GUY 2018 AYDIN
-
Kimler yazmayı düşünüyor puanları alalım bir fikir oluşur herkesin kafasında . Ben 85.6 puan ile yerimi alayım
-
Herkes harıl harıl çalışıyor galiba burayı yazacaklar çok gizemli
-
Bende yazmayi dusunuyorum 86.10 ile hayirlisi olur insallah ama daha kesin karar vermedim
-
81,8 ile Denizli yazmazsam burayı yazarım
-
@shanks buralar çok sessiz korkutuyor
-
@kuşçubaşıeşref Fırtına öncesi değildir inş.
-
kesinlikle fırtına öncesi, ege illerinin düşük kapatma ihtimali var mı ki :S
-
@bbfacedasz düşük küçük olayını tahmin etmek zor da buranın bu kadar sessiz olması çok garip diğer illere nazaran
-
82.8 ile her an gelebilirim aranıza ama kararsızım çok Muğla’da cezbediyor aydında güzel hatun desen İstanbul’da Orayıda yazabilirm durumlar vahim
-
@herhangibiri senin durum sıkıntılı hocam
-
@herhangibiri, içinde söyledi: GUY 2018 AYDIN
82.8 ile her an gelebilirim aranıza ama kararsızım çok Muğla’da cezbediyor aydında güzel hatun desen İstanbul’da Orayıda yazabilirm durumlar vahim
ikisi de çok güzel şehir.
-
Şurası hareketlenmeli tercihini benim gibi aydın yazanlar kimler
-
@kuşçubaşıeşref aydın Muğla arası gitgeller var kafamda ama aydın yazacağım gibi
-
@bybredd memleket nere hocam
-
@kuşçubaşıeşref tire dostum
-
@kuşçubaşıeşref senin ?
-
@bybredd ben de odemisliyim sıralamanız kaç acaba? Ben de izmir aydın manisa ucgenindeyim
-
@swl35 vay memleketli Ege lisans damıydın. 6000 deyim ama 1500 üzeri önümden gitmiştir 4500 gibi düşünüyorum suan
-
@bybredd evet hemşehri çıkmak ne güzel yok ben izmir murat ta idim. Benim sıralama 5600, geçen izmir mulakatindan elendim gönlüm yine izmirden yana yazsak çok mu risk alırız siz izmir düşünmüyorsunuz sanırım?
-
@bybredd ben alışkanlıktan " siz" dedim samimiyetsiz gibi durmak istemem sonuçta koca forumda memleketlimi bulmuşum: )