TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

DİĞER
    kaymakamlık 2018
    589
    10069
    1754517
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      popescu Son düzenleyen:

27 Eylül Cumartesi..

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • G
        gencburokrat @popescu Son düzenleyen:

@popescu Perşembe kardeşim

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • P
          popescu @gencburokrat Son düzenleyen:

@gencburokrat doğru abi ekime bakmışım

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • Y
            y.oguz90 @aslasorma Son düzenleyen:

@aslasorma temenni o kardesim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Y
              y.oguz90 Son düzenleyen:

Face grubunda bir arkadas her sorunun esit degeri olacak sapma yok 70 net 70 puan yazmis 2014'te oyle oldu yazmis

? K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • ?
                Eski Kullanıcı @y.oguz90 Son düzenleyen:

@y-oguz90 peki acaba o sınav ilanında adaylar 70 puan barajını geçmesi gerekiyor vs diyor muydu ? Yani hem sapma olmazsa hem de 70 barajı olursa mülakata 300 kişiden fazlası kalmaz

Y Kaya87 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • ?
                  Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Testteki doğru cevap sayısı adayın bu testten aldığı ham puanını oluşturacaktır. Testteki her sorunun puan değeri
                  aynı olmak üzere, yüz (100) tam puan üzerinden değerlendirme yapılacaktır. 100 tam puan üzerinden 70 ve daha
                  yüksek puan alan adaylar, en yüksek puanlı adaydan başlanarak puan sırasına konacaktır. 70 ve daha yüksek
                  puan alan adaylardan, ilan edilen kadronun (60), 4 katı olan 240 aday mülakata katılmaya hak kazanacaktır. 240.
                  adayla aynı puanı alan diğer adaylar da mülakata katılmaya hak kazanacaklar ve İçişleri Bakanlığı tarafından
                  yapılacak mülakata çağrılacaklardır.

Yani 2014 ilanı ile bizim ilan arasında belirgin fark var , o sınav ilanında her şey belli

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • ?
                    Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi standart sapma olmayacak olsaydı yukaridaki gibi açıkları, ancak bizde de her soru 1 puan anlaşılan , gy gk ile alan arasında katsayı farkı yok , her doğru sayisi 1 puan olmak üzere ham puan hesaplanacak sonra da sapma eklenecek bence

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • K
                      karakalpaklı Son düzenleyen:

En sıkıntılı dönem olan sonuç bekleme dönemi başlamış. Geçen seneden az çok muhabbetimiz olan arkadaşlar var, umarım başta onlar olmak üzere herkesin gönlüne göre olur.

Allah Namus Vatan Ittihad

Gökbörü

kamikaze 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                      • Y
                        y.oguz90 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi hocam gruba uye degilsiniz sanirim 70 baraj olayini arkadasa sordum tam olarak yazdigida su
                        http://i.hizliresim.com/Z3B1vV.png

cevatcobanli444 ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • Y
                          y.oguz90 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi sanirim 70 i gecemeyen kazanamayacak hocam insallah oyle olmaz 1.yi 100e tamamlayip o sekilde sapma gelir aksi halde dediginiz gibi 400 kisi tamamlanamayabilir. Bizim sinavda gk-gy alan farki zaten yok

• K
                            kadr @makif34 Son düzenleyen:

@makif34
                            Tanin
                            Tür
                            Gazete
                            Kuruluş tarihi
                            1908
                            Dil
                            Türkçe
                            Son yayım tarihi
                            1947
                            Genel merkez
                            İstanbul

İkdam, 5 Temmuz 1894 ve 31 Aralık 1928 tarihleri arasında İstanbul'da yayınlanmış günlük siyasal gazetedir.

Vakit, 1917 yılında yayın hayatına başlayan ve 1934'e kadar bu adla, 1934 yılı Ekim ayından 1938 yılı Aralık ayına kadar Kurun, 1948 yılı Ocak ayından 1949 yılı Aralık ayına kadar ise Yeni Gazete adıyla İstanbul'da yayımlanan günlük gazete.

Tasviri efkar Şinâsî tarafından yayınlanan gazetenin ilk sayısı
                            Kuruluş tarihi
                            1862
                            Dil
                            Osmanlı Türkçesi
                            Son yayım tarihi
                            1925

Albayrak Gazetesi ilk defa 1 Mart 1329 (14 Mart 1913) de İttihat ve Terakki Fırkası tarafından yayınlanmaya başlamıştır.21 Şubat 1921 tarihli ve 132 sayılı nüshasıyla ömrü tamamlanmıştır.(erzurum)

Tamamen soruyu anlayamamamdan kaynaklaniyormus,aslinda bu gazetelerin hepsi hem mondrostan once hemde sonra varmis iste benim error verdigim noktada buydu aslinda uc gazetenin mondrostan sonrada var oldugundan kesinlikle emindim ,iste istanbul anadolu ayrimini cakamadim sinavda fazla bilgi sorudan etti beni ,soru yapici mondrosu katmasa bir sey yoktu 🙂
                            Aslinda soruyla ilgili hic bir sey bilmesem albayrak secenegini isaretlerdim ,mesela kadin haklari konferansini bilmiyordum ve ankarayi isaretledim cunku bagiriyordu ,ayni bunun gibi
                            Ben bu sinava bir ay calistim calismasamda ayni neti yapardim heralde cunku can sikacak kadar fazlaca bi sorunun calismayla falan alakasi yok resmen sallamaya tesvik

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • P
                              Pirinçkimirinçki @gncfb Son düzenleyen:

@gncfb, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@pirinçkimirinçki gül bakalım o kadar eminsin netlerinden peki benim netim 67 ama 60 65 arası net yapan arkadaşlarda mülakata girecek dikkat et dediğim aralıkta olmayasın 👈

netlerimden emin olduğum için değil, 73-74 netin altında kapatacağına ihtimal vermediğim için. Umarım senin dediğin gibi olur.

• cevatcobanli444
                                cevatcobanli444 @y.oguz90 Son düzenleyen:

@y-oguz90
                                2014 ilanında her soru eşit gibi bişey yazıyor ama bizim ilanda yazmıyor öyle bir şey.Keyifleri nasıl istiyorsa öyle yapacaklar bence . En güzeli öyle olur.

Nusret Mayın Gemisi

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • D
                                  derzulya @cevatcobanli444 Son düzenleyen:

@cevatcobanli444 iyisi mi şu başlığa bişey yazmayalım herkes biraz rahatlasın bence sorular sorular bitmiyor ama bizi bitiryor be hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • Kaya87
                                    Kaya87 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@y-oguz90 peki acaba o sınav ilanında adaylar 70 puan barajını geçmesi gerekiyor vs diyor muydu ? Yani hem sapma olmazsa hem de 70 barajı olursa mülakata 300 kişiden fazlası kalmaz

Kesinlikle katiliyorum.Her net 1 puan ise eger bu sinavi 400 kisi gecemez gibi görunuyor. Cok acimasiz olur çünkü 67 ile 72 arasi muhtesem bir yigilma var.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • L
                                      Larendeli Son düzenleyen:

İlk 400 e gireceksiniz ama çeyrek puanla, yarım puanla, bir puanla liste dışı kalacaksınız.. Düşünmesi bile zor Allah kimseye yaşatmasın..

Her şey hayalle başlar ve bunun temelinde inanç yatar, inanırsanız başarırsınız!

• K
                                        kafdağınınarkası @y.oguz90 Son düzenleyen:

@y-oguz90 benim 2014 te 61 doğrum vardı 76 puan geldi

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • K
                                          kafdağınınarkası @kafdağınınarkası Son düzenleyen:

@kafdağınınarkası birinciyi 100 puana tamamlayacaklar

• K
                                            kafdağınınarkası Son düzenleyen:

Birinci 2014 te 73 doğru yapmıştı

• 1
                                            • 2
                                            • 299
                                            • 300
                                            • 301
                                            • 302
                                            • 303