İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@ucanbalon adını ağzıma almadım oysa ki
-
@ltfye bana sordular Lütfiye ortalayıp excelde yazdırdılar onu söylemeyi unuttum kusura bakmayın
-
@herhangibiri excel de nasıl yaziliyo ya Word de değil mi ay ben onları tamamen unutmuşum tam olrk kurumun açılımı ne dün tarihçesini baktm da ilkokul öğretmenleri sağlık ve sosyal yardım sandığı galiba
-
@ltfye abartmayın artık isterseniz bu kadar basit bir şeyi googla ilksan yazınca bile çıkıyor uzatmanın anlamı yok. ayrıca verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar umarım hak edenin hakkın yenmez..
-
@yasaklı hocam ilk mülakatım olduğu için çok gerginim ve korkuyorm kusura bkmayn herşeyi sorup duruyorum herkse başarılar
-
@ltfye ilk olduğunu bilmiyordum özür dilerim biraz fazlaca abarttım empati yapınca haklı olduğunuzu düşündüm şu an:) aklınızda bir şey kalırsa son yazdığıma aldırış etmeden çekinmeden sorun lütfen..
-
@ltfye hocam kurumun sayfasını tekrar gözden geçirin özellikle ikraz ve yardım yapılan konu başlıklarına göz atın derim sorulabiliyor
-
@yasaklı anlayışınz için teşekkür ederim
-
@hayal9 tamam hocam çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
-
@ltfye ne demek ️ Amin inşallah
-
Nasıl gidiyor arkadaşlar gelmeyenler var mı acaba bugün de ?
-
@hayal9 1 kişi gelmedi selin tekin sanırım o da
-
Bu grup neden böyle yav dün gelenler zehir gibiydi dediler sanki puana göre sıralama olacak arkadaşlar yarın ki arkadaşların işi daha zor
-
Bana da bugun aynı seyi soylediler dün gelenler zehir gibiymiss..
-
@yasaklı hadi yaa ne sordular peki size
-
@ayse_furkan sizede neler sordular hocam
-
@yasaklı, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
Bu grup neden böyle yav dün gelenler zehir gibiydi dediler sanki puana göre sıralama olacak arkadaşlar yarın ki arkadaşların işi daha zor
Allah Allah
Neden böyle söylediler hocam sizce? Sorulan sorulara cevap mi veremediniz yoksa genel bir durgunluk mu vardi? -
Bir de arkadaşlar başka sınav mülakat bekliyor musunuz şeklinde soru geldi mi size de?
-
@ucanbalon aktifi ve pasifi duzenleyici hesapları sordular ornek veriniz dedi 3 tane daha muhasebe sorusu sordu.muhasebe sorularına cevap verdim.ülkemiz icinde bulundugu durumu daha önceden de yasadı bunlarla ilgili bahsedin ve alınan kararlar nelerdi dedi orda biraz duraksadm.hukuk devleti ne demek 1 cumleyle acikladm.exel world basit islem sordu yaptim.aklima gelmiyor birkac soru daha vardı...
-
@yasaklı allah allah neden böyle demişler ki şaşırdım açıkçası