İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@davetsiz valla bizde bilmioz demişlerdir
-
Sn. Davetsiz; Personel Alım Sonuçları açıklandığı taktirde web sitemiz ve sosyal medya kanallarımızda gerekli duyurular yapılacaktır. Saygılarımızla.
-
Bende bu akşam doğru evraklari kesinleşti,gaib in listesi açiklandi p3=76 ile kapatti,ayni gun basvurmustum ins bununda listesine gireriz
-
İlk cümlede türkçeyi katletmişim dogru evraklari gönderdigim kesinleşti demek istemistim:D
-
@asdfghjkl hocam gaib derken anlayamadm hangi kurum
-
@ltfye güneydogu anadolu ihracatçı birligi
-
86-87 civarı kapar minimum altı boşa beklemesin bence
-
@sword00 Beklemek bedava..onu da mı yapmayak..
-
@ert bekle de dostum başka sınavlar da var onlara odaklan şu süreçte daha çok ben de 85.4 le başvurdum umudum yok burdan
-
Guy da açıklandı.
Var mı sakaryadan girecek? -
@davetsiz istanbul yazdım 74.52 ile Ankara’da yaşıyorum halbuki guyda yalan oldu..vardır bir hayır..
-
Dguy, vmy, guy düştüler hep. Belki bu da düşük kapatır.
-
@baykolombo p48ler düşük genelde onun etkisi var..burayada p48 isteseler düşerdi belki ama geçen yıl kpss maliye puanları zirve yapmış durumda herkesin(ben hariç)..keşkeee ama zor bir ihtimal alım sayısı az olduğundan ..hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..
-
@ert hakkımızdan hayırlısı artık
-
ilksan acıklanmıs arkadaslar taban puan 85.592
dedigim gibi gelmis gelen arkadaslara mulakatta basarilar -
1 puanla kaçtı girecek arkadaşlara başarılar
-
Herkes için hayırlı olsun arkadaşlar
-
Hepimiz için hayırlı olsun. Buraya yazan birçok arkadaşa geldi sanırım. Mülakatta görüşelim tanışalım
-
Ya ilk mülakatım olck heycandan bayilabilrm bide ne soruyolar mulakatta bilgisi olan var mı
-
Benim de ilk mülakatm olacak nasipse 2.gün girecegim.maas hakkında kesin birsey yok digmi