İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@herhangibiri
Harbiden öyle, biliyorum diye hepsini geçiyorum bi bakıyorum kitap bitmiş, aynı yerde dönüp duruyoruz -
@keynesinruhu, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@herhangibiri
Harbiden öyle, biliyorum diye hepsini geçiyorum bi bakıyorum kitap bitmiş, aynı yerde dönüp duruyoruzValla masallah size. Ben bir askere gidip geldim bütün konuları unutmusum. Tekrar oturup çalışmak da çok zor geliyor. Guy a bile yalandan gidiyorum gibi hissediyorum kazanmam supriz olur. Herkese başarılar.
-
@davetsiz
Hocam ben kitabı parçalayıp cebime koydum askerde de ders çalıştım ama yine karavana -
Atanmışız çok şükür arkadaşlar var mı aranan
-
@herhangibiri nasıl yani açıklandı mı
-
@herhangibiri arayıp mı haber verdiler başka aranan var mı
-
-
@hayal9 aynen hocam
-
@herhangibiri şükürler olsun ben de kazanmışım allah utandırmasın
-
@hayal9 hayırlı olsun kardeşim
-
Bu da olmadi
-
Asilden gitmeyen olur mu ki
-
Çok şükür 3 yıldan sonra rabbim referanssız alan bir kuruma denk getirdi. bin şükür
-
Benim de olumlu oldu arkadaşlar kazanan arkadaşlarıma başarılar diliyorum olumsuz olan arkadaşlarıma da umudunuzu yitirmeyin diyorum elbet bir gün olacak azimle çalışmayı bıtrakmayın sakın;)
-
Benim de oldu, kazanan diğer arkadaşları tebrik ediyorum.
Ayrıca umudu yitirmeyin kesinlikle 8. Mülakatımdı, 2015 mezunuyum peşini bırakmamak gerekiyormuş -
@yasaklı Çok sevindim kardeşim Allah utandırmasın. Hayırlı olsun.
-
@baumol Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim:)
-
@yasaklı Hocam tebrik ederim Allah utandırmasın yeni görevinde
-
Kazanan arkadasları tebrik ediyorum hayırlı olsun ilk gün giren tüm arkadaslar kazanmış sanırım puana göre sıralamışlar gercekten hakkaniyetli bir kurum ama keşke mülakat yapmayıp bizide yormasaymış oraya kadar
-
@keynesinruhu, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
Bayramdan önce sonuçları açıklasalar ne kadar güzel olurdu
bu arada keşke 10 ton som altın falan isteseymişim