İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
Ben 2500 verseler de razıyım işsizlik tüketti beni
-
Biz girsek maaşlar düşer zaten merak etme Lütfiye 3300 olan maaaş 2500 e döner veya vergi dilimine girmeyen maaşlar biz kurumdan adımımızı atarsak dilime girmeye başlar
-
Ücret falan artık umrunda olmuyor insanın bir saatten sonra..özellikle benim gibi artık 3 yılı doldurmuş bir sürü mülakattan elenmiş kişiler beni daha anlayacaklardır. Sadece emeğimin karşılığını alıp atanmak var aklımda.
-
Geçen yıl 22 şubatta başvuru bitmiş, 2 martta mülakat listesi açıklanmış. Mart ayının sonunda mülakatlar yapılıp bitmiş. 24 nisan'da nihai liste açıklanmış.
-
@herhangibiri valla ben varsam herşey olabilir gittiğim yeri kurutuyorm malesf :))
-
Var mı bi gelişme arkadaşlar
-
@herhangibiri şimdilik yok
-
@davetsiz, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@hayal9 başvurular elektronik ortamda olmadı. Tek tek dosyaları ve puanları inceleyecekler. C.tesi pazar zaten çalışmıyorlar. Haftaya cuma gibi tahmin ediyorum ben.
Evet guy dguy derken arayı soğutmayalım ilksan ile..yarın inşallah açıklanacağını düşünüyorum umarım daha fazla uzamaz
-
@davetsiz hocam icime size sanki burasi olcak gibi doguyor ya:)
-
Burdayız yaşıyoruz savaşıyoruz bekliyoruz :))
-
Her puan türünden en yüksek puanlı 2 kişi alsalar..biri kadın biri erkek olsa..p14 te 80 e düşse..belki bir umut..yoksa maliye puanlarıyla kapatır zaten haksızlık
-
@1umut, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@davetsiz hocam icime size sanki burasi olcak gibi doguyor ya:)
Kardesim Allah razı olsun ben hep hayırlısını isterim olacaksa da olmayacaksa da. Hepimiz icin hayırlısı olsun
-
İnşallah bugün açıklanır artk birinden biri olsun ders ders kafayı yedik arkads
-
@ltfye gerçekten bi yer olsa da bıraksam diye düşünmekten başka bi iş yapamaz oldum. Bir arkadaş en geç cuma açıklanırmış diyordu hatta taban puan da 86 demişti sırf puanın hatrına doğru olmasını istiyorum
-
@hayal9 aynen inşallah doğrudur bari mulakat görmüş oluruz valla ben birz daha ders dersem çevremdekiler vurcak beni herks isyanda ve dalga konusuym
-
Taban puanlar düşerken burası da bir güzellik yapacaktır bizlere..Umut var
-
@fernando-reges buranin dusmesi zor gibi hocamkeske dusse bende gidebilsem
-
Acaba arasak bilgi alabilir miyiz
-
@duyguuu37 Olmazsa hayırlısı der geçeriz ama bir umut var bende bakalım.. @hayal9 Bugün açıklanır herhalde hocam
-
@fernando-reges inşallah hocam bekliyoruz bakalım