İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@yasaklı, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
listede guy olan arkadaşlar var bunların amacı nedir sizce? kaç gündür düşünüyorum neden yani guy olmuş birisi neden başvurup bunun mülakatına katılmak ister. bilmiyorum belki de hiç gelmeyecek mülakata ama amaç ne?
Buna inanmak dahi istemiyorum. Inşallah doğru değildir. Yarın mülakatta hepimize bol şans..çıkınca yazarız..
-
@yasaklı, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@1umut kesin ve net bir kişiden eminim diğerinden emin değilim. ve aynı gün mülakata giriyoruz laflarım hazır... @hayal9 hocam guy olan birisinin tekrar girip guy olmak için belki önemli sebepleri vardır ama burada sebep ne olursa olsun geçerli bir şey gelmiyor aklıma gerek maaş gerek özlük hakkı ne yani 657 den vazgeçip iş kanununa göre çalışmak istemek nasıl bir gerekçe gerektirir
Hocam halkbank gibi ise orda çalisan bir tanidigim 657 den buraya gecenler hala 657 tabi gibi çalisiyor diyordu.ama tam ayrintisini hatirlamiyorum.guy a göre kismen avantajlari var ama guy birakilip bence buraya gidilmez.ama bazı insanlarin mantığını cözemiyorum.şu gözler üst kurulda çalisan Birinin daha alttaki yere geçtigini gordu(geçen kişi heryeri üst kurul gibi şartlar saniyormuş,geri başka biryere gecemedi bu arada )o yuzden acikcasi insanlari sorgulamiyorum ilber ortayli gibi cahil diyorum
Mulakatlarda gazaniz mübaret olsun,bilmediğinizi attırsın,attıgınızı tuttursun -
Mülakata giren arkdslar ne sordular acaba yrn heycandan bayilmazsam iyidir
-
evet arkadaşlar bu kadar uzun sürmüş olamaz artık çıkmışsınızdır dökülün bakalım nasıldı ortam kaç kişi kaç dakika vs vs..
-
@yasaklı emin ol sürüyor
-
@davetsiz hayda 13:00 e geri dönüş bileti almıştım iptal edeyim bari onu olmadı. 14 kişi değil mi bugün yahu napıyorlar acaba içeride bu kadar zaman:) siz girmediniz mi hocam henüz?
-
Bnde merak ettm ne kadr sürüyo ki ne soruyolar kaç kişiler valla sistim
-
Benim mülakatım 15 dakikadan biraz fazla sürdü.Güncel konulardan konuştuk.Duyunu umumiye ile ilgili bir soru geldi.Kapitülasyonlarla ilgili bir soru geldi.idare hukukundan bir soru geldi.Maliye politikaları ile ilgili konuştuk.Excelden bir toplama işlemi soruldu.İşallah bu sefer hakettiğimiz sonuçları alırız.Kurumda çalışanları çok sıcak kanlı.İşallah artık emeklerimizin karşılığını alır hakettiğimiz yerlere geliriz.Artık burdan da bu puanla elenirsem geleceğimi hiç iyi görmüyorum bunca emek boşa gider.En çok hakedenlar kazansın sadece burada değil her yerde hak edenler gerekli liyakata sahip olan insanlar bileğinin hakkıyla bir yerlere gelsinler.Herkese başarılar diliyorum sorunuz olursa cevaplayabilirim.
-
Arkadaşlar yaklaşık 15 dakika sürüyor, içeride 6 kişilerdi sanırım. Ortam gayet güzel hem çalışanlar hem komisyon oldukça güleryüzlü davrandı. Sohbet havasında ilerliyor sizin iyi olduğunuz alanı soruyorlar ona göre bi kaç soru geliyor ama zorlayıcı değildi. Orada kalıcı olup olunmadığına dikkat ediyorlar sorular buna yönelikti. Bazı arkadaşlara excel veya word de basit işlemler yaptırmışlar. Şimdiden herkese başlarılar
-
Soruları yazmayı unutmuşum enflasyon nedir, neden olur ? Şuanki ekonomik durumun düzeltilmesi için uygulanması gereken maliye politikası nedir ? Etabli sorunu nedir ? Bir de ilk kez duyduğum bi şey soruldu inanın anlamadım söylenen kelimeyi o yüzden yazamıyorum:) Mezun olunan bölüme yönelikti bi kısmı bi kısmı da sizin seçtiğiniz alana yönelikti
-
Hafif bi korktum sanki baya baya soru sormuşlar ben sohbet havasında sandim smdi cevap da veremem kalırm öyle olduğum yerde ya
-
@ltfye hocam hiç stres yapmayın zaten soruya doğru cevap vermeniz değil ölçüt nasıl cevap veremediğiniZ önemli yani kem küm etmeyip düzgünce biliyorum ama şu an hatırlayamadım deyip geçin
-
Benden öndeki arkadaşların bayağı uzun sürdü. Benim nispeten daha kısaydı. Hangi alanda iyisin oradan soralım dediler sağolsunlar ama konulardan o kadar uzaklaşmışım ki çok istediğim gibi cevaplar veremedim. Ekonomi ve maliyeden toparladım biraz.bana tarihten soru sormadılar alandan geldi hep. Günlük yaşantımdan da geldi sorular. Kurumdaki herkes çok güleryüzlü sıcakkanlı bunu mülakatta da dile getirdim hepsinden Allah razı olsun. Çok yardımcı oluyorlar. Umarım sonu güzel ve hayırlı biter.
-
Hiç korkmayın güleryüzünüzü eksik etmeyin yeter bence gidince göreceksiniz çünkü çalışan herkes oldukça sıcakkanlıydı. İyi olduğunuz alan neyse temel şeylere bi göz gezdirin ya da mezun olduğunuz bölümle ilgili şeylere ama en sık duyduğum şey enflasyon ve maliye politikaları sorusuydu aklınızda bulunsun
-
Bu arada bugün 3 kişi katılmadı
-
@davetsiz hocam 2 kişiydi sanırım
-
@hayal9, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@davetsiz hocam 2 kişiydi sanırım
Pardon 3 kişiydi haklısınız
-
Sonradan geliyor aklıma parça parça oldu kusura bakmayın. Bana sorulan diğer sorular: Bilanço ve gelir tablosu nedir ? Bilançoda neyi görürüz gelir tablosunda neyi görürüz ?
-
@hayal9 siz muhasebede mi iyiyim dediniz
-
Ben iktisat mezunuyum ama hukuk da ıyiym diyim bari çünkü iktisattan çok korkuom artı paylaşmlar için çok sağolun arkdslar hepimz için hayirlsi olsun bu arada ilksanin açılımı neydi ya onu da sorarlar gibime gelio