GUY SAKARYA
-
@davetsiz 76,81 ile hiç değiştirmeden tercih ettim
-
burası sürgün yeri midir nedir neden kimse buraya kelam yazmıyor?
-
Hepimize hayirli olsun
-
hayırlı olsun... sessiliğin nedenleri belli oldu... burası hiç tercih edilmiyor belli ki...
-
bu başlıkta bulunan arkadaşlarla mülakatta görüşmek dileğiyle
-
Hadi bakalim. 3. Girişim memlekete..demekki buraya nasipmişiz
-
@davetsiz Öncelikle herkes için hayırlısı olsun dilerim..
Hocam önceki girişlerinizde kurum sınavları kaçla kapatmıştı hatırlıyor musunuz? -
@ikircikk 2014 82, 2017 79 puan
-
@ikircikk diğerlerinde sakarya için degil bursa ve istanbul için girmiştim. Virgül koymayınca yanlış bir anlam çıkmış. Sakaryaya ilk defa giriyorum
-
Her ilde başkanlık olmuyor. Sakarya'da başkanlık var mı acaba varsa nerede oralı arkadaşlar söylese
-
@no33 tam sakaryanın merkezinde. Çark caddesinin başında. Meşhur orhan camii karşısı.
Fuat cebesoy diye geçer -
Sakaryayla alakası olmayıp sakarya için sınava girecek arkadaşlar, neden sakaryayı tercih ettiniz? Buna etkenler nedendi?
Şimdiden mülakat için prova olsun sizin için:)
Çünkü %90 bu soru size mülakatta sorulacak -
@davetsiz Geçen sene de Bursa yazmistim taa Karadeniz'den mülakatta bana hiç boyle bir soru sormadılar Benim ablam orada, annem Izmit'te. Bildigim yer ayrica yapilan spekulasyonlar nedeniyle cidden korktum. Ankara istiyordum oysa..
-
@davetsiz Oglen yemek arasinda Big Cake'de pasta yerken falan hayal ettim kendimi
-
Sakaryalı olmayıp yazan kaç kişi var acaba
-
@alen konyadan katılıyorum:)
-
Sakaryadan 17 'sinde yola çıkıyorum özel aracımla katılmak isteyenlerle görüşelim masrafları bölüşelim git gel ankara 6 saat
-
77 ile kapatır sakarya diye tahmin ediyorum
-
sakarya çok sessiz:D
-
@davetsiz Zannetmem