İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
Eskişehir’den gidicek arkadaş var mı varsa beraber gidelim araçta var isterse benzin atar gideriz istersehızlı trende olur farketmez
-
@herhangibiri yalnız ayın 13 ü olucak
-
@herhangibiri ilk 14 'ün dışındakileri kabul etmiyorum diyorsun
-
@davetsiz aynen kardeşim
-
Arkadaşlar diyelim işe başladık daha sonra bir kuruma atandık işten ayrılma sureci nasıl bir ücret ödemek gerekiyor mu biliyor musunuz?
-
Ben de tam olarak maaş ne kadar bunu merak ediyorum. Net bir şey söyleyecek yok mu?
-
@davetsiz son alimda girenler 3bin demisti hocam. Ilk iki ay yarim maasmis
-
Mülakat için özel olarak hazırlanmamız gereken şeyler var mı sizce ?
-
@hayal9 excel word de bişeyler yaptırıyolarmış sanırım öyle yazmıştı birisi
-
Biraz excel çalışıp girmek faydalı olabilir. Onun dışında ekstra bir durum gerek görmüyorum ben.
Word de zaten yazı yazdiriyorlarmış. Word de toplama çıkarma işlemini sormuşlar -
@davetsiz excel de toplama çıkarma olacak..
-
@davetsiz alan soruyorlar mı acaba daha önceden mülakata katılan kimse de yok ki bilgi verecek
-
@hayal9 yok hocam sanmıyorum alan sorcaklarını adamlar öğretmen en fazla genel kültür sorarlar
-
Arkadaşlar @Leviathan arkadaşımız daha önce mülakata katılmıştı. Biraz kendi alanımızdan daha çok genel kültür ağırlıklı sorduklarını söylemişti
-
Ben mülakata giremiyeceğim arkadaşlar benim için kpss ve kurum sinavi sureci bitti,4ay sonra başka kurumdan imkansiz yerden yedekten sıra geldi
-
@asdfghjkl
Hayırlı olsun hocam tebrik ederim -
@keynesinruhu eyw hocam şoku atlatamadim,darısı diğer arkadaşların başına
-
@asdfghjkl çok sevindim sizin adınıza yaa ne kadar güzel bi duygudur hayırlı olsun :))
-
@asdfghjkl vaay hayırlı olsun. Hocam buradaki puanınız kaçtı acaba? Ve hangi kuruma girdiniz paylaşabilir mısınız?
-
İnşallah