TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

DİĞER
    kaymakamlık 2018
    589
    10069
    1754877
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kübra tezel @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi ***

• *doğru yanlışı götürecek mi yâni hocam **
      ? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • ?
        Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

A.g.e. idare hukuku
        Sayfa 146 son paragraf :
        Yukarıda kamu tüzel kişiliğinin kuruluşuna ilişkin yeni düzenleme ( yazar kamu tüzel kişiliğinin kanunla ve Cb kararnamesiyle kurulacagindan bahsediyor) aslında aynı maddenin ilk fıkrasında yer alan KANUNİ İDARE ilkesine getirilmiş bir istisnadır.

Sayfa 147 üçüncü paragraf:
        Kamu tüzel kişiliği, kanunla veya Cb kararnamesi yle kurulur. Olarak değişen ay 123. Maddesinin son fıkrasının yaşama fonksiyonunun genelligine ya da kanuni idare ilkesine istisna teşkil etmeyeceğine dikkat çekmek gerekir . Çünkü burada idari kurumlar olan ... diye devam ediyor .

Kitap yanlislik düzeyinde kendini aşmaya devam ediyor , 1 er sayfa arayla iki zıt bilgi ,
        Simdi burada savunacaklar olur , yazarin pesinden kosacaklar olur da dediklerime karsi cikarlar o sebeple aciklayayim Bu paylaşımlar neden yaptıgımı ; ben herhangi bir yerde hoca değilim , hiçbir kitap yazmadım , memuriyetten başka hiçbir kazancım yok o yüzden yanlış anlaşılmasın kitap hakkındaki eleştirilerim. Yazarin face geubuna yazmistim , bu kitapta bariz yanlislar var ivedilikle duzeltme pdf si yayinlamalari lazim diye , iletimimi kaldirdilar , sonra yazar ile arasi iyo olan birisine faceden yazdim , dediki haftasonu ders var soracagim bu işi , ama soran eden yok .
        Biz bu sınavlara canımızı disimize takarak çalışıyoruz , geçemiyor gunduzumuze katıyoruz , kendimizden feragat ediyoruz , en önemlisi ailemizden feragat ediyoruz , yani çok emek veriyoruz , sırf sen para kazanacaksın diye , biz emeğinizi harcayamayiz efendi , bakın inanin işin parasına pulunu değilim , kitabı yırtıp atacağım ancak bayram vesilesi ile kargo calismiyor kitap soyleyemiyorum , sen bizim emeğimızı kullanıyorsun efendi , yapma ... zaten bir sürü şeyle uğraşıyoruz sınavı mülakatı ayrı dert , o yüzden yapma ...
        evet iyi de olsa kotu de olsa yazarin bir emegi var haklisiniz , lakin EMEĞİMİZE SAYGİ GÖSTERMEYEN , EMEĞİNE SAYGİ BEKLEMESİN

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • ?
          Eski Kullanıcı @kübra tezel Son düzenleyen:

@kübra-tezel bu sınavda götürüyor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • C
            circassian @kuzeyinkızı Son düzenleyen:

@kuzeyinkızı aynen hocam resmen öyle duydum :))

• M
              morand Son düzenleyen:

arkadaslar geriye kalan zamanda insan hakları ve demokratikleşme çalısmk ıstıyorum fakat elımde hıc kaynak yok. pdf soru vs yardımcı olur musunuz.

... önce hayaller ölür, sonra insanlar

• M
                morand Son düzenleyen:

kısa cok detaya inmeyen ana hatlarıyla insn hakları ve demokratiklesme notları olan varsa dua ederim 🙂

... önce hayaller ölür, sonra insanlar

• T
                  Thorstein Veblen Son düzenleyen:

Dostlar elinde idari teşkilat yapısı notu olan yok mu ya da değişikliklerle ilgili ?

• I
                    idealistbiri Son düzenleyen:

Dostlar 65 net şimdi 65 puan mı ediyor birisi sunu açıklar mı @can-mavi @Aslan-Reyiz @paretowilffredo

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • O
                      optimumblue3 Son düzenleyen:

İzmirden Ankara’ya sınava gidecekler varsa yol masrafına ortak olabilirim ( bir nevi bla bla )

T B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • ?
                        Eski Kullanıcı @idealistbiri Son düzenleyen:

@idealistbiri açıklamaya göre öyle ediyor , tabi ham puan olarak , sonra da standart sapma ekle iyi ve nihai puan belirleniyor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • T
                          tiebout 2018 kpss @optimumblue3 Son düzenleyen:

@optimumblue3, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

İzmirden Ankara’ya sınava gidecekler varsa yol masrafına ortak olabilirim ( bir nevi bla bla )

Bla bla car'da o gün bol bol sinav yolcusu olur zaten hocam. Kolayca bulursunuz. Ama önemli olan calismis adamin arabasina binmek 🙂

• B
                            Bertuğ @optimumblue3 Son düzenleyen:

@optimumblue3, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

Hocam bulursan bana da haber ver :))

• I
                              istihbarat_mia Yasaklı @k.k. Son düzenleyen:

@k-k 4 yanlışın bir doğruyu götürdüğünü ve 60 değilde 100 kişinin alındığınıda hesap edersek 71 in biraz daha altına iner 67-68 bandında olur benim tahmince

L I 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                              • C
                                conmaynard Son düzenleyen:

67 net+standart sapma ile 73-74 puan ile kapatır diye düşünüyorum.Sınav kolay olursa 76-77 puanıda bulabilir.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • E
                                  enea @conmaynard Son düzenleyen:

@conmaynard bence 75 netin altını görmez

• L
                                    Larendeli @istihbarat_mia Son düzenleyen:

@istihbarat_mia sınavın zorluğuna göre değişebilir ancak ben de aynen böyle düşünüyorum.

Her şey hayalle başlar ve bunun temelinde inanç yatar, inanırsanız başarırsınız!

• B
                                      bulut Son düzenleyen:

Bu kitap yazan zatlar bu işin vebal gerektiren bir iş olduğunu fark etmeli. Burada o kitapda doğruluğuna inanarak sınavda yapılan 1 yanlış sadece 1 soru ile mülakat dışına itebilir insanları. Hiç kimse bu işleri 'aa mevzuat değişti yazık çocuklara hemen kitabı düzenleyelim' deyip Allah rızası için yapmıyor. O yüzden burada kitap yazarlarını savunanları hayretle okuyorum. Facebook'ta bakıyorum hocam da hocam. Ne hocası ya adamların tek dertleri ticari kaygı olmuş. Gerçi daha öncesinde de 3 cümle değiştirip 'yeni baskı' adı altında pazarlayan insanlardan ne bekliyorsak...

• B
                                        bulut Son düzenleyen:

Dün bir arkadaşıma kaymakamlık 75'ten aşağı kapatmazmış stres oldum dedim. Nasıl lan sınava girdin mi dedi. Yok ama forumda öyle diyorlar dedim baya güldük 🙂 Biraz erken değil mi sizce de?

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • I
                                          idealistbiri Son düzenleyen:

Bugün saat 2 gibi sınav giriş doküman bölümü açılabilir.

• I
                                            idealistbiri @bulut Son düzenleyen:

@murky taban 72-73 puan olur net bölümüne bakarsanız tahminimce 66-67 net mülakata bırakır.

• 1
                                            • 2
                                            • 121
                                            • 122
                                            • 123
                                            • 124
                                            • 125
                                            • 503
                                            • 504
                                            • 123 / 504
                                            • İlk ileti