2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ömermuhtar buradaki yönetici dostlarımız @paretowilffredo ve @Agor idealist insanlar. Zaten başından beri itimadımız vardı. Çok sağlam olmasa haber yapmazlardı.
-
Sürecin sonuna doğru
https://youtu.be/kJ_7ELaZ7ak -
@ömermuhtar ve @Yakup-cemil hocalarım, teşekkürler ikinizin de yorum ve düşünceleri için. @paretowilfredo hocam da dün söyledi, duyduğu, gördüğü, bildiği şeyleri aktarmaya çalışan insanlarız biz. Yanlış çıkabilir, bir değişiklik olabilir, karar değişebilir ama güvenilir saydığımız herhangi bir şeyi ne aktarmaktan geri dururuz ne de yanlış çıkar mı diye çekinip kaldırır ya da geri adım atarız. İnşallah yarın burada bulunan herkes için hayırlısı olur.
-
@enteresanthink "umut tüccarlığı" "bol keseden atıyorlar" altını dolduramayacağınız seyleri böyle rahat yazmasanız keşke. Forumun ilk zamanlarından bu yana bu yakıştırmaları hak edecek hiç bir seylerini görmedim. Göreceğimi de sanmıyorum. Bazı vakıflar, bazı cemaat yurtları,wp gruplarında sınavları çok çok önceden haber edip biribirine organize olurken şurada hic bir yere mensup olmayan insanları bilgilendiren,duyumları paylaşan insanlara böyle ithamlarda bulunmak çok ayıp. Burada bilgi paylaşan arkadaşlara biraz minnet duyabilirsiniz. Bu sizden bir şey götürmez.
Burada duyumlarını paylaşıp bizleri bilgilendiren arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim. -
@onuktekin inslh duyum dogrudur kardeşim temennimiz o yönde
-
@onuktekin bu cok iyiydi
-
Arkadaşlar açıklanıyor gibi sonuclarçünkü kaymakamlık yazısı gitti osym stesinde takip edin
-
@enteresanthink duyum bu neticede. Duyumları aktaranlar karar verici pozisyonunda değiller. Bu haberdeki duyumdan farklı bir sonuçla da karşılaşabiliriz. Fakat bu durum bunu aktaranı ne umut tüccarı yapar ne de bol keseden atan sahtekar yapar. Geçmiş duyumlara,paylaşılan bilgilere bakıp bunları söylemek adil değil. Sizin sözleriniz çok yanlış. Bu kadar rahat söylenecek, yazılacak ithamlar değil bunlar. Böyle böyle insanlar bilgi paylaşmaktan,duyum paylaşmaktan yılıyor.geri duruyor. Siz demediniz ama başka biri duyumcu arkadaşa torpillisindir sen iması yapmıştı. Adam sınavla ilgili bilgi paylaşıyor ama karşılığı teşekkür yerine torpilli ithamı oluyor.
-
Arkadaşlar sına sonucu açıklanıyor gibi
-
@keyta25 kardeşim o gideli 1 saat oldu.
-
En kötü ihtimal ile son 23 saat, heyecan dorukta, beni de bir heyecan bastı nedense. Kendi sınav sonuçlarımı duyacağım zamanlarda bile bu kadar heyecanlı olmuyorum.
-
@agor geceleri mülakat sonucu görmeye ve uykusuz kalmaya alışmışız gündüz açıklansın artık
-
@yakup-cemil gündüz gece fark etmiyor sanırım buradaki insanlara.
-
@agor millet ösym yi f5 ler ben forumu f5 liyorum var olsun ty :))
-
trollcüm hadi yerine yat
-
@agor eyvallah dostum. Bekliyoruz gündüz gece
-
Ya Bismillah.
-
Açtık günü, Allah utandırmasın
-
Mülakata kalamayacağım fikrine herkesi ve kendimi alıştırdım zannediyordum,dünden beri karnim agriyo,kalbim yerinden fırlayacakmiş gibi icim icime sığmıyor,ben bu aşamada böyleysem kim bilir mülakat sonucunu beklemek nasıldır hayalini bile kurmaya kıyamıyorum, hele ki kazanmak...
-
Hayirli sabahlar olsun dostlar. Ise gitmek icin uyandim daha giyinmeden heyecanla foruma bakiyorum. Muhtemelen kazanmayacagim bu sinavi umarim hak edenler kazanir