İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@davetsiz başkan gelemedim yaw. İşler yoğun izin almak hayal bu işyerinde. Bayramdan dolayı baya sıkıntılı. Senle tanışmak isterdim yoksa
-
@busonolsun 3.200. ilk iki ay 2100.
-
@ltfye hocam sen onu nerden sormustun burdan mi? Yani burayi mi takip etmisler
-
@1umut aynen
-
@fişek-morgen uzman yard. için mi ? Geçmiş sayfalarda geçen sene büro personeli olarak başlayanların maaşını 3200 olarak yazanlar olmuştu da
-
@ltfye, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
Ay ben şok şimdi düşününce aklıma geldi kıyafet olarak ne giysem diye soran sen miydin diye sordular bende yok dedm ama benmisim ya rezil oldum ya
Bana da direkt davetsiz dediler ufak bir dumura uğramadım değil buraya okuyorlar hepsine selam
-
@fişek-morgen, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@davetsiz başkan gelemedim yaw. İşler yoğun izin almak hayal bu işyerinde. Bayramdan dolayı baya sıkıntılı. Senle tanışmak isterdim yoksa
Başka yer başka zaman kardeşim.
-
@davetsiz aaaa:))
Yaaa hazir yeri gelmisken hepsine saygilarimi sunuyor seneye de bi alima cikmalarini ve mumkunse beni ise almalarini bekliyorum️️ Simdiden hepsine tesekkur ediyorum️️
-
Valla bende hepsine burdan selamlar gönderiyorum hepsi çok tatlıydı masallah :)) hemde zekiler valla benim yazımı bile unutmamslar saygılar selamlar en kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle :))
-
-
Hepimizi nota atış bilmeleri de biraz show bence bende saygı ve selamlarımı iletiyorum yeri gelmişken.heyecanımızı mazur göreceklerdir umarim:)
-
Deşifre olmuşuz demek
-
Bugün mülakata katılacak arkadaşlardan Forum'da kimse yok sanırım
-
Daha erken belki bi kaç saate yazan olur ay keşke hemen yarn sonuçlar açıklansa. İlksan ailesi hepinize selam olsn
-
Ne zaman açıklanır ki
-
@keynesinruhu ne zaman açıklanır bilmiyorum ama tahminim 20 gün.
Tabi bizim nöbet akşam 5 den sonra başlar orası ayrı -
20 ise çok iyi
-
20 çokmuş ya bayramdan hemen sonra açıklansın ben sabredemem
-
Benimde bugündü mülakatım komisyon çok güleryüzlü ve sıcaktı kurumdaki çalışanların hepsi çok iyiydi zaten özelliklede çaycı abi baya soru sordular banada iktisat maliye hukuk ama gayet güzel geçti yani çıkarken görevliye sordum ne zaman açıklanır diye bilmiyorum ama bayramdan sonra dedi
-
@ucanbalon aynen valla çay ve su ikramları on numaraydı hepsi çok güler yuzluydu artık kısmet diyelim ben şahsen heycandan konusamadm boyuna güldüm ama bakalm hayirlsi olsn