakanlar kurulunun halen aktif olduğunu zanneden binler girmediyse bu sınava ben hiçbir şey bilmiyorum.
-
Hocam 400.kisi 70 net yapamadiysa sanirim standart sapma uygulanacak, her soru katsayisi kac olur tahmininiz yahut analiziniz var mi?
-
@murky neden girer bu boş adamlar sınava aksiyon mu ararlar anlamam başka işleri yokta girdim demek için mi girerler boşuna işgal ederler orayı devlete mi yardım ediyorlar acaba sınav bahanesiyle
-
@mamacola en yüksek yapanı kim bilebilir ki
-
Birinciye göre katsayı hesaplamakta bir garip geliyor bana birinci 90 net yaptıysa, ikinci 75 yapsa atıyorum. Birinci arkadaş hastalanıp giremese bir çok arkadaş mülakata kalır 100/75 ten (70 barajı odaklı söylüyorum)
-
70 yapan dört yüz kişi çıkmadıysa buradaki 70 üzeri herkes mülakata mı kaldı şimdi? Valla elim ayağım birbirine dolandı şu anda
-
Merhaba forumu 1 yıldır dışarıdan takip ediyordum @amirim in haberini sormak için kaydoldum. Amirim???
-
@amirim söz sende
-
@amirim sadece şunu sormak istiyorum kac net yapan umutla beklesin
-
@amirim Hocam Behzat'ın teşkilatı bırakıp Tahsin'e küsüp çocuklara antrenörlük yaptığı sahne geldi aklıma sen böyle susunca https://m.youtube.com/watch?v=G3sKwPnVe3Q (argo içerir)
-
Ben twitter kullanmiyorum,dun hastanede bi teyze banada devletw gireceksin istedigin sey olacak hic endise etme dedi,bu teyzelerde olmasa beklemek zor
-
Ben demiştim 65 net
Ve 73 puanla kapatacak
Yine diyorum
At fava bekle gör -
@çölkaplanı hocam eğer bu doğru olursa sizden ve 65 67 civarı kapatır diyen herkesten özür dilerim. Daha önce böyle söyleyenleri eleştirdiğim için..
-
Arkadaşlar merhaba,
Netlerin sıraladığı bir liste vardı.Bu listede son durum ne? Paylaşabilir misiniz? Teşekkürler simdiden... -
@larendeli işte buna erdem diyoruz.. Yücelen sen oldun azizim.
-
sınav sorularının pdf'si var mı?
-
@jamey-osborne varsa bende alabilirmiyim
-
65 e kadar düşeceğini hiç sanmam