2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ronin güzel hocam, kıymetli hocam, değerli hocam kimsenin bekçilik yaptığı yok, kimseye sansür uygulandığı yok fakat bir bilgi veriyorsanız kaynak bekler insanlar, üslupta uygunluk bekler, sözlerinize inanmak için güven bekler bu yüzden tepki verilmesi normaldir ama cevaben saldırgan bir üslup kullanırsanız akıllarda soru işareti yaratırsınız.
-
@ronin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
geçmiş olsun 5 yıl geldi kesin yarın 14.00 de acıklanacak sınav 1 ay sonra basvurular uzayacak 5 yıl kamuda calısma sartıl getırıldı sınava yaklaşık 3 bin kişi basvurabılıyor
3bin kişi kimler onu da söyleseniz bari:D
-
@ronin sayın yetkili 3000 arkadaşın atamasını da toplu olarak siz yapsaydiniz bari. Yorulmasın kimse...
-
@ronin arkadaşlar böyle gereksizlere prim vermeyelim lütfen amacı bilgi vermek olsaydı geçmiş olsun diye başlamazdı cümleye majsadı moral bozmak
-
@ayran bu güzeldi:)))
-
@paretowilfredo Yav reis yok mu bu Ronnin arkadaşın IP’sinin uyuştuğu kimse.:)
-
@safitürk69 ya işin ilginç yanı ne ara böyle insanlar olduk hayretler içerisindeyim buralarda dolaşıp insanlarla dalga geçecek kadar kötü bir insan görmek duymak üzüyor..sadece burda da değiller her taraftalar..yazık..!
-
Arkadaslar affiniza siginarak bir dusuncemi dile getirmek istiyorum. Burasi paylasma tartisma platformu degil mi? Hakaret olmadigi surece neden herkese tepki veriyorsunuz ve en onemlisi forum oyle bi hal aldi ki eger sartlari uyuyorsa 5 yil sarti gelince sevinenler var uymuyorsa bunu dile getireni de linc etmeye calisiyorsunuz. Herkes fikirlerinde serbesttir. Yalansa yalan yorumsa yorum bilgiyse bilgi ne farkeder.
-
@ayran çok haklısınız hocam..kimse yorulmasın atamalar konusunda gerci yorulduklarini sanmiyorum ama..
Ya bu troll arkadaslar deli midir nedir?TAM EHLIYETSIZ gibi davranarak ellerine ne geciyor merak ediyorum -
@kaya87 hocam kizilan sey fikir degil.Yalan yanlis bilgilerle cok ciddi durumlar uzerinde beyanda bulunmalari.
-
Burda onemli olan en adilini istemek esit sartlarda yarismak ve haketmek olmali. Yeni mezunla 5 yildir kamuda calisanin ne farki olabilirki zaten mulakat bunun icin yok mu liyakati orda belirlesinler boyle ayirici sartlar koymasalar. Basarisiyla durusuyla karakteriyle hakeden ister 5 yillik olsun ister yeni mezun olsun onemli olan temsil edebiliyor mu bu onemli olmali devlet icin
-
@ladybug, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kaya87 hocam kizilan sey fikir degil.Yalan yanlis bilgilerle cok ciddi durumlar uzerinde beyanda bulunmalari.
ya gecmıs olsun dedım bana da gecmıs oldu ben 3 yıllık memurum kardesım
-
@ronin peki hocam bu bilgiyi nasil bu kadar net soyluyorsunuz?Onu aciklamaniz gerekir.
-
@ladybug eger inanmiyorsak gormezden gelelim
-
@kaya87 haklisiniz..ama bana kocaman bir tebessum ettirdi.
-
@ladybug ne guzel iste tebessum ettirmis. Tebessum cok hizli yayilir insandan insana en hizli gecen etki eden guzel seylerden biridir
-
@kaya87 bir fikir ya da yorum olsa kesin yargi iceremese insanlar bu kadar kizmayacak zaten..
-
@ronin peki hocam bu bilgiyi nasil bu kadar net soyluyorsunuz?Onu aciklamaniz gerekir.
amcam burokrat o dedı ınsallah amcam yanlıs bılıyordur
-
@ladybug acikladi amcasiymis bakalim yarin 14.00 e cok bi vakit yok.
-
@ronin anladim..iyiymis..ben piyasada taninan bir hocamizin yorumunu paylastim.Azicik linc edildim :)sizdeki iyi cesaretmis dogrusu..
Ama yarin hic olmadi diger gun belli olur.O zaman dogrulugu veya yanlisligi ciddi önem arz edecektir...Yanlis bir hukumse nasil bir zan altinda kalirsiniz bilemeyiz.