GUY SAKARYA
-
@davetsiz bende o civarda bekliyorum hocam hatta 76
-
74e düşer gibi. Bakalım..
-
@ikircikk nereden bu kanıya vardınız? 74 sanki az gibi geldi bana
-
@davetsiz İstanbul yazan arkadaşların daha yüksek yapacağını düşünüyorum. Gördüğüm, konuştuğum kadarıyla İstanbul 78-9 civarı olursa Sakarya da 75-4 olabilir. Tabii sadece iyimser bir tahmin..
-
@ikircikk size katılıyorum 75i geçmeyecek gibi sanki
-
Valla facebook daki kpss a grubu sayfasına bakılırsa masallah 83 den aşağı yapan yok.
-
@davetsiz 83 mü? Ben ve Sakarya'yı yazan 2500 arkadaşım 85 üstü yaptık
-
@no33 aynen öyle en az 10 kişi yazmış ben de çok şaşırdım. Biri 90 yazmış hatta
-
@davetsiz biliyorsun genelde çok oluyor sınav sonrası böyle şeyler. Yine de temkinli olmak isterim ama 40 kişi kalacağız, su güne kadar Sakarya yazanlar bile ortalıkta yoktu, birden nerden çıktılar?
-
@no33 bilmiyorum abi grupta gördüm işte. Benim tahminim zaten 77, sıkıntı yok. Inşallah daha fazla doğru ile kapatmaz temennim bu yönde
-
@davetsiz abla desen daha iyi olur.. senin dediklerinle bir derdim yok zaten. Ben insanlarin dediklerine yorum yapiyorum. Hakkinda hayirlisi olsun
-
Çok yüksek kalmaz beyler ve hanımlar. 75 üstü yapan her halükarda mülakata kalma ihtimali var. 80 ve üstü kalacak il sayısının çok olmayacağını düşünüyorum.
-
Peki sizler kaç yaptınız? Kendi aramızda bir ölçüp tartsak mi
-
Valla ben 80 saydım. Ne aşağı ne yukarı
-
Bende 83 diyorum kendime bütün ikilemli soruları yanlış kabul ederekten.
-
80-85 arası bekliyorum
-
Grupta yayınlanan listeye göre 6 yanlış ama kendime göre 10-15 arası yanlış.
-
Umarım 80 üstü kapamaz ya yine de insan korkuyor
-
ülkem sınav konusunda pek değişmiyor... sınav sonrası ÇOK YAZAN oluyor..mülakatlarda hiç konuşmayanlar oluyor:) konuşanların da %10 u... ortalama rakamlar...4 5 tane çok konuşanlardan olur 30 tane hiç konuşmayanlardan olur.. konuşanlar iyi beklediği için de konuşuyor olabilir...(sözüm meclisten dışarı elbette) ama unutmayalım kpss puanı kullanırken dönen muhabbetler ortada geçmişte canlı iken, kimin ne dediğine bakmamak lazım... kanımca böyle de hiç devam etmeyecek.. bu ayıklanma olmadığı sürece forumlarda sosyal medyada takip etme işi de imkansız hale geliyor, ciddin çok boş muhabbetler dönüyor...
-
@refik-soydam 70 bekleyen adam yazmaz , 96 bekleyen adam da yazmaz. Bizim gibi 80 üstü veya 80 i zorlayan insanların yazması normal